Harry Styles síbalesetet szenvedett
2012. december 31. 18:03
|
Énekesek Rajongója39új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 4 Csatolások: 2 Azonosító: 192607 offline
|
mielőbbi gyógyulást Harry-nek.
2012. december 31. 18:15
|
|
Asimplegirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.23. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 184395 offline
|
Kedves Netti35!Már nem azért,de,hogy mersz másokról véleményt alkotni,amikor azt semtudod,hogy ki ő,és nem is ismered!? (Directionererek-ről van szó,és persze másokról is).Előbb nézz magadra,és utána ítélkezz!Nem hinném,hogy Te sokkal jobb lennél nálunk!! Szerintem előbb gondolkodj,utána írj,vagy beszélj! Harry-nek meg jobbulást!
2012. december 31. 19:33
|
|
FinlandForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.08. Hozzászólás: 170 Csatolások: 128 Azonosító: 179792 offline
|
Ááááh, "szegény"... Most omoljon össze a Dájreksönerek jókedve
2012. december 31. 19:50
|
|
Janka25új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.24. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 188227 offline
|
őszintén én nem bírom ezt az idiótát a többivel együtt és persze ha valaki más sérül meg max azt mondja mindenki hogy ez van majd jobb lesz de neki meg "jaj szegény annyira sajnálom gyógyulj meg hamar"meg ilyeneket,én rosszul vagyok az ilyenektől!!!De leginkább a 1D-től!!!
2013. január 01. 01:53
szegény Hazz xddd ezen csak nevetni tudok, hogy ilyen szerencsétlen vagy xd lefejelte a ló, lefejelt egy padot, most ez?! xdd
gyógyulj!
2013. január 01. 09:13
Én sem szeretem Taylort,de nem őt hibáztatom,mert szerintem aki a hibás ezért az Harry,mert eléggé ügyetlen,de azért jobbulást neki.
2013. január 01. 11:53
ha továbbra is vigyorog, akkor semmi baja nincsen!
2013. január 01. 12:08
|
|
orsi_cool_lol_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.07. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 160196 offline
|
Szegeny azert!Jo mulast azert neki tovabra is!
2013. január 01. 12:13
|
|
Dóriii11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 174478 offline
|
Ezt most komoly, hogy valaki azért utálja Taylort, mert a 1D tagjai miatta veszekednek, elvileg??? és, hogy csak 4-en utaztak haza???? Könyörgöm, Harry és Taylor egy pár, talán nem tehetik meg? ennyi erővel már azért is hisztizni lehetne, amikor a Liam meg a Danielle együtt távoztak az Afterpartyról..... Ilyen hülye embereket -.-
2013. január 01. 13:46
Semmi komoly baja nincs akkor nem értem minek kell erről cikk.
Arra meg hogy Taylort hibáztatjátok annyit tudok mondani h szánalmas, Harry hibája figyelhetett volna jobban..ennyi..
2013. január 01. 13:53
|
|
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 761 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline
|
ILYEN EGY IGAZI DIRECTIONER?? ILYEN MINT TI?? Hát nagyon nem hiszem!!! Mi lenne ha végre beletörődnétek abba, hogy Harry boldog?? Nektek nem ez a legfontosabb?? Mert nem úgy látom! Egyáltalán nem! Nem szeretitek Taylort? Jó. De Hazzát szeretitek nem? Vagy nem? Ha Taylor tényleg kihasználja, hát több lesz egy nagy csalódással, levonja a következtetést. De HA Taylor még sem használja ki (márpedig miért is használná ki, van pénze, rajongói) nem az a jó nekünk ha Hazza boldog?? Azért valljuk be, arra nagyon kevés az esély hogy a Directionerek közül bárki is megszerezze.,tehát?Ja! Danielle-t, Eleanort, Perriet (vagy épp Niall szezonális barátnőit) miért nem utáljátok? Miért nem mondogatjátok, hogy kihasználják Liamet, Louist, Zaynt, Niallt? Meg hát a véleményünk sem nagyon segít az ilyen dolgokban. És szerintem Haylornak is rosszul esik, ha a rajongók nem fogadják el a párjukat..Úgyhogy tőlem írogathattok fenyegető üzeneteket, utálkozó kommenteket, szerkeszthettek hamis Taylort bemocskoló képeket, de azért gondolkodjatok el azon; NEKTEK ETTŐL JOBB LESZ? Nem hinném! JOBBAN ÉRZED MAGAD TŐLE hogy bántod TAYLORT, és nem mellesleg HARRYT? csak ennyit akartam. Ja nem! MÉGVALAMI!: Ne dőljetek már be az összes kacsak hírnek! ,,A banda feloszlik",,Taylor terhes Harrytől",,Louis megutálta Hazzát a Haylor ügy miatt"-mindenki pánikol.Na és ki erősítette meg az ilyen, és ehhez hasonló híreket? Harry? Az 1D? esetleg Taylor? egyik sem csak terjednek az egyre ostobább hírek.!
Köszönöm ha valaki elolvasta, és bocs hogy nagyon hosszú voltam, de kiakadtam a megalapozatlan ócsárlások, és pánikrohamok miatt..És azért remélem vannak még normális, igazi Directionerek is!
Hosszúra fogtam, mert kiakadtam, hogy Taylort hibáztatjátok! Ez a dolog Harry hibája, és látom,mostanában a semmiről van a legtöbb cikk! Kéne valami tartalom nem?
Köszönöm ha valaki elolvasta, és bocs hogy nagyon hosszú voltam, de kiakadtam a megalapozatlan ócsárlások, és pánikrohamok miatt..És azért remélem vannak még normális, igazi Directionerek is!
Hosszúra fogtam, mert kiakadtam, hogy Taylort hibáztatjátok! Ez a dolog Harry hibája, és látom,mostanában a semmiről van a legtöbb cikk! Kéne valami tartalom nem?
2013. január 01. 14:06
|
|
Katicaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 166381 offline
|
Haha nekem is pont most van egy síeléses sebem. Pontosabban egy monoklim.
Nagyon könnyű síelés közben sérülést szerezni de akik síeltek már valaha azok tudják.
elég ha elesel egy jeges részen a seggedre és nem tudsz ülni 2 hétig
Én egy embert ütöttem el xD a lécem pedig lecsatolt és a fejemhez vágódott. Nagy kaland ,most van egy szép lila,sötétkék,már picit barna monoklim meg egy duzzanatom a szemem alatt de túlélem. És ő is szerintem.
Ez bizonyítja hogy ők is emberek
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: