Starity

Kórházban karácsonyozott Colin Farrell

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 30. 13:43 #1
- törölt felhasználó -    
A színész a tavalyi évhez hasonlóan most is kórházban töltötte az ünnepeket.
A teljes cikkhez kattints ide!
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. december 30. 13:45 #2
- törölt felhasználó -    
Hihetetlen, hogy minden évben visz a gyermekeknek ajándékot. Örülök, hogy nem csak egy alkalommal mutatkozik be mint Mr Jótékonyság. Példát vehetnének róla.
3 felhasználónak tetszik: Siistra, ophely88, House Of Wax
2012. december 30. 13:45 #3
- törölt felhasználó -    
Kellemetlen... :/
2012. december 30. 13:46 #4
- törölt felhasználó -    
Jaj, na én is jó cikkhez írok! xD Örülök, hogy vannak még ilyen emberek! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Siistra
2012. december 30. 13:46 #5
- törölt felhasználó -    
Ahhoz képest, hogy milyen rosszfiús volt régebben, tök jó dolgokat csinál. smileeee.gif
2012. december 30. 13:47 #6
ercsi2000
ercsi2000
|Undead Army|

Státusz"Rain rain won't go away. Cloud on my head every single day"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1741
Csatolások: 50
Azonosító: 135409
Ez nagyon szép tőle. Nagyon jó azt hallani, hogy az ilyen nagy sztárok, mint Colin, egyszerű, beteg gyerekeken segítenek, ráadásul karácsonykor smileeee.gif
2012. december 30. 13:50 #7
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Egyébként nem csak ő járt beteg gyerekeknél karácsonykor, de szép tőle smileeee.gif
2012. december 30. 13:52 #8
- törölt felhasználó -    
Ez nagyon nagyon rendes volt tőle.smileeee.gif
2012. december 30. 13:53 #9
- törölt felhasználó -    
Collin nagyon rendes pasi, örülök, h ilyen is van még a sztárvilágban. Ráadásul nem ő maga dicsekedett el vele. Ezért szintén érdemel egy jó pontot! biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Siistra, ophely88
2012. december 30. 14:02 #10
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Jaj Colin ... De cejetlek. rohog.gif
A probléma csak az hogy Colin többször is jár kótékonykodni és kórházba is, nem mindig gyerekekhez. Érdekes, ha Gaga egy aláírt csészét jótékonyságra ad, az címlap, de az hogy Colin évek óta kórházakba jár, ajándékot és pénzt is visz magával, nem megfelelő hír. Nagyon igazságtalannak találom hogy sokat foglalkoznak azzal amikor egy mondvacsinált celeb felajánl egy gitárt vagy jegyzetfüzetet. Tavaly karácsony másnapján dublinban, az egyik éjféli misén a U2 tagjai és Colin együtt énekeltek egy templomban a kórussal, aztán kimentek a hajléktalanoknak ételt és innivalót osztani, amiket természetesen az ő általuk befizett pénzből adtak a szegényeknek. Ez valahogyan nem érdekel senkit, max a twitteres oldalakig jut el a hír képek formájában plusz kisebb fanoldalakhoz. Colin most is Írországban van, egy évben többször is visszatér hazájába és gyakrabban megy a kórházakba. Én is csak Twitter bejegyzésekből és kisebb fanoldalakról tudom hogy Colinnak már saját széke van a kórházban, annyit jár oda. Erről ennyit. dry.gif

És hogy visszatérjek a cikkhez... Hey, Colin, én nem voltam akkor kórházban de beteg voltam aznap, otthon feküdtem és pihentem. Arra nem jár látogatás? _nevet.gif Vagy egy ölelés? Ajándék nem kell, ad másnak biggrin.gif . Az ölelésed kell nekem biggrin.gif vagy valami más spiteful.gif
2 felhasználónak tetszik: Siistra, Barbus87
2012. december 30. 14:04 #11
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Idézet (ophely88 @ 2012.12.30. 14:02)
Jaj Colin ... De cejetlek.  rohog.gif 
A probléma csak az hogy Colin többször is jár kótékonykodni és kórházba is, nem mindig gyerekekhez. Érdekes, ha Gaga egy aláírt csészét jótékonyságra ad, az címlap, de az hogy Colin évek óta kórházakba jár, ajándékot és pénzt is visz magával, nem megfelelő hír. Nagyon igazságtalannak találom hogy sokat foglalkoznak azzal amikor egy mondvacsinált celeb felajánl egy gitárt vagy jegyzetfüzetet. Tavaly karácsony másnapján dublinban, az egyik éjféli misén a U2 tagjai és Colin együtt énekeltek egy templomban a kórussal, aztán kimentek a hajléktalanoknak ételt és innivalót osztani, amiket természetesen az ő általuk befizett pénzből adtak a szegényeknek. Ez valahogyan nem érdekel senkit, max a twitteres oldalakig jut el a hír képek formájában plusz kisebb fanoldalakhoz. Colin most is Írországban van, egy évben többször is visszatér hazájába és gyakrabban megy a kórházakba. Én is csak Twitter bejegyzésekből és kisebb fanoldalakról tudom hogy Colinnak már saját széke van a kórházban, annyit jár oda. Erről ennyit.  dry.gif 
És hogy visszatérjek a cikkhez... Hey, Colin, én nem voltam akkor kórházban de beteg voltam aznap, otthon feküdtem és pihentem. Arra nem jár látogatás?  _nevet.gif Vagy egy ölelés? Ajándék nem kell, ad másnak  biggrin.gif . Az ölelésed kell nekem  biggrin.gif vagy valami más spiteful.gif

Kitalálod ki volt még vele? biggrin.gif Vagyis azt nem tudom ugyanabban a kórházban voltak-e, de egy cikkben olvastam smileeee.gif
2012. december 30. 14:09 #12
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Istenem milyen rendes dolog volt tőle! heart.gif És igen szerintem is a jó útra tért, csak még véletlen se essen vissza...sad.gif
2012. december 30. 14:09 #13
marvellany
marvellany
time-traveller

StátuszLet the sky fall when it crumbles we will stand tall face it all together...
Hozzászólás: 1426
Csatolások: 133
Azonosító: 172167
Rosszra gondoltam, de ez így teljesen más :-). Kedves tőle :-)
2012. december 30. 14:12 #14
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Barbus87 @ 2012.12.30. 14:04)
Kitalálod ki volt még vele? biggrin.gif Vagyis azt nem tudom ugyanabban a kórházban voltak-e, de egy cikkben olvastam smileeee.gif

Az írek közül tudtommal Danny O barátunk, Cillian Murphy és a Gleeson family tagjai is hasonlóképpen járnak el, utóbbi idén jótékonysági videót is készített. Az apa, Brendan és a nyálcsorgatóan szexi fia Domhnall készítette sajátkezűleg és állták a reklámkampány költségeit saját fizetésből. Danny énekel és gitározik a gyerekeknek, Cillian szintúgy és mind visznek magukkal ajándékot és pénzt de az ugye senkit nem érdekel mert ők ugyebár nem híresek. dry.gif
2012. december 30. 14:17 #15
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Idézet (ophely88 @ 2012.12.30. 14:12)
Az írek közül tudtommal Danny O barátunk, Cillian Murphy és a Gleeson family tagjai is hasonlóképpen járnak el, utóbbi idén jótékonysági videót is készített. Az apa, Brendan és a nyálcsorgatóan szexi fia Domhnall készítette sajátkezűleg és állták a reklámkampány költségeit saját fizetésből. Danny énekel és gitározik a gyerekeknek, Cillian szintúgy és mind visznek magukkal ajándékot és pénzt de az ugye senkit nem érdekel mert ők ugyebár nem híresek.  dry.gif

Igen Danny-re gondoltam mert róla ugye mindig keresem a híreket és egy képet is találtam, meg egy régebbi videó van is a youtube-on amikor énekel a gyerekeknek karikor. A többiekről nem hallottam csak Colinról, de örülök, hogy vannak páran akik a karácsonyt így szeretik tölteni mert jó emberek wink.gif
2012. december 30. 14:19 #16
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Hozzászólás: 1878
Csatolások: 108
Azonosító: 153268
Ez rendes dolog tőle.Érdekes,hogy az,hogy ő meglátogatja a kórházban a beteg gyerekeket nincs minden újság címplapján.Az viszont,hogy pl:Miley Cyrus elálrverezi a már nem horott ruháit,és az abból befolyó összeget jótákonysági célra fordítja (ami szintén egy szép gesztus,hiszen a szándék a lényeg) pedig rögtön címlapokra kerül.
2012. december 30. 14:20 #17
Loulou
Loulou
visszatérő vendég
Hozzászólás: 283
Azonosító: 127774
Na ez nagyon szép volt tőle, főleg h az ő kisfia is beteg!
2012. december 30. 14:25 #18
Potyidanon
Potyidanon

Státusz"Az elméd mindig legyen nyitott,de ne annyira,hogy kiessen az agyad!"
Hozzászólás: 524
Azonosító: 153097
Ez nagyon szép dolog. Kár, hogy mások képtelenek erre, pedig egy kis csokival, virággal, vagy egy párszáz forintos plüssállattal is mosolyt lehetne csalni a betegek arcára.
2012. december 30. 14:29 #19
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Loulou @ 2012.12.30. 14:20)
Na ez nagyon szép volt tőle, főleg h az ő kisfia is beteg!

Fia megszületése előtt is járt kórházba. smileeee.gif
2012. december 30. 14:49 #20
Feilla
Feilla
KoЯniac.

Státusz'The places i have ran to all my life have disappeared and i owe this to you.'
Hozzászólás: 1942
Azonosító: 176625
Hatalmas respect. meghajolo.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok