Újra bekötik Katy Perry fejét?
2012. december 30. 10:32
|
|
Katie7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.27. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 165975 offline
|
Nagyon bírom Katyt, tényleg, de Russelel is azt mondták, hogy dúl a szerelem és mi lett a vége...Azért szurkolok neki, hogy most sikerüljön! Persze szerintem a házasság odébb van, mert hogy azt mondta ez a bizonyos "barát", nem jelent semmit.
2012. december 30. 10:52
|
|
kenusmajomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.11. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 191379 offline
|
na én annyit tudok h John majdnem minden nap megcsalja Katyt aki tud errő de nem meri ferróni Mayernek....és híres színésznőkkel meg ilyenekkel kavar mert egy nagy nőcsábász de ezt Katy is tudja ha igent mond nagy hibat kovet el es szerintem nem fog mert igy.is szinte ott tartanak h Katy kidobja azert mert minden csajjal lefekszik es ezt Katy tudja ha atmentek a neon.hu-ra ott megtudjatok
2012. december 30. 11:51
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
SsciorLuv teljesen igazad van...
2012. december 30. 12:48
Miért érzem azt MEGINT, hogy Katy elhamarkodottan dönt? Ha jól emlékszem, Russell-lel is kopp ugyanez a helyzet állt fent, aztán lett belőle egy óriási pofára esés. Én kívánom Katy-nek, hogy találja meg az igazit, a 'Nagy Ő'-t, de könyörgöm, ez nem napról napra fog megtörténni! Még csak nem is ismerik egymást olyan jól...egyikőjük sem vesztene azzal, ha lassabb tempót vennének fel. Szerintem.
2012. december 30. 14:26
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Remélem még várnak egy kicsit, mert ez szerintem egy kicsit gyors.
2012. december 30. 18:47
|
|
happyhohaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.31. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 26439 offline
|
Ki ez a John Mayer? Annyit tudok róla, hogy zenész és már nagyon sok híres nő megvolt neki... Abszolút skalpvadásznak tűnik a szememben, nem szimpatikus. Remélem, hogy nem lesz ebből házasság.
2012. december 31. 09:57
Persze, támadjátok csak Katyt.De ki mondta azt, hogy ő ezt személyesen is nyilatkozta? - csak egy "barát".Gondoljátok már végig, hogy hányszor volt kacsa az ilyen hír.
2013. január 25. 19:42
Katy Perry-t a ronda hajszín váltót.
Na jó kedves leszek:
Sok Boldogságot!
Na jó kedves leszek:
Sok Boldogságot!
2013. február 17. 18:06
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
Bütyi 14 egyet értés veled!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: