Tegnap reggel ez volt az első dolog, ami szembejött velem Facebookon. Kylie nagyon izgatott volt e miatt.
Megértem, hogy eddig nem mondták el, eleve van egy kritikus időszak a terhesség alatt, addig nem kellene szétkürtölni az egészet.
Bár én úgy gondoltam, hogy nem tartós ez a kapcsolat, majd meglátjuk.
Kim Kardashian várandós
2013. január 01. 23:16
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Hát... nekem elég vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Egyrészről örülök, mert nincs is nagyobb áldás egy babánál. Másrészről pedig majdnem 100%-ig biztos vagyok benne, hogy Kim-nek két év múlva már más pasi kell. A 72 napos házassága se volt semmi. o.O Arra hogy ők ketten örökké együtt élnek boldogan semmi esélyt nem látok. És nem pesszimista, hanem realista vagyok. Kim-nél senki se várjon mást. De ne legyen igazam. Mindenesetre gratulálok a babához, biztosan nagyon boldogok most!
2013. január 02. 00:37
|
|
Peppus2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.22. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 192118 offline
|
Hát... nekem elég vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Egyrészről örülök, mert nincs is nagyobb áldás egy babánál. Másrészről pedig majdnem 100%-ig biztos vagyok benne, hogy Kim-nek két év múlva már más pasi kell. A 72 napos házassága se volt semmi. o.O Arra hogy ők ketten örökké együtt élnek boldogan semmi esélyt nem látok. És nem pesszimista, hanem realista vagyok. Kim-nél senki se várjon mást. De ne legyen igazam. Mindenesetre gratulálok a babához, biztosan nagyon boldogok most!
Pink_bunny igazadvan!
Pink_bunny igazadvan!
2013. január 02. 10:07
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Gratulálok nekik a babához! Sok boldogságot nekik!
2013. január 02. 12:33
|
|
Sissy14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.14. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 191565 offline
|
Huh, eddig mintha itt Starityn mindenki utálta volna Karsashianékat és most meg mindenki örömujjong...hát én nem gratulálok, mert szerintem ez nem valami jó hír, milyen élete lesz annak a gyereknek????
2013. január 02. 15:39
|
|
kenusmajomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.11. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 191379 offline
|
Candy_attack: gondolj amit akarsz de az olyan gyerekeknél ahol az anya még házas de nem az az apjuk ott automatikusan a ferj nevet kapja a gyerek es utana lehet kezdemenyezni egy apasagi pert mikor bemegy a birosagra a ket ferfi meg a no es ott atirjak az igazi apja nevere a nevet es uj okmanyokat csinalnak neki am nalunk pont igy volt h anyam es apam meg nem valtak el csak kulon eltek vagy 6 eve es anyamnak gyereke szuletett a pasiatol de eloszor az apam nevet kapta meg aztan apasagi perrel es nyilatkozattal megkapta a sajat apja nevet egyebkent ehez az anyakonyvvezetoknek semmi koze ehez a birosagnak van koze mert ok intezik es DNS teszt nem szukseges es csak a gyerek szuletese utan lehet ilyenrol szo szoval ha meg mindog nem hiszel nekem akkor nezz utana vagy maradj buta de ez igy van...........
2013. január 06. 19:19
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
Grat sok boldogságot!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: