Zayn Malik teljesen odavan Perrie-ért
2012. december 31. 18:30
Most márén is szeretem Perriet..Jófej!! És nagyon szerencsés!
2012. december 31. 18:33
elhitted...
gyűlölöm Perriet !! Az egész érdek kapcsolat !
2012. december 31. 18:33
hát... Akkor Perrie nem lesz az enyém, de örülök, hogy boldogok (Y)
2012. december 31. 18:41
|
|
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline
|
Perrie jobbat érdemelne...sokkal. De ha ő boldog akkor felőlem, csak az a baj hogy nagy valószínűséggel bukta lenne az egész. Fiatalok még ehhez.
2012. december 31. 18:46
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Zayn tényleg rendes fiú. Irigy vagyok Perrie-re. Nekem is kéne egy ilyen pasi, mint Zayn!
2012. december 31. 18:49
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Nekem még mindig úgy tűnik, hogy Perrie azért jött össze Zayn-nel mert most nagyon híresek és gazdagok. Annyi kommentet olvastam a youtube-on, hogy a Little Mix-et nagyon sokan a 1D-n keresztül ismerték meg.
Oké, hogy ők nyerték a tavalyi X-faktort, de max. Angliában ismerték őket sokan, most meg világhírűek lettek. Remélem nem használja ki Zaynt. Szeretem a Little Mix-et de Perrie még mindig az utolsó helyen áll nálam, valahogy nem szimpatikus. :S
Oké, hogy ők nyerték a tavalyi X-faktort, de max. Angliában ismerték őket sokan, most meg világhírűek lettek. Remélem nem használja ki Zaynt. Szeretem a Little Mix-et de Perrie még mindig az utolsó helyen áll nálam, valahogy nem szimpatikus. :S
2012. december 31. 18:49
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Annyira megható, istenem, sírok.. Amúgy mi a biztosíték arra, h Jessy és Jade nem azért mondták ezt, mert ezt kellett mondaniuk?
2012. december 31. 18:54
Tulajdonképpen úgy vagyok én ezzel a kapcsolattal, hogy Zayn-től és a további 4 társától a falat kaparom, Perrie-t viszont tehetségileg elismerem, mint a Little Mix énekesnőjét...de így együtt..hm..nem nagyon szimpatizálok velük. A házasságot meg még legalább 100x gondolják át, teljesen felesleges, értelmetlen, és gyors - hisz ha jól tudom, az EgyDé és a Mix is idén lettek híresek -, magánélet, nagy boldogság, rajongók, karrier nem fér össze.
2012. december 31. 19:12
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Zayn tényleg egy főnyeremény. rendes, kedves, tehetséges, jól néz ki( de nem ő a kedvencem) és minden jót elmondok róla.
2012. december 31. 19:17
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Én kedvelem Perrie-t,és Zayn-el sincs bajom,így örülök,hogy jól elvannak egymással.Szerintem meg csak nem olyan megfontolatlanok,hogy összeházasodnának,főleg így a karrierjük csúcspontján,érteném itt inkább Zayn-t.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: