Egyre népszerűbb életformák: Geek
2013. január 02. 20:00
|
|
doriella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 1 Azonosító: 157843 offline
|
Sally Sparrow és Amy Turner teljesen egyetértek! Én is tanulós típus vagyok, és engem is idegesít, mikor "stréber"-nek hívnak, csak azért, mert szeretnék valamit kezdeni magammal az életben, és mert van, hogy többször inkább hazamegyek ahelyett, hogy csavarognék velük, illetve sokat is olvasok. Ráadásul engem néha eléggé idegesít, hogy pár sznob osztálytársam hozzám se szól, csak annyit mond, hogy:"Add ide a töri leckét". Azt sem értem, miért számít jófejnek az, aki nagyképű, beszólogat a tanároknak, az IQ-ja gyakorlatilag nulla, és kiröhögi a társait. Én az ilyen embert inkább szánalmasnak hívom. Ráadásul mi ez a kifejezés, hogy kretén? Mindenki kretén csak azért, mert egy kicsit más, mint ők?
2013. január 04. 13:30
Eddig nem is tudtam,hogy számítógép,sorozat és zene geek vagyok.A The Big Bang Theory tényleg nem minden napi sorozat,nekem például nagy kedvencem,mert sokat lehet belőle tanulni,nem úgy mint egyes sorozatokból vagy filmekből amik csak butítják az embert,mondjuk én inkább megnézek egy részt a Gyűrűk urából,mintsem az Alkonyatból.
2013. január 04. 17:31
|
|
Viktória 13visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 116 Csatolások: 8 Azonosító: 162875 offline
|
1. A Doctor who? azért egyre népszerűbb, mert egy király sorozat, mellesleg a kedvencem.
És ha én "geek" vagyok 110 ÍQ pontal, ht jó!!! :/
2013. január 05. 19:05
|
|
Laura_hehe_1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 186940 offline
|
Akkor én is geek vagyok
2013. január 08. 18:31
|
|
MezeiVirágvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 113 Csatolások: 77 Azonosító: 192858 offline
|
A cikk jó és örömmel olvasgattam a hozzászólásokat.
2013. január 10. 15:41
Bebizonyosodott megint,hogy milyen hülye osztálytársaim vannak.
Rám sokszor mondják hogy stréber,pedig nem is vannak tisztában a jelentésével.
2013. január 10. 16:14
Idézet (AmyTurner @ 2012.12.31. 13:04)
Csak egyetérteni tudok
Egyébként fogalmam sincs, hogy stréber vagyok-e, de én is megkaptam, hogy miért járok annyit könyvtárba, olvasok annyit, stb.
Néha csak lesek, milyen témákról beszélnek a velem egykorúak, ilyenkor elgondolkozok, hogy ezeknek a legnagyobb bajuk az, hogy hova menjenek bulizni? Amikor meg tanulni kell, tök sötétek, és beszólnak annak, akit érdekel is, hogy miről beszél a tanár.
Azt hiszem, én vagyok az élő példa arra, amit írtál, a stréberségtől eltekintve (az okot lásd az elején)
Sokat beszélgetek tanárokkal, vagy ha nem is pont velük, úgy az idősebbekkel. Jobban érzem magam egy normális huszon-harmincévesekből álló társaságban, mint egy csapat tinédzserrel, mert egyszerűen tényleg komolytalanok, én pedig kívülállónak érzem magam. Mondjuk, most egész okos osztályba kerültem, de ki tudja? Egy-két fénypont így is volt már
Egyébként fogalmam sincs, hogy stréber vagyok-e, de én is megkaptam, hogy miért járok annyit könyvtárba, olvasok annyit, stb.
Néha csak lesek, milyen témákról beszélnek a velem egykorúak, ilyenkor elgondolkozok, hogy ezeknek a legnagyobb bajuk az, hogy hova menjenek bulizni? Amikor meg tanulni kell, tök sötétek, és beszólnak annak, akit érdekel is, hogy miről beszél a tanár.
Azt hiszem, én vagyok az élő példa arra, amit írtál, a stréberségtől eltekintve (az okot lásd az elején)
Sokat beszélgetek tanárokkal, vagy ha nem is pont velük, úgy az idősebbekkel. Jobban érzem magam egy normális huszon-harmincévesekből álló társaságban, mint egy csapat tinédzserrel, mert egyszerűen tényleg komolytalanok, én pedig kívülállónak érzem magam. Mondjuk, most egész okos osztályba kerültem, de ki tudja? Egy-két fénypont így is volt már
Nálam is teljesen ugyanez a helyzet van.Nem vagyok kitűnő tanuló,de nagyon jók a jegyeim,kivéve a mostani rontásomat nyelvtanból.Értelmes osztálytársaim többsége csak a One Direction-ről és a Facebook-ról tudnak csak beszélni mindennap.A fiúk közül meg néhányan sokszor vágják hozzám hogy stréber vagyok, pedig közülük is van olyan aki jól tanul,sőt kitűnő.Olyankor a tanár mindig azt mondja hogy ha nem tudod a jelentését akkor inkább ne is szólalj meg. Én mindenesetre nem tartom magam strébernek,de szeretek tanulni és nagyon fontos számomra az hogy ne kapjak hármast vagy annál rosszabb jegyet,ezért mindennap tanulok arra a tantárgyra amiből másnap felelés,röpdolgozat vagy témazáró lesz.
2013. január 10. 16:50
|
|
SweetChildúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.29. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 192726 offline
|
mennyi igazság...ezek tényleg jó műsorok!
2013. január 13. 13:47
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Nagyon jó cikk lett! Gratulálok az írójának! És felébreszti az embereket,hogy igazából egyesek tök hülyék!!!
2013. január 21. 20:54
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
Érdekes cikk, köszi a fordítást ophely88.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2013. augusztus 12. 21:42
|
Twixi28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 190269 offline
|
Nekem is nagyon tetszik ez a cikk!
Nem tudom, hogy mások hogy vannak vele, de én ha mondjuk beleszeretnék Brad Pitt-be én azt(mint sokan tennék) a kinézete miatt tenném. De vegyük például a "Ki vagy, doki?"-t. Én először, mint színészt szerettem meg David Tennant-ot, mert szerintem nagyon jó abban amit csinál és utána vettem észre, hogy: nézd már, nem is olyan rosszképű.
Akiket én szeretek, anyum és az én bevallásom szerint is nem mindennapi arc szerkezettel rendelkeznek pl.: Matt Smith vagy Benedict Cumberbatch(David Tennant mellett). Nem mondanám őket izmosnak, és vannak nekik is bogaras dolgaik, mások szerint egyik rondább, mint a másik. De szerintem, legalább is én így gondolom, de ha nem így van jelezzetek, akik szeretik a nemmindennapi, kigyúrt ficsúrnak nem mondható embereket, szerintem először a jellemükbe szeretnek bele, a játékukba, és utána gondolják végig, hogy amúgy tök helyes is amellett, hogy r*hadt jó színész és tök normális, sztár létére. Legalább is én így vagyok vele.
A másik, ami még kikívánkozott belőlem, az az, amit a minapokban olvastam, hogy a One Direction premierjére a mentőket is ki kellett hívni. Én bevallom IMÁDOM David Tennant, bármit megtennék, hogy beszélhessek vele akárcsak egy percet is, vagy csak élőben láthassam ennyi időre, de szerintem minden rajongásnak van határ. Ha én lennék híres, jól esne ha autógrammokat kéregetnének tőlem, és mondogatnák milyen jó vagyok(bevallom kicsit egoista vagyok) de engem kiakasztana, ha ilyen őrült rajongóim lennének, letépik a ruhámat, levegőt nem lehetne tőlük kapni, mint a paparazzik.
Aki ezt végig olvasta annak köszönöm szépen, bevallom nem kis bátorság kellet ahhoz, hogy ezt lemerjem ide írni, de egyszerűen annyira idegesít, hogy nem tudtam ide leírni, és láttam, hogy ide milyen helyes kis kommenteket írtak, és végül is nem tudtam megállni.
Vég szó: Azt hiszem pont a Ki vagy dokiban volt benne, mondta Amy Pond, hogy eleinte nem tetszett a srác, de ahogy megismertem megszépült, és számomra most ő a leggyönyörűbb.... vagy valami ilyesmi volt.Nem tudom, már nem emlékszem. De szerintem ez a normális. Előbb a belső és csak utána külső.
Nem tudom, hogy mások hogy vannak vele, de én ha mondjuk beleszeretnék Brad Pitt-be én azt(mint sokan tennék) a kinézete miatt tenném. De vegyük például a "Ki vagy, doki?"-t. Én először, mint színészt szerettem meg David Tennant-ot, mert szerintem nagyon jó abban amit csinál és utána vettem észre, hogy: nézd már, nem is olyan rosszképű.
Akiket én szeretek, anyum és az én bevallásom szerint is nem mindennapi arc szerkezettel rendelkeznek pl.: Matt Smith vagy Benedict Cumberbatch(David Tennant mellett). Nem mondanám őket izmosnak, és vannak nekik is bogaras dolgaik, mások szerint egyik rondább, mint a másik. De szerintem, legalább is én így gondolom, de ha nem így van jelezzetek, akik szeretik a nemmindennapi, kigyúrt ficsúrnak nem mondható embereket, szerintem először a jellemükbe szeretnek bele, a játékukba, és utána gondolják végig, hogy amúgy tök helyes is amellett, hogy r*hadt jó színész és tök normális, sztár létére. Legalább is én így vagyok vele.
A másik, ami még kikívánkozott belőlem, az az, amit a minapokban olvastam, hogy a One Direction premierjére a mentőket is ki kellett hívni. Én bevallom IMÁDOM David Tennant, bármit megtennék, hogy beszélhessek vele akárcsak egy percet is, vagy csak élőben láthassam ennyi időre, de szerintem minden rajongásnak van határ. Ha én lennék híres, jól esne ha autógrammokat kéregetnének tőlem, és mondogatnák milyen jó vagyok(bevallom kicsit egoista vagyok) de engem kiakasztana, ha ilyen őrült rajongóim lennének, letépik a ruhámat, levegőt nem lehetne tőlük kapni, mint a paparazzik.
Aki ezt végig olvasta annak köszönöm szépen, bevallom nem kis bátorság kellet ahhoz, hogy ezt lemerjem ide írni, de egyszerűen annyira idegesít, hogy nem tudtam ide leírni, és láttam, hogy ide milyen helyes kis kommenteket írtak, és végül is nem tudtam megállni.
Vég szó: Azt hiszem pont a Ki vagy dokiban volt benne, mondta Amy Pond, hogy eleinte nem tetszett a srác, de ahogy megismertem megszépült, és számomra most ő a leggyönyörűbb.... vagy valami ilyesmi volt.Nem tudom, már nem emlékszem. De szerintem ez a normális. Előbb a belső és csak utána külső.
2013. december 20. 18:02
|
|
Darcydoo12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.19. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 217110 offline
|
a nők azt mondják szeretik a viccces pasikat
mégigis Brad Pitet választják.
mégigis Brad Pitet választják.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.