Mik a terveid 2013-ra?
2012. december 31. 14:37
Mik a terveid, új évi fogadalmaid, vágyaid 2013-ra?
2012. december 31. 14:39
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Sikeres érettségi és hogy felvegyenek arra az egyetemre,ahova jelentkeztem.
2012. december 31. 18:13
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Sikeres érettségi és egy szuper írásbeli nyelvvizsga letétele, ne meg egy egyetemre való bejutás.
2012. december 31. 22:55
|
|
Melcsi1997Four™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 4042 Csatolások: 8013 Azonosító: 62084 offline
|
Hát nem is tudom.. 3013? Annyira előre nem tervezek.
2013. január 02. 18:58
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
2013-ra? Huhh, mindenképpen nem megbukni a suliban - elvégezni az első évet, valamint a második év első trimeszterében nem kihullani. Nem kiábrándulni a szakmából, ha végre kikerülök gyakorlatra, párommal nyaralni menni, és, ha végre lesz munkája, akkor összeköltözni vele.
De persze mellette befejezni a regényemet, és a kéziratát elküldeni pár könyvkiadónak, valamint tervezem azt is, hogy az Éhezők viadalát és annak a két kötetét megvegyem és elolvassam... és azt hiszem ennyi.
Az idei év nem túlzottan az álmok megvalósításáról szól, csupán csak az életem jobbá tételéről.
De persze mellette befejezni a regényemet, és a kéziratát elküldeni pár könyvkiadónak, valamint tervezem azt is, hogy az Éhezők viadalát és annak a két kötetét megvegyem és elolvassam... és azt hiszem ennyi.
2013. január 02. 21:57
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Szeretném sikeresen letenni a nyelvvizsgát, az előrehozott érettségiket. Ezenkívül jó lenne eljutni egy londoni Placebo koncertre, és szeretnék több időt tölteni barátommal.
Nincsennek nagy terveim, fogadalmaim, hiába dobálóznék olyan ígéretekkel, hogy szorgalmasabb leszek, leszokok a cigiről, megváltoztatom az életfelfogásomat, mikor tudom, hogy nem vagyok rá képes. Nem áltatom és nem is stresszelem magam fölöslegesen az ilyen célkitűzésekkel. Lesz, ami lesz...
Nincsennek nagy terveim, fogadalmaim, hiába dobálóznék olyan ígéretekkel, hogy szorgalmasabb leszek, leszokok a cigiről, megváltoztatom az életfelfogásomat, mikor tudom, hogy nem vagyok rá képes. Nem áltatom és nem is stresszelem magam fölöslegesen az ilyen célkitűzésekkel. Lesz, ami lesz...
2013. január 02. 22:02
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.01.02. 18:58)
2013-ra? Huhh, mindenképpen nem megbukni a suliban - elvégezni az első évet, valamint a második év első trimeszterében nem kihullani. Nem kiábrándulni a szakmából, ha végre kikerülök gyakorlatra, párommal nyaralni menni, és, ha végre lesz munkája, akkor összeköltözni vele.
Az idei év nem túlzottan az álmok megvalósításáról szól, csupán csak az életem jobbá tételéről.
Ómájgág gyerekek, trimesztert írtam? Jesszus! Szemesztert akartam írni. Agyamra ment a "Terhes gondozás" anyag gondozástanból.XD
2013. január 04. 15:46
Középfokú angol nyelvvizsga. Lehetőleg mindkét része, de már a szóbeli is nagy előny lenne majd kilencedikben.
2013. január 04. 18:16
Hát most már nagyon nagyon nagyon de nagyon szeretnék végre valahára eljutni odáig, hogy lovagolni járok...
2013. január 05. 12:04
Kitalálni, hogy mégis mit akarok kezdeni az életemmel a fősuli után. Összehozni a nyári marokkói nyaralást (fele pénzt már összespóroltam, oh yeah). Többet főzni, nem csak mirelit kaján élni.
2013. január 05. 17:17
A lehető legjobban teljesíteni újságírás kommunikációból(4-es vagyok), és orientációs gyakorlatból(ez már nem lehet jobb, mert csak 5-ösöm van, de így is kell maradnia:'D)
2013. január 20. 13:31
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Hűha...Feljavítani a jegyeimet a suliban, mert most elég gyászos, elmenni a Mátrába nyaralni, meg a Balatonhoz és aztán nem összeroppanni a 4 új tantárgytól a suliban
1 felhasználónak tetszik:
Luckie
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.