Starity

A Kaulitz ikrek újra képernyőn

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 31. 23:34 #81
Gaga5000
Gaga5000

StátuszPretty Little Liars <3 Tokio Hotel <3 Adam Lambert <3 Black Veil Brides <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 685
Csatolások: 39
Azonosító: 168050
A negatív kommenteket lehet mellőzni oké?
2012. december 31. 23:35 #82
- törölt felhasználó -    
A két rusnyaság megint piszkítja a képernyőket. Őszintén sajnálom a németeket.
2013. január 01. 11:51 #83
Gaga5000
Gaga5000

StátuszPretty Little Liars <3 Tokio Hotel <3 Adam Lambert <3 Black Veil Brides <3
Tamara Momsem! Rusnyaság vagy te szeretnél te ilyen pasit és ha nem tetszik nem kell hozzászólni anyucikád a rusnyaság!
2013. január 01. 12:36 #84
Dóra98027
Dóra98027
új tag
Hozzászólás: 6
Csatolások: 0
Azonosító: 163846
DSDS tuti nézni fogom!!!!!!!!! Jó végre róluk valamit hallani....! smileeee.gif Aki pedig olyanokat ír ami nem igaz (b*zi, rusnya) annnak egy valamit kívánok: kaparja ki a szemét kiskanállal!!!
2013. január 01. 15:37 #85
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Hogy itt egyesek mekkora tévedésben élnek!XD Sokszor nem tudtam eldönteni, hogy most röhögjek vagy sírjak. Én személy szerint kettejükre nem tudom ráaggatni a b*zi jelzőt, csupán csak úgy tudnám kifejezni magamat, hogy még "bottal sem piszka" ez a két gyerek. Egyszerűen undorító, ahogyan kinéznek - köbö mintha két csövi telibe hányta volt őket. Bill úgy néz ki, mint, akinek a péniszén piercing van, Tom meg olyan igénytelen. Habár sosem voltam oda a Tokio Hotelért, de a mai napig szívesen meghallgatom a Spring nicht számukat. Hiába TH szám, mert igaz az összes többi sz*r volt, de az szólt valamiről.

Idézet (Zsofi91 @ 2012.12.30. 22:01)
Tudjátok, most ahogy visszanéztem a kommenteket, azt vettem észre, hogy rajtam kívül talán 1 vagy 2  felhasználó vállalja a saját arcát a profilképén, úgyhogy sztem ennyit erről...erről a szájhősködésről, és mások külsejének elítéléséről...

Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy nem kötelező ide fotót feltölteni. Én lazán vállalom való életben is az arcomat, és szerintem a többiek is, de valahogy egy nyilvános fórumon nekem nem hiányzik az, hogy lementsék a fotóimat és idegenek visszaéljenek vele, ugyanis itt nincs olyan funkció, mint a fészbukkon, hogy pl. csak az ismerősöd láthassa. De akkor ezek szerint te minden jöttmenttel megosztod magadról az infókat és a fotóidat. Ha így van, akkor engedd meg, hogy elsőnek gratuláljak neked! Tudod nem a külső teszi az embert tudtommal, hanem a belső értéke és a stílusa, amiről neked még vajmi fogalmad sincs, úgyhogy gondolkozz mielőtt megszólalsz, mert ömlik ki a szádon a hülyeség.

Egyébként anno a TH nálunk olyan szinten volt imádva, mint most a vándájreksön. Pár év, eltűntek és a rajongóik is kinőttek belőle. Úgyhogy már nagyon várom, hogy eltűnjenek a médiából, ugyanis biztos, hogy a vándí is a TH sorsára fog jutni - csak idő kérdése.
2013. január 01. 15:54 #86
- törölt felhasználó -    
fujj már h néznek ezek ki? legszívesebben zacskót huzatnék a fejükre nem h így járkalhatnak._.
2013. január 01. 16:07 #87
DoooDuu
DoooDuu
Doreen Tomlinson ^^

StátuszNever give up, the beginning is always the hardest!!!
Hozzászólás: 3227
Csatolások: 547
Azonosító: 171198
nem bírom őket biggrin.gif
2013. január 01. 17:36 #88
Gaga5000
Gaga5000

akkor nem kell hozzászól ni

zsoofii07 húzz a te fejedre zacskót aztán fulladj meg hülye majom!
2013. január 01. 17:39 #89
Gaga5000
Gaga5000

Ha nem tetszik ahogy kinéznek ne nézz oda!

Akkor is cukik ha tetszik ha nem!
2013. január 01. 17:45 #90
Gaga5000
Gaga5000

Mielőtt ilyen köcsögül hozzáírsz gondolkozz el hogy te mennyit érsz hozzájuk képest oké?
Fogalmatok nincs arról mennyi mindent értek el! Éveken át nem mutatkoztak és most végre vissza tértek és még mindig milliónyi rajongójuuk van na az ilyen emberek azok akik hallhatatlanok a fanok szemében! És legalább arra legyél tekintettel hogy mindenkinek vannak érzései és ne basszátok el annak az örömét aki óriási rajongójuk volt éveken át még akkor is mikor nem lehetett felőlük hallani de még mindig szereti őket és szeretni fogja gondolom foggalmatok nincs arról hogy milyen érzés az olyan ha nem hallasz azokról a személyekről akikért oda vagy és imádod a zenéjüket jó lenne ezen elgondolkozni! Ha majd annyit elérsz mindt ők na mad akkor szíd őket! Addig pedig kussolj és ha nem érdekel a cikk nem kell hozzászólni!
2013. január 01. 18:50 #91
Esztycica
Esztycica

Státusz"Valami irtó menő és pont ide /nem/ passzoló idézet"
Hozzászólás: 938
Azonosító: 181973
aszta olyan furi a szőke frizkó ohmy.gif de jó am xD
2013. január 01. 18:57 #92
blanka01
blanka01
új tag
Hozzászólás: 49
Azonosító: 170799
mystar:
Visszaolvastam az undorító beszólásaidat és nagyon fájdalmas hogy téged mint embert ilyenekre tanítanak mi az hogy nincsen otthon tükör??? szerintem ha kopasz lenne is többre vinné mint te az igen ocsmány beszólásaiddal....hidd el nekem ha ezt amit ők végigcsinálnád és ilyen híres és helyes lennél...írnának rólad egy cikket és odaírná valaki hogy" ennek nincsen otthon tükör??"
szerintem nagyon rosszul esne...és most 13 éves vagyok 2005-óta fan vagyok és soha de soha nem írnék róluk rosszat...ők mindig helyesek maradnak és a világ legjobb előadói maradnak számomra...egy legenda..mert képesek voltak ezt végig csinálni amit nagyon kevesen.. biggrin.gif
úgy hogy pusszantalak de ezzel nem viszed többre.. biggrin.gif
2013. január 01. 18:57 #93
blanka01
blanka01
új tag
Hozzászólás: 49
Azonosító: 170799
Nos, kedves ismeretlen, aki olvasod ezt a véleményt, van egy jó tanácsom: Ha antifan vagy, ne is olvass tovább!
Úgy vettem észre, háromféle negatív véleményt írtok.
1.: "szar a hangja." Ezeknek az embereknek csak azt tudom mondani: hallókészülékre lenne szükséged! Hát nem lehet észrevenni, milyen tisztán, gyönyörűen énekel?
2.: "hülyén néz ki/lánynak néztem/melegnek látszik." Az biztos, hogy nagyon egyedi. Na de kérlek, csak egy kicsit kéne odafigyelned rá, és azonnal rájönnél, hogy nem lány, nem meleg. Aki szerint hülyén néz ki, az ne nézzen rá, vagy legalább ne sértse vérig bunkó beszólásokkal azokat, aki szeretik Billt (mint én)., És ha nem tudnád, ő dönti el, hogy akar kinézni.
3.: "régebben szerettem, de a barátaim mind utálták, ezért én is megutáltam." Na és attól, hogy a barátaid nem szeretik, neked mért kéne gyűlölnöd? Szabad országban élünk, nem normális egy olyan haver, aki "megutáltatja" barátaival a neki ellenszenves embereket.
Vége.
2013. január 01. 19:30 #94
Beyla
Beyla
carter

Idézet (blanka01 @ 2013.01.01. 18:57)
Nos, kedves ismeretlen, aki olvasod ezt a véleményt, van egy jó tanácsom: Ha antifan vagy, ne is olvass tovább!
Úgy vettem észre, háromféle negatív véleményt írtok.
1.: "szar a hangja." Ezeknek az embereknek csak azt tudom mondani: hallókészülékre lenne szükséged! Hát nem lehet észrevenni, milyen tisztán, gyönyörűen énekel?
2.: "hülyén néz ki/lánynak néztem/melegnek látszik." Az biztos, hogy nagyon egyedi. Na de kérlek, csak egy kicsit kéne odafigyelned rá, és azonnal rájönnél, hogy nem lány, nem meleg. Aki szerint hülyén néz ki, az ne nézzen rá, vagy legalább ne sértse vérig bunkó beszólásokkal azokat, aki szeretik Billt (mint én)., És ha nem tudnád, ő dönti el, hogy akar kinézni.
3.: "régebben szerettem, de a barátaim mind utálták, ezért én is megutáltam." Na és attól, hogy a barátaid nem szeretik, neked mért kéne gyűlölnöd? Szabad országban élünk, nem normális egy olyan haver, aki "megutáltatja" barátaival a neki ellenszenves embereket.
Vége.

Nem akartam írni, de és meg is fogadtam, hogy nem fogok, de egyszerűen muszáj.XD Úgyhogy előre is elnézésedet kérem, hogy megcáfolom mindazokat, amiket leírtál. Miért ne írhatna bárki véleményt? Gyerekek, ez egy fórum, ahol eszmét lehetne cserélni. És igen, bármily hihetetlenül hangzik, de az életben nem csak pozitív, hanem negatív visszajelzésekkel is fogtok találkozni. Imádom, amikor azzal jöttök tömegesével, hogyha nem szeretjük, ne írjunk ide. A fórum felhasználási feltételeiben még mindig nem foglal helyet az, hogy egy topikban csak pozitív véleményt lehet mondani. Ha a tag kulturáltan, más tagok ócsárlása nélkül megteszi, akkor nincs miről vitatkozni úgy gondolom. unsure.gif

1. Valljuk be, Billnek nincsen olyan egetrengető hangja, legalábbis régebben egyáltalán nem volt. Ennek a cikknek a hatására hallgattam meg újra a Spring nicht számukat, ami még mindig megszorongatja a szívemet, de egyszerűen nincsen jó hangja. Nem kellemes, nem férfias, hanem csak magas és kicsit irritáló. Fiú létére nem az altok táborát erősíti, hanem a szopránét, ami nem baj. Opera énekesnek pazar lenne, de nem egy férfi énekest tudnék mondani, akiknek a hangi adottságuk fényévekkel jobb, úgyhogy ne magasztaljuk a srácot az egekig.

2. Mondjuk Bill meglehetősen feminin típusú, ami egyszerűen elborzaszt, akárhányszor csak ránézek. A vonásai, az alakja, az arca, sőt még a hangja is sokkal inkább lányosabb, ami betudható annak, hogy valószínűleg kevesebb a szervezetében a tesztoszteron, és több az ösztrogén. Ráadásul ezt kiemelte anno sminkkel (ami nonszensz és undorító szerintem), körömlakkal és nőies ruhadarabokkal. Most már nem néz ki túlzottan b*zinak, de amikor mindenki imádta a TH-t, akkor meglehetősen úgy nézett ki, mint aki homokozik. Nem megbántani akarlak, és mindenkinek más tetszik, de megint csak túlzás lenne azt állítani, hogy Bill férfias, mert egyáltalán nem az. Egyedinek meg nem mondanám a stílusát. Régebben emosnak nézett ki, aki néha nem tudta megmondani, hogy fiúnak vagy lánynak érzi magát. Most meg napjainkban leutánozta Jared Leto stílusát, ami nem egyediség, hanem csak majmolás szvsz.

3. Ezzel tökéletesen egyetértek veled, úgyhogy ebben semmi kivetnivalót sem találok.
2013. január 01. 19:58 #95
hana001
hana001
звезда ♥

Státusz- Family don’t end with blood -
Hozzászólás: 1716
Csatolások: 1266
Azonosító: 98592
Soha nem szimpatizáltam a Tokio Hotellel, szerintem a rajongók bennük is több tehetséget látnak, mint amennyivel valójában rendelkeznek. Korábban már olvastam ezt a hírt a német RTL oldalán, eléggé ledöbbentett. Sokkal szívesebben láttam volna másokat a zsűriszékben helyettük, olyanokat, akik komolyabb szakmai háttérrel rendelkeznek. De hát ez van... Ettől függetlenül nézni fogom a DSDS-t smileeee.gif
2013. január 01. 22:53 #96
Zsofi91
Zsofi91
új tag
Hozzászólás: 53
Azonosító: 190553
HANA001:
Igen, valóban sokan nagyon elvakultak a kedvenceikkel szemben, ez mások esetében is így van, és ebben már benne rejlik, hogy felmagasztalja jó és rossz tulajdonságaival egyaránt. De a TH esetében, a 7 év alatt hidd el rájöttem, hogy a "keménymag", a rajongók nagy része nem is a tehetségért imádja őket elsősorban, hanem egy pluszt adnak nekik, egy közösséget, egy életérzést...és ehhez is érteni kell smileeee.gif a szakmai tanácsokhoz ott lesz Dieter Bohlen smileeee.gif
2013. január 01. 23:03 #97
Zsofi91
Zsofi91
új tag
BEYLA:
Elég rossz a következtetésed, nem osztok meg magamról semmit minden "jöttmenttel", úgyhogy köszi, de nem kell a gratulációd! smileeee.gif De egyébként ki is mondtad a lényeget: "nem a külső teszi az embert tudtommal, hanem a belső értéke és a stílusa

Forrás: http://starity.hu/magazin/34039-a-kaulitz-ikrek-ujra-kepernyon/#comment#ixzz2GlP8JGFJ

Hát ezt a mondatodat nézd hozzá ahhoz amit a cikkben szereplő illetőkről mondtál. Kissé ellentmondásos. De mindegy, leszarlak, de ha annyira tudod hogy miről van fogalmam meg miről nincs, meg hülyeség ömlik a számból, akkor részemről akár nyugodtan találkozhtunk vmikor személyesen, és majd ott kitárgyalhatjuk, ki beszél nagyobb hülyeséget.
2013. január 02. 08:57 #98
SHSophie2000
SHSophie2000
hi.

Státusz*nem vagyok aktív, csak olvasni járok már*
Hozzászólás: 1796
Csatolások: 48
Azonosító: 186050
Kíváncsi vagyok rájuk,mint zsűrikre!
2013. január 02. 21:05 #99
Beyla
Beyla
carter

Idézet (Zsofi91 @ 2013.01.01. 23:03)
BEYLA:
Elég rossz a következtetésed, nem osztok meg magamról semmit minden "jöttmenttel", úgyhogy köszi, de nem kell a gratulációd! smileeee.gif De egyébként ki is mondtad a lényeget: "nem a külső teszi az embert tudtommal, hanem a belső értéke és a stílusa
Forrás: http://starity.hu/magazin/34039-a-kaulitz-ikrek-ujra-kepernyon/#comment#ixzz2GlP8JGFJ
Hát ezt a mondatodat nézd hozzá ahhoz amit a cikkben szereplő illetőkről mondtál. Kissé ellentmondásos. De mindegy, leszarlak, de ha annyira tudod hogy miről van fogalmam meg miről nincs, meg hülyeség ömlik a számból, akkor részemről akár nyugodtan találkozhtunk vmikor személyesen, és majd ott kitárgyalhatjuk, ki beszél nagyobb hülyeséget.

Akkor minek ide fotó? Felesleges. Én is, mint sokan mások normálisan nézünk ki. Iskolába járunk, van párunk, van életünk és van családunk. Akkor nem igazán értem, hogy mégis mire akartál kilyukadni, de szerintem már te magad sem tudod, hogy őszinte legyek. Tény, nem a külső teszi az embert, és ezt magyaráztam el a legújabb Ashley Tisdales cikknél, hogy attól, mert valaki nem nézki adunak, attól még lehet jó ember. Én csupán csak leírtam azt, hogy Billt miért titulálják b*zinak, de gondolom, akkor ez sem esett le, mint más sem. Kiforgattad a szavaimat, félreértelmezted, és még sorolhatnám. Érdekes, te szólhatsz úgy a másikhoz, mint egy darab kakihoz, de fordítva már nem tetszik. Micsoda meglepetés a részedről! unsure.gif Az én véleményem is egy vélemény volt, és, mint írtam, nem kötelező elfogadni, hisz ez egy fórum, azért vagyunk itt, hogy eszmét cseréljünk.

Felőlem találkozhatunk.XD Heti 42 órában tanulom iskolában a szakmámat, ami azt jelenti, hogy reggel hatkor kelek, és olyan 8-9 órát rohadok az iskolapadban. Este hatkor hazaérek (jobb esetben), tanulok és azt a vajmi kevés kis szabadidőmet (értsd hétvége) a párommal töltöm. Majd szólok, hogy mikor van felesleges pár órám, amit rád pazarolhatok. Lehet, hogy te időmilliomos vagy, de mások sajnos nem.
2013. január 02. 21:22 #100
Zsofi91
Zsofi91
új tag
Kedves Beyla, attól tartok nem csak az én felfogásommal van baj, a találkát nem úgy értettem, hogy én komolyan bármikor is találkoznék veled, hanem utaltam rá, hogy rohadtul nem ismerjük egymást, úgyhogy fogd vissza magad, és ne minősíts, ne ítélkezz felettem úgy, hogy RÁD egy kurva szót nem szóltam. Akikhez úgy szóltam, mint egy "kaki"-hoz, azok bejegyzéseiben egy cseppnyi emberséget sem éreztem, egy cseppnyi empátiát sem, akikben ez nincs meg, azokkal nem tudok mit kezdeni. Én csak megvédem azt akit szeretek. Billnek nagyon sokat köszönhetek, még 2005-ben Németországban találkoztam vele, és azóta kiállok mellette. Nyílván nem az ismerősöm, de azóta a 7 év alatt sokat köszönhettem neki, és minden normális ember megvédi azt, aki fontos neki.
És képzeld, leesett miről írtál, nem vagyok bolond, tedd már helyre az egódat.
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok