A színész a tavalyi évhez hasonlóan most is kórházban töltötte az ünnepeket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kórházban karácsonyozott Colin Farrell
2012. december 30. 13:45
Hihetetlen, hogy minden évben visz a gyermekeknek ajándékot. Örülök, hogy nem csak egy alkalommal mutatkozik be mint Mr Jótékonyság. Példát vehetnének róla.
2012. december 30. 14:02
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Jaj Colin ... De cejetlek.
A probléma csak az hogy Colin többször is jár kótékonykodni és kórházba is, nem mindig gyerekekhez. Érdekes, ha Gaga egy aláírt csészét jótékonyságra ad, az címlap, de az hogy Colin évek óta kórházakba jár, ajándékot és pénzt is visz magával, nem megfelelő hír. Nagyon igazságtalannak találom hogy sokat foglalkoznak azzal amikor egy mondvacsinált celeb felajánl egy gitárt vagy jegyzetfüzetet. Tavaly karácsony másnapján dublinban, az egyik éjféli misén a U2 tagjai és Colin együtt énekeltek egy templomban a kórussal, aztán kimentek a hajléktalanoknak ételt és innivalót osztani, amiket természetesen az ő általuk befizett pénzből adtak a szegényeknek. Ez valahogyan nem érdekel senkit, max a twitteres oldalakig jut el a hír képek formájában plusz kisebb fanoldalakhoz. Colin most is Írországban van, egy évben többször is visszatér hazájába és gyakrabban megy a kórházakba. Én is csak Twitter bejegyzésekből és kisebb fanoldalakról tudom hogy Colinnak már saját széke van a kórházban, annyit jár oda. Erről ennyit.
És hogy visszatérjek a cikkhez... Hey, Colin, én nem voltam akkor kórházban de beteg voltam aznap, otthon feküdtem és pihentem. Arra nem jár látogatás?
Vagy egy ölelés? Ajándék nem kell, ad másnak
. Az ölelésed kell nekem
vagy valami más
A probléma csak az hogy Colin többször is jár kótékonykodni és kórházba is, nem mindig gyerekekhez. Érdekes, ha Gaga egy aláírt csészét jótékonyságra ad, az címlap, de az hogy Colin évek óta kórházakba jár, ajándékot és pénzt is visz magával, nem megfelelő hír. Nagyon igazságtalannak találom hogy sokat foglalkoznak azzal amikor egy mondvacsinált celeb felajánl egy gitárt vagy jegyzetfüzetet. Tavaly karácsony másnapján dublinban, az egyik éjféli misén a U2 tagjai és Colin együtt énekeltek egy templomban a kórussal, aztán kimentek a hajléktalanoknak ételt és innivalót osztani, amiket természetesen az ő általuk befizett pénzből adtak a szegényeknek. Ez valahogyan nem érdekel senkit, max a twitteres oldalakig jut el a hír képek formájában plusz kisebb fanoldalakhoz. Colin most is Írországban van, egy évben többször is visszatér hazájába és gyakrabban megy a kórházakba. Én is csak Twitter bejegyzésekből és kisebb fanoldalakról tudom hogy Colinnak már saját széke van a kórházban, annyit jár oda. Erről ennyit.
És hogy visszatérjek a cikkhez... Hey, Colin, én nem voltam akkor kórházban de beteg voltam aznap, otthon feküdtem és pihentem. Arra nem jár látogatás?
2012. december 30. 14:04
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.12.30. 14:02)
Jaj Colin ... De cejetlek.
Vagy egy ölelés? Ajándék nem kell, ad másnak
. Az ölelésed kell nekem
vagy valami más 
Kitalálod ki volt még vele?
2012. december 30. 14:09
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Rosszra gondoltam, de ez így teljesen más :-). Kedves tőle :-)
2012. december 30. 14:12
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Barbus87 @ 2012.12.30. 14:04)
Kitalálod ki volt még vele?
Vagyis azt nem tudom ugyanabban a kórházban voltak-e, de egy cikkben olvastam 
Az írek közül tudtommal Danny O barátunk, Cillian Murphy és a Gleeson family tagjai is hasonlóképpen járnak el, utóbbi idén jótékonysági videót is készített. Az apa, Brendan és a nyálcsorgatóan szexi fia Domhnall készítette sajátkezűleg és állták a reklámkampány költségeit saját fizetésből. Danny énekel és gitározik a gyerekeknek, Cillian szintúgy és mind visznek magukkal ajándékot és pénzt de az ugye senkit nem érdekel mert ők ugyebár nem híresek.
2012. december 30. 14:17
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.12.30. 14:12)
Az írek közül tudtommal Danny O barátunk, Cillian Murphy és a Gleeson family tagjai is hasonlóképpen járnak el, utóbbi idén jótékonysági videót is készített. Az apa, Brendan és a nyálcsorgatóan szexi fia Domhnall készítette sajátkezűleg és állták a reklámkampány költségeit saját fizetésből. Danny énekel és gitározik a gyerekeknek, Cillian szintúgy és mind visznek magukkal ajándékot és pénzt de az ugye senkit nem érdekel mert ők ugyebár nem híresek. 
Igen Danny-re gondoltam mert róla ugye mindig keresem a híreket és egy képet is találtam, meg egy régebbi videó van is a youtube-on amikor énekel a gyerekeknek karikor. A többiekről nem hallottam csak Colinról, de örülök, hogy vannak páran akik a karácsonyt így szeretik tölteni mert jó emberek
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. december 30. 14:19
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Ez rendes dolog tőle.Érdekes,hogy az,hogy ő meglátogatja a kórházban a beteg gyerekeket nincs minden újság címplapján.Az viszont,hogy pl:Miley Cyrus elálrverezi a már nem horott ruháit,és az abból befolyó összeget jótákonysági célra fordítja (ami szintén egy szép gesztus,hiszen a szándék a lényeg) pedig rögtön címlapokra kerül.
ophely88
2012. december 30. 14:25
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
Ez nagyon szép dolog. Kár, hogy mások képtelenek erre, pedig egy kis csokival, virággal, vagy egy párszáz forintos plüssállattal is mosolyt lehetne csalni a betegek arcára.
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.