Stohl András újra rács mögé kerülhet
2012. december 28. 10:51
Lehet, hogy az egészet csak azért írta, hogy visszakerüljön a börtönbe, itt szerelem lehet a háttérben... Viccet férre téve a börtönbeli élményeiről hallgatnia kellett volna, félév alatt mi a szörnyűséges lópikula történhetett vele?!
2012. december 28. 10:54
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Hát mondjuk nekem nincs bajom azzal, hogy könyvet írt, csak akkor lesz gáz, ha tényleg valótlan dolgokat állít benne. Mert akkor nemcsak a szabadságát veszíti el, ha nem az emberek hitét, ami eddig se volt valami hú, de nagyon bizalom.
2012. december 28. 10:55
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Jaj de sajnáltatja magát
Egyrészt megérdemelte, hogy bekerüljön oda, és legyen csak hálás a hírnevének, mert ha civil ember lett volna, sokkal többet kellett volna bent rohadnia. Úgyhogy ne jöjjön azzal, hogy neki milyen sz*r volt ott bent. Egye meg, amit főzött magának, ne könyvet adjon ki.
duracell : az utolsó két mondatodat remélem te se gondoltad komolyan.
1 felhasználónak tetszik:
Someone 15
2012. december 28. 10:56
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
wrestlingfan - Hát elég sok minden történhetett vele, még azalatt a kevéske 5 hónap alatt is. Ne ítélkezzünk, mert mi nem tudhatjuk milyen lehet ott, és ez szerintem jobb is!
2012. december 28. 11:06
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Idézet (ciel @ 2012.12.28. 10:55)
De igen, teljesen komolyan gondoltam. Nem kell mindig csak a rosszat látni az emberekben. Lehet, hogy néha naiv vagyok, de az biztos, hogy vannak dolgok, amik kis dolgokkal kezdődnek. Ma valaki ellop egy rágót, holnap egy csokit, aztán már kettőt... Bárminek lehet befolyása az emberre, még akkor is, ha ilyennel első sorban a filmek bírnak. Nekem nem egy könyv változtatott már a gondolkodásmódomon. Nem azt mondom, hogy ha valaki elolvassa, akkor egyből szent lesz és meg sem fogalmazódik benne a bűnözés vagy a drogozás gondolata. De ha csak egy fiatalra is hatással van, akkor már megérte. A könyvet egyébként bármelyik más rab kiadhatta volna, de akkor annak nyilván nem lett volna ekkora keletje. Az egész könyv csak azért van felfújva, mert ő volt az interjúalany.
Beyla
2012. december 28. 11:14
Idézet (duracell @ 2012.12.28. 11:06)
De igen, teljesen komolyan gondoltam. Nem kell mindig csak a rosszat látni az emberekben. Lehet, hogy néha naiv vagyok, de az biztos, hogy vannak dolgok, amik kis dolgokkal kezdődnek. Ma valaki ellop egy rágót, holnap egy csokit, aztán már kettőt... Bárminek lehet befolyása az emberre, még akkor is, ha ilyennel első sorban a filmek bírnak. Nekem nem egy könyv változtatott már a gondolkodásmódomon. Nem azt mondom, hogy ha valaki elolvassa, akkor egyből szent lesz és meg sem fogalmazódik benne a bűnözés vagy a drogozás gondolata. De ha csak egy fiatalra is hatással van, akkor már megérte. A könyvet egyébként bármelyik más rab kiadhatta volna, de akkor annak nyilván nem lett volna ekkora keletje. Az egész könyv csak azért van felfújva, mert ő volt az interjúalany. 
Idealista vagy.
duracell
2012. december 28. 11:29
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Szerintem nem fogják még egyszer börtönbe csukni..!
2012. december 28. 11:33
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
Most komolyan.. ezért 2 évet kap, de azért, hogy elütött valakit drogosan azért csak 8 hónapot(vagy mennyit) !?!?! Röhej ez az ország. Most nemtudom, hogy azért csinálják e hogy még nagyobb hirneve legyen ! Idétlen köcsög.. menne visza a börtönbe ! Soha nem keltelm igy ki magamból, de ez igazságtalanság!
2012. december 28. 11:34
|
|
swagmaster.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 192523 offline
|
Biztos nagyon fontos volt ezt a könyvet megírni, gyorsan kellett a pénz, ezért összedobott egyet. Az eseményeket biztos csak felfújta, így jobban eladhatóvá vált a könyv. Ő csinálta ezt viselje a következményét. Jól tudta mire vállalkozik...De azért azt elismerem, hogy biztos nehéz lehetett bent neki, és nem is ítélem el.
2012. december 28. 12:38
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Én igazán nem bánnám.Hiszen a hírnevének köszönhetően a fele büntetését sem ülte le.Megérdemelné.
2012. december 28. 12:56
ittas gázolásért kapott pár hónapot, ezért meg 2évet??:DDD gratulálok!!! tény, hogy megérdemli úgyhogy byebye...
2012. december 28. 13:49
Ez a Sthol-sztori is egyre unalmasabb. Már nem talál a sajtó mást, csak a lerágott csontot.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.