A Kaulitz ikrek újra képernyőn
2013. január 02. 21:25
|
Zsofi91új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.27. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 190553 offline
|
A profilképpel arra akartam kilyukadni, hogy látatlanban, ismeretlenül, gép előtt ülve könnyű ítélkezni mások felett...de ezt szerintem rajtad kívül mindenki megértette.
2013. január 02. 21:39
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Zsofi91 @ 2013.01.02. 21:30)
Hát ha olyan elfoglalt ember vagy, lehet hogy a pár óra a szabadidődet nem azzal kéne töltened, hogy ide írsz "regényeket".
Igazad van, teljes mértékben. Egy szakdolgozat és egész délutános tanulás után nem fogom arra pazarolni a kevéske szabadidőmet, hogy visszaolvasgassam a hozzászólásaidat, ha már a "Szerkesztem gomb" funkcióját sem ismered. Észosztás helyett ajánlom figyelmedbe a Felhasználási feltételeket. Tökéletes kis esti kikapcsolódás részedről - talán akkor meg is érted, hogy errefelé hogyan mennek a dolgok.
2013. január 02. 21:50
|
Zsofi91új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.27. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 190553 offline
|
Mégis mit kéne megszerkesztenem? Talán valamit nem értettél meg a mondanivalómban, vagy már csak nem tudod mibe kössél bele?
Észosztás helyett megtiszteltelek azzal, hogy elmagyaráztam amit esetleg nem értettél, nem volt tiszta, de te ezek után is csak sértegetni tudsz. Szégyellned kéne magad.
2013. január 03. 18:15
|
|
Legolas1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 125883 offline
|
igaz, hogy nem ez a legelőnyösebb oldala billnek, de ők akkor se olyan szánalmasak , mint mondjuk a vándájreksön tagjai(nem méregetik, amik nekik megadatott) xdd :/ szánalmas
2013. január 04. 15:17
|
blanka01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.07. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 170799 offline
|
Beyla: Zsofi91-nek igaza van és zsofi én is találkoztam már velük 3x is Magdeburgban személyesen... (meg a koncert az más) nekem sem ismerőseim én is egy rajongó vagyok és én is csak segítek és beállok a"kemény mag"-ba mert szerintem megérdemli...kiállok mellette mert nagyon szeretem őket....
és azért: Beyla
neked csak annyit, hogy ha ennyire kevés az időd akkor miért itt töltöd még azt a kicsit is hogy ide irogass ilyen hülyeségeket mert oké...elfogadom hogy nem szereted..nem kell midnenkinek szeretni de annak aki nem szereti tudnia kéne hogy ilyeneket ne írjon mert egy csomó rajongó szívét szúrod át..mert ez számomra nagyon sértő amit írtál..nem kell szereti...
de ez már túlzás...
JA ÉS NEKED VAN BIZTOS AHOGYAN LEÍRTAD BARÁTOD/BARÁTNŐD..MIT TENNÉL HA FOLYAMATOSAN KRITIZÁLNÁK ŐT?
SZERINTEM HA TE TÉNYLEG SZERETED ÚGY MINT MI EGY PÁRAN ITT A TOKIO HOTEL-T AKKOR TE IS VÉDENÉD..MERT SZERETED..
NEKED SEM ESNE EZ EGY KICSIT SEM JÓL...
és köszönöm Zsofi91.....meg még egy csomó embernek akik szeretik a th-t mert akik itt védik őket azok tényleg nagyon szeretik...
és azért: Beyla
neked csak annyit, hogy ha ennyire kevés az időd akkor miért itt töltöd még azt a kicsit is hogy ide irogass ilyen hülyeségeket mert oké...elfogadom hogy nem szereted..nem kell midnenkinek szeretni de annak aki nem szereti tudnia kéne hogy ilyeneket ne írjon mert egy csomó rajongó szívét szúrod át..mert ez számomra nagyon sértő amit írtál..nem kell szereti...
de ez már túlzás...
JA ÉS NEKED VAN BIZTOS AHOGYAN LEÍRTAD BARÁTOD/BARÁTNŐD..MIT TENNÉL HA FOLYAMATOSAN KRITIZÁLNÁK ŐT?
SZERINTEM HA TE TÉNYLEG SZERETED ÚGY MINT MI EGY PÁRAN ITT A TOKIO HOTEL-T AKKOR TE IS VÉDENÉD..MERT SZERETED..
NEKED SEM ESNE EZ EGY KICSIT SEM JÓL...
és köszönöm Zsofi91.....meg még egy csomó embernek akik szeretik a th-t mert akik itt védik őket azok tényleg nagyon szeretik...
2013. január 05. 13:29
|
|
Tim Kaulotzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 185286 offline
|
végre újra a képernyon már alig vártam,egyépként a valakinek van német RTL-je akkor ma 20:15-tol és 00:15-tol lesz a Deutschland sucht den Superstar
2013. január 05. 20:46
|
|
KF-Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.07. Hozzászólás: 474 Csatolások: 0 Azonosító: 177332 offline
|
szeretem nagyon a TH-t
nagyonnagyon rég óta. most is azt hallgatom, kis nosztalgia, így találtam rá a cikkre. Az bánt csak, hogy Bill így elcsúfította magát, vagyis nekem így egyáltalán nem tetszik. mindegy nem maradhat ő se az a kisfiú örökké.
örülök, hogy visszatérnek valamennyire.
2013. január 07. 13:07
|
|
Genie137visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 375 Csatolások: 5 Azonosító: 180101 offline
|
Idézet (blanka01 @ 2013.01.01. 18:57)
Nos, kedves ismeretlen, aki olvasod ezt a véleményt, van egy jó tanácsom: Ha antifan vagy, ne is olvass tovább!
Úgy vettem észre, háromféle negatív véleményt írtok.
1.: "szar a hangja." Ezeknek az embereknek csak azt tudom mondani: hallókészülékre lenne szükséged! Hát nem lehet észrevenni, milyen tisztán, gyönyörűen énekel?
2.: "hülyén néz ki/lánynak néztem/melegnek látszik." Az biztos, hogy nagyon egyedi. Na de kérlek, csak egy kicsit kéne odafigyelned rá, és azonnal rájönnél, hogy nem lány, nem meleg. Aki szerint hülyén néz ki, az ne nézzen rá, vagy legalább ne sértse vérig bunkó beszólásokkal azokat, aki szeretik Billt (mint én)., És ha nem tudnád, ő dönti el, hogy akar kinézni.
3.: "régebben szerettem, de a barátaim mind utálták, ezért én is megutáltam." Na és attól, hogy a barátaid nem szeretik, neked mért kéne gyűlölnöd? Szabad országban élünk, nem normális egy olyan haver, aki "megutáltatja" barátaival a neki ellenszenves embereket.
Vége.
Úgy vettem észre, háromféle negatív véleményt írtok.
1.: "szar a hangja." Ezeknek az embereknek csak azt tudom mondani: hallókészülékre lenne szükséged! Hát nem lehet észrevenni, milyen tisztán, gyönyörűen énekel?
2.: "hülyén néz ki/lánynak néztem/melegnek látszik." Az biztos, hogy nagyon egyedi. Na de kérlek, csak egy kicsit kéne odafigyelned rá, és azonnal rájönnél, hogy nem lány, nem meleg. Aki szerint hülyén néz ki, az ne nézzen rá, vagy legalább ne sértse vérig bunkó beszólásokkal azokat, aki szeretik Billt (mint én)., És ha nem tudnád, ő dönti el, hogy akar kinézni.
3.: "régebben szerettem, de a barátaim mind utálták, ezért én is megutáltam." Na és attól, hogy a barátaid nem szeretik, neked mért kéne gyűlölnöd? Szabad országban élünk, nem normális egy olyan haver, aki "megutáltatja" barátaival a neki ellenszenves embereket.
Vége.
Bocsika, de ez nem a te véleményed, hanem az enyém.
Viszont ne értsd félre, örülök ha egyetértesz vele!
2013. január 11. 14:03
|
|
leyla113SummerKid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 1096 Csatolások: 3 Azonosító: 180259 offline
|
itt TÉNYLEG rózsaszín Bill haja? hát feketén jobb volt. tehát nem a legelőnyösebb kép róluk, de ilyet mindenkiről lehet csinálni. ettől függetlenül tökjó lesz!!!
HA kulturáltan teszi, Beyla. Amire te nem igazán voltál képes. Pl:
Te kulturáltnak neveznéd, ha valaki életed legnagyobb kedvencét sértegetné ilyen ocsmány módon???
Ugyankérlek, keress már utána kicsit, hány ezer ember imádja őket még most is! Annak ellenére, hogy évek óta nem adtak ki új albumot.
Tamara Momsen, szállj már magadba egy kicsit! Mit szólnál, ha valaki ugyanezt írná pl Taylor Momsenről?
Köszi, hogy ezt a létfontosságú információt megosztottad velünk. Csak azt nem értem, minek.
NEM IS ISMERED!!! Hogyan mered akkor lebuzizni?
(az itt idézett hozzászólások értelmi szerzőjét nem megsérteni akartam. csak leírtam a véleményem.)
Idézet
Ha a tag kulturáltan, más tagok ócsárlása nélkül megteszi, akkor nincs miről vitatkozni úgy gondolom.
HA kulturáltan teszi, Beyla. Amire te nem igazán voltál képes. Pl:
Idézet
Ráadásul ezt kiemelte anno sminkkel (ami nonszensz és undorító szerintem), körömlakkal és nőies ruhadarabokkal. Most már nem néz ki túlzottan b*zinak, de amikor mindenki imádta a TH-t, akkor meglehetősen úgy nézett ki, mint aki homokozik.
Idézet
Egyszerűen undorító, ahogyan kinéznek - köbö mintha két csövi telibe hányta volt őket.
Te kulturáltnak neveznéd, ha valaki életed legnagyobb kedvencét sértegetné ilyen ocsmány módon???
Idézet
eltűntek és a rajongóik is kinőttek belőle.
Ugyankérlek, keress már utána kicsit, hány ezer ember imádja őket még most is! Annak ellenére, hogy évek óta nem adtak ki új albumot.
Idézet
A két rusnyaság megint piszkítja a képernyőket. Őszintén sajnálom a németeket.
Tamara Momsen, szállj már magadba egy kicsit! Mit szólnál, ha valaki ugyanezt írná pl Taylor Momsenről?
Idézet
Lili1DZ
Én ezeket életemben nem láttam még.:DDD Mégis kik ezek.!?o.O:DD
Én ezeket életemben nem láttam még.:DDD Mégis kik ezek.!?o.O:DD
Köszi, hogy ezt a létfontosságú információt megosztottad velünk. Csak azt nem értem, minek.
Idézet
Jézusom..mint két b*zi,undorító..-.-"
NEM IS ISMERED!!! Hogyan mered akkor lebuzizni?
(az itt idézett hozzászólások értelmi szerzőjét nem megsérteni akartam. csak leírtam a véleményem.)
2013. január 11. 19:43
|
|
Bia_20So now I'm getting change, people looking at me strange. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.26. Hozzászólás: 1124 Csatolások: 69 Azonosító: 188375 offline
|
Na most méggyönyörűbb! Gratulálok neki!! Eddig se érdekelt nagyon h mennyit van a képernyőn... ezentúl sem fog...
2013. január 13. 19:39
|
blanka01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.07. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 170799 offline
|
leyla113: a számból vetted ki a szót..
köszönöm!
ja és:Bia_20 :
ha van kedvenced hogy esne hogy valaki ilyen szavakat vág hozzá..egy kicsit szálljál már magadba és gondolkozz el mi a francnak kellett ezt ide írni??
szánalmas jeleket meg mellőzd édesem mert eléggé felejtős.. ja és gratulálhatsz is nekik mert nagyszerű emberek..ha te ezt végig tudod csinálni amit ők 8 év alatt+ a mostani akkor felőlem fikázhatod..de valld be nem fog sikerülni több mint 117 begyűjtött díj több millió koncert..
szerintem megérdemelik..és most hogy kipihenték magukat még jobbak lesznek...és ha nem ezentúl sem fogtad fel ezt..akkor sajnálom.
Ja és ah ezen túl sem érdekel akkor ne szólj ide..vagy tudod mit oké szabd országban élünk meg minden lehet vélemény nyilvánításod...(de aki kulturált és nm szereti az tudja hogy hogyan kell ezt elintézni és nem egy ocsmányságot oda fűzni)csak ha nem érdekel legalább a rosszat ne űzd ide kérlek elegem van már...TARTSAD MEG MAGADNAK A BESZÓLÁSAIDAT!!!
És nézz utána még mindig mennyi rajongójuk van!!
így inkább taszítod magadtól az embereket akik szeretik őket..és szerintem teljese megérdemli..úgy hogy az ilyen komit hanyagold (de ne csak te hanem az összes utálkozó...finoman is ki lehet írni ha nem tetszik vagy legegyszerűbb ha magadban hagyod..mert itt vannak akik szeretik őket...mind én is nagyon és már nem viselem el az ilyen beszólásokat mint a tied és még egy jó pár utálkozóé...)
ja és:Bia_20 :
ha van kedvenced hogy esne hogy valaki ilyen szavakat vág hozzá..egy kicsit szálljál már magadba és gondolkozz el mi a francnak kellett ezt ide írni??
szánalmas jeleket meg mellőzd édesem mert eléggé felejtős.. ja és gratulálhatsz is nekik mert nagyszerű emberek..ha te ezt végig tudod csinálni amit ők 8 év alatt+ a mostani akkor felőlem fikázhatod..de valld be nem fog sikerülni több mint 117 begyűjtött díj több millió koncert..
szerintem megérdemelik..és most hogy kipihenték magukat még jobbak lesznek...és ha nem ezentúl sem fogtad fel ezt..akkor sajnálom.
Ja és ah ezen túl sem érdekel akkor ne szólj ide..vagy tudod mit oké szabd országban élünk meg minden lehet vélemény nyilvánításod...(de aki kulturált és nm szereti az tudja hogy hogyan kell ezt elintézni és nem egy ocsmányságot oda fűzni)csak ha nem érdekel legalább a rosszat ne űzd ide kérlek elegem van már...TARTSAD MEG MAGADNAK A BESZÓLÁSAIDAT!!!
És nézz utána még mindig mennyi rajongójuk van!!
így inkább taszítod magadtól az embereket akik szeretik őket..és szerintem teljese megérdemli..úgy hogy az ilyen komit hanyagold (de ne csak te hanem az összes utálkozó...finoman is ki lehet írni ha nem tetszik vagy legegyszerűbb ha magadban hagyod..mert itt vannak akik szeretik őket...mind én is nagyon és már nem viselem el az ilyen beszólásokat mint a tied és még egy jó pár utálkozóé...)
2013. január 26. 13:42
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Én ezt a hírt már valamivel előbb olvastam, minthogy ide felkerült és le voltam döbbenve és nagyon nem örültem neki, mert egyrészt meg voltam elégedve az előző zsűritagokkal (Bruce, Natalie), másrészről én nagyon nagyon utáltam a Tokio Hotelt. Viszont úgy voltam vele, hogy úgyse fogom nézni az új évadot, mivel az előzőhöz is csak a drága Luca és Daniele kötött oda. Mégis nemrég belenéztem a kíváncsiság kedvéért egy-két videóba a műsor oldalán. És nem is tudom, hogy mit történt, de nem úgy néztem erre a két srácra, hogy "fúj de utállak titeket". Egészen szimpatikusak voltak és elkezdtem töprengeni azon, hogy miért is utáltam őket és rájöttem, hogy maximum azért, mert akkor divat volt szidni őket és mert én teljesen más gyerek voltamakinek ez a sok fekete cucc és ilyen fura öltözködés, no meg az, hogy Bill elég feminin nem fért bele a világomba. Mostanra viszont azt hiszem sokat változtam és azért eshetett meg az, hogy megkövezhettek, de nekem tetszenek, pedig sosem gondoltam volna, hogy ez megtörténhet. Úgyhogy nézni fogom a következő évadot egészen biztosan. Amúgy annyira nem néznek ki durván. Tom egyáltalán nem, Billnek pedig eddig csak az ezen a képen szereplő kabátja, meg a cipője volt olyan, hogy kiverte nálam a biztosítékot. A fejek, amiket levágnak műsor közbe, a nevetésük és a szemeik valami eszméletlenek
2013. február 15. 21:27
|
|
TokioHotelFan02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.06. Hozzászólás: 17 Csatolások: 1 Azonosító: 177307 offline
|
Nagyon örülök ,hogy zsűriznek a DSDS-ben!!!! Legalább már van miért nézni a mamámnál a SAT1-et!!! Végre kikerültek a kelepcéből!! És nekem naon sexy Bill és Tom!!!
2013. február 16. 21:19
|
|
porcelainbalck2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.23. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 167779 offline
|
Hát engem sosem érdekletek hogy mit mondtak az osztálytársaim én mindig szerettem és szeretem őket és sohasem tagadtam h birom őket
és szerintem aki rosszat mond rájuk az hülye!!először szerintem is megkéne ismerni őket és azután kéne rosszat szólni. És még nagyon sok rajongójuk van!! nem késő!!!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: