A Kaulitz ikrek újra képernyőn
2013. április 09. 13:10
|
|
vágtázó halottkémvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 194922 offline
|
Billnek egy csöppet elhasznált feje lett mostanra. Már egyáltalán nem androgün hatású mint anno, hanem egyenesen "meleg" arca van. Tom nekem szimpatikusabb.
2013. április 27. 14:33
ez annyira jó, hogy újra képernyőre kerültek, csak nm a teljes banda!
de ez nm baj! csak 1 bajom van; nm tudom őket megnézni!!!!
2014. január 05. 18:30
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Billnek még mindig androgün arca van,csupán a körítés miatt nem tűnik fel. Ha most újra megnövesztené és feketére festené a haját, illetve megborotválkozna és megint elkezdene sminkelni, teljesen ugyanúgy nézne ki, mint régen. Szerintem nagyon szép arca van, és amíg nem volt ez a stílusváltás, nekem úgy amblokk bejött a pasi mindennel együtt. Most nekem ez kicsit már sok, de attól még tartom, hogy az arca helyes, és valahogy hatalmas szexuális kisugárzása van számomra. Amúgy meg egy igazi tündér ez az ember, annyira szép a lelke is
2014. március 22. 10:28
|
|
esztike101010visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 191328 offline
|
Imádom kár hogy még ne tudok ugy németül és hogy nincs német csatornánk mer nézném az száz de még mindig olyan helyes mint volt (L) (Love)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: