A Kaulitz ikrek újra képernyőn
2012. december 30. 17:28
Ja, hogy ezek még vannak! Azért, évről évre rondábbak. Szükséges így felismerhetetlenségig csúnyítani magadat? Meg ha valami értelmes dolgot kezdenének az arcukkal, akkor még el is mennének férfiaknak, de így?! Előbb próbálom be Szecsődi Karikát...
2012. december 30. 17:35
|
Zsofi91új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.27. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 190553 offline
|
FangBanger, bepróbálni?
Ahhoz két ember beleegyezése kell, nem hinném hogy te kellenél bármelyikőlyüknek is. És tudtad, hogy személyekre az "ők", tárgyakra az "ezek" szót használjuk?
2012. december 30. 18:03
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Nem tök mind1 hogy néznek ki nincs hozzá senkinek semmi köze,ha így érzik jól magukat akkor minden a legnagyobb rendben...Meg nem értem mit kell őket szidni hogy így csúnyák meg úgy csúnyák ha nem tetszenek nem kell elolvasni a cikket!!Meg különben is mintha a mai fiúk jobban néznének ki rózsaszín kivágott pólóban meg lógó gagyában amiból kivirít a hupikék alsógagtyájuk semmi férfias nincs bennük és még ők a b*zik ők legalább az évek alatt megférfiasodtak sőt még mikor sima volt az arcuk meg Bill sminkelte magát már akkor jobban néztek ki mint a mai hímringyók...Tisztelet a kivételnek a normális fiúknak!!!Meg akkor szidják őket ha végig csinálták azt amit ők végig csináltak az évek alatt...És a cikkhez hozzá szólva szerintem nagyon jó választás volt Bill meg Tom mint zsűritag...
2012. december 30. 18:08
Zsofi91 ÉS EZT TUDTAD-E hogy pont hidegen hagy a véleményed? (:
2012. december 30. 18:11
Tuti nézem!!!*-* Még mindig olyan cukik!!!!*-*<3
2012. december 30. 18:35
Azért nem igazán értem hogy mi a faszomnak kell ide anti fanoknak irkálniuk?!? Én sem vagyok olyan köcsög, hogy ha pl.: valamelyik hülye kis nyálgép énekesről /színészről írnak cikket, mindenféle ocsmányságot oda kommentelek. Mert van bennem annyi tisztelet a fanok iránt, hogy nem hordom össze minden szarnak a kedvencüket, bármennyire is gáznak tartom!
Egyébként ha nem vagy rajongó akkor mi a picsá'é olvasod el a cikket? Meg am senkit nem izgat a véleményed!
Másik! Ti tudjátok mi mindent értek el ezek a srácok?!? Telt házas koncertek! Stadionnyi ember hallgatta őket! A Tokio Hotelt! Sőt! Még most is rengetegen rajongójuk van!
Egyet kell értenem vampiregirl144 -el!!!!!
Egyébként ha nem vagy rajongó akkor mi a picsá'é olvasod el a cikket? Meg am senkit nem izgat a véleményed!
Másik! Ti tudjátok mi mindent értek el ezek a srácok?!? Telt házas koncertek! Stadionnyi ember hallgatta őket! A Tokio Hotelt! Sőt! Még most is rengetegen rajongójuk van!
Egyet kell értenem vampiregirl144 -el!!!!!
2012. december 30. 19:28
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Fúúúj b*mmeg :/
2012. december 30. 19:29
|
Zsofi91új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.27. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 190553 offline
|
Emese world, igazad van, de hiába mondod nekik, én úgy látom nem értenek a szép szóból, csak a sárdobálásból, nekik is csak az megy. Ez intelligencia kérdése lenne, hogy ki hogy nyílvánít véleményt egy személyről. Szégyellem magam, hogy embernek születtem, és ilyenek közé kell tartoznom. Építés helyett csak a rombolás megy, fizikálisan és lelkileg is, gratulációm
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: