Starity

Egyre népszerűbb életformák: Geek

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 02. 15:40 #81
Meisan
Meisan
∆ spica ∆
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2260
Csatolások: 88
Azonosító: 156156
Hát ja. Anime/Manga geek például otaku. Szóval, ahány fajta, annyi megnevezés biggrin.gif
2013. január 02. 18:46 #82
sharkey
sharkey

Státusztake me down to the paradise city...
Hozzászólás: 797
Csatolások: 0
Azonosító: 131792
Oh, akkor azt hiszem én is geeknek számítok biggrin.gif
2013. január 02. 20:00 #83
doriella
doriella
Hozzászólás: 1218
Csatolások: 1
Azonosító: 157843
Sally Sparrow és Amy Turner teljesen egyetértek! Én is tanulós típus vagyok, és engem is idegesít, mikor "stréber"-nek hívnak, csak azért, mert szeretnék valamit kezdeni magammal az életben, és mert van, hogy többször inkább hazamegyek ahelyett, hogy csavarognék velük, illetve sokat is olvasok. Ráadásul engem néha eléggé idegesít, hogy pár sznob osztálytársam hozzám se szól, csak annyit mond, hogy:"Add ide a töri leckét". Azt sem értem, miért számít jófejnek az, aki nagyképű, beszólogat a tanároknak, az IQ-ja gyakorlatilag nulla, és kiröhögi a társait. Én az ilyen embert inkább szánalmasnak hívom. Ráadásul mi ez a kifejezés, hogy kretén? Mindenki kretén csak azért, mert egy kicsit más, mint ők?
2 felhasználónak tetszik: ophely88, AmyTurner
2013. január 02. 21:14 #84
AmyTurner
AmyTurner
visszatérő vendég

Státusz" Because I'm one hell of a butler"
Hozzászólás: 278
Azonosító: 165135
doriella, hát, ebben a tinigenerációban úgy tűnik...Ilyenkor kívánom, hogy bárcsak pár évvel hamarabb születtem volna, ismerős? wink.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Snowkiss
2013. január 04. 13:30 #85
- törölt felhasználó -    
Eddig nem is tudtam,hogy számítógép,sorozat és zene geek vagyok.A The Big Bang Theory tényleg nem minden napi sorozat,nekem például nagy kedvencem,mert sokat lehet belőle tanulni,nem úgy mint egyes sorozatokból vagy filmekből amik csak butítják az embert,mondjuk én inkább megnézek egy részt a Gyűrűk urából,mintsem az Alkonyatból.
2013. január 04. 17:31 #86
Viktória 13
Viktória 13
visszatérő vendég

StátuszTévedni emberi dolog, de másra kenni, még emberibb . ;D
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 116
Csatolások: 8
Azonosító: 162875
1. A Doctor who? azért egyre népszerűbb, mert egy király sorozat, mellesleg a kedvencem. smileeee.gif És ha én "geek" vagyok 110 ÍQ pontal, ht jó!!! :/
2013. január 05. 19:05 #87
Laura_hehe_1D
Laura_hehe_1D
visszatérő vendég

StátuszNéha a sebhelyek tesznek minket azzá, akik vagyunk.
Hozzászólás: 185
Azonosító: 186940
Akkor én is geek vagyok biggrin.gif
2013. január 06. 19:05 #88
Lily01
Lily01
új tag

Státusz♥TVD♥DELENA♥
Hozzászólás: 29
Azonosító: 184810
doriella teljesen igazad van én is ilyen vagyok ráadásul engem is ilyen szánalmas emberek vesznek körül a suliban...
2013. január 07. 21:50 #89
- törölt felhasználó -    
doriella! teljesen igazad van
Lily01 egyet értek smileeee.gif
2013. január 08. 18:31 #90
MezeiVirág
MezeiVirág
visszatérő vendég

Státusz"Minden mérgesen eltöltött perccel,60 másodpercnyi lelki nyugalomról mondasz le"
Hozzászólás: 113
Csatolások: 77
Azonosító: 192858
A cikk jó és örömmel olvasgattam a hozzászólásokat.
2013. január 10. 15:41 #91
- törölt felhasználó -    
Bebizonyosodott megint,hogy milyen hülye osztálytársaim vannak.rohog.gif Rám sokszor mondják hogy stréber,pedig nem is vannak tisztában a jelentésével. 110.gif
2013. január 10. 16:14 #92
- törölt felhasználó -    
Idézet (AmyTurner @ 2012.12.31. 13:04)
Csak egyetérteni tudok  meghajolo.gif 
Egyébként fogalmam sincs, hogy stréber vagyok-e, de én is megkaptam, hogy miért járok annyit könyvtárba, olvasok annyit, stb. 
Néha csak lesek, milyen témákról beszélnek a velem egykorúak, ilyenkor elgondolkozok, hogy ezeknek a legnagyobb bajuk az, hogy hova menjenek bulizni? Amikor meg tanulni kell, tök sötétek, és beszólnak annak, akit érdekel is, hogy miről beszél a tanár.
Azt hiszem, én vagyok az élő példa arra, amit írtál, a stréberségtől eltekintve (az okot lásd az elején)  blush.gif 
Sokat beszélgetek tanárokkal, vagy ha nem is pont velük, úgy az idősebbekkel. Jobban érzem magam egy normális huszon-harmincévesekből álló társaságban, mint egy csapat tinédzserrel, mert egyszerűen tényleg komolytalanok, én pedig kívülállónak érzem magam. Mondjuk, most egész okos osztályba kerültem, de ki tudja? Egy-két fénypont így is volt már  rohog.gif

Nálam is teljesen ugyanez a helyzet van.Nem vagyok kitűnő tanuló,de nagyon jók a jegyeim,kivéve a mostani rontásomat nyelvtanból.Értelmes osztálytársaim többsége csak a One Direction-ről és a Facebook-ról tudnak csak beszélni mindennap.A fiúk közül meg néhányan sokszor vágják hozzám hogy stréber vagyok, pedig közülük is van olyan aki jól tanul,sőt kitűnő.Olyankor a tanár mindig azt mondja hogy ha nem tudod a jelentését akkor inkább ne is szólalj meg. Én mindenesetre nem tartom magam strébernek,de szeretek tanulni és nagyon fontos számomra az hogy ne kapjak hármast vagy annál rosszabb jegyet,ezért mindennap tanulok arra a tantárgyra amiből másnap felelés,röpdolgozat vagy témazáró lesz.
2013. január 10. 16:50 #93
SweetChild
SweetChild
új tag

StátuszHm... Azt hiszem élek. De már ez se biztos...
Hozzászólás: 30
Azonosító: 192726
mennyi igazság...ezek tényleg jó műsorok!
2013. január 11. 18:39 #94
timea15
timea15
visszatérő vendég

StátuszI love BLEACH and Linkin Park! * . *
Hozzászólás: 159
Azonosító: 175037
Snowkiss en is pont igy vagyok. smileeee.gif S ez a cikk is bizonyitek arra, hogy mennyi hulye osztalytarsam van. yes.gif biggrin.gif rohog.gif
2013. január 13. 13:47 #95
SHSophie2000
SHSophie2000
hi.

Státusz*nem vagyok aktív, csak olvasni járok már*
Hozzászólás: 1796
Csatolások: 48
Azonosító: 186050
Nagyon jó cikk lett! Gratulálok az írójának! És felébreszti az embereket,hogy igazából egyesek tök hülyék!!!
2013. január 20. 21:06 #96
FameLady
FameLady
új tag

StátuszHyyy eerybodyy
Hozzászólás: 61
Azonosító: 190362
Lassacskán mindenkit kiközösítenek akinek más az ízlése ...azoknak az életformája egyenlő a bunkó köcs*ggel tongue.gif
2013. január 21. 20:54 #97
Enchanted Hunter
Enchanted Hunter
comfortably numb
Hozzászólás: 1348
Csatolások: 1245
Azonosító: 221
Érdekes cikk, köszi a fordítást ophely88.

beer.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2013. január 25. 03:21 #98
zsof19
zsof19
visszatérő vendég

StátuszI like turtles
Hozzászólás: 105
Azonosító: 187628
A Hobbit nem tinifilm. Just sayin'
2013. augusztus 12. 21:42 #99
Twixi28
Twixi28
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 190269
Nekem is nagyon tetszik ez a cikk!
Nem tudom, hogy mások hogy vannak vele, de én ha mondjuk beleszeretnék Brad Pitt-be én azt(mint sokan tennék) a kinézete miatt tenném. De vegyük például a "Ki vagy, doki?"-t. Én először, mint színészt szerettem meg David Tennant-ot, mert szerintem nagyon jó abban amit csinál és utána vettem észre, hogy: nézd már, nem is olyan rosszképű.
Akiket én szeretek, anyum és az én bevallásom szerint is nem mindennapi arc szerkezettel rendelkeznek pl.: Matt Smith vagy Benedict Cumberbatch(David Tennant mellett). Nem mondanám őket izmosnak, és vannak nekik is bogaras dolgaik, mások szerint egyik rondább, mint a másik. De szerintem, legalább is én így gondolom, de ha nem így van jelezzetek, akik szeretik a nemmindennapi, kigyúrt ficsúrnak nem mondható embereket, szerintem először a jellemükbe szeretnek bele, a játékukba, és utána gondolják végig, hogy amúgy tök helyes is amellett, hogy r*hadt jó színész és tök normális, sztár létére. Legalább is én így vagyok vele.
A másik, ami még kikívánkozott belőlem, az az, amit a minapokban olvastam, hogy a One Direction premierjére a mentőket is ki kellett hívni. Én bevallom IMÁDOM David Tennant, bármit megtennék, hogy beszélhessek vele akárcsak egy percet is, vagy csak élőben láthassam ennyi időre, de szerintem minden rajongásnak van határ. Ha én lennék híres, jól esne ha autógrammokat kéregetnének tőlem, és mondogatnák milyen jó vagyok(bevallom kicsit egoista vagyok) de engem kiakasztana, ha ilyen őrült rajongóim lennének, letépik a ruhámat, levegőt nem lehetne tőlük kapni, mint a paparazzik.
Aki ezt végig olvasta annak köszönöm szépen, bevallom nem kis bátorság kellet ahhoz, hogy ezt lemerjem ide írni, de egyszerűen annyira idegesít, hogy nem tudtam ide leírni, és láttam, hogy ide milyen helyes kis kommenteket írtak, és végül is nem tudtam megállni.
Vég szó: Azt hiszem pont a Ki vagy dokiban volt benne, mondta Amy Pond, hogy eleinte nem tetszett a srác, de ahogy megismertem megszépült, és számomra most ő a leggyönyörűbb.... vagy valami ilyesmi volt.Nem tudom, már nem emlékszem. De szerintem ez a normális. Előbb a belső és csak utána külső.
2013. december 20. 18:02 #100
Darcydoo12
Darcydoo12
új tag

StátuszWatsonfan
Hozzászólás: 11
Azonosító: 217110
a nők azt mondják szeretik a viccces pasikat
mégigis Brad Pitet választják.
6 oldal 1 2 3 4 5 6