Idézet (fashionbébíí @ 2012.12.26. 20:16)
Hát ÁLTALÁBAN (tehát tényleg általában nem mindig, szóval nem kell letámadni, csak én ismerek sok ilyet) ezek azok az emberek, akik nem képesek normális kapcsolatot tartani a környezetükkel, nem tudnak barátokat szerezni.. És szerintem ehhez semmi köze a film/zenei ízlésnek. Rengeteg olyan ismerősöm van és pl. én is ilyen vagyok, aki kivan a zenetévétől néha és más zenéket hallgatok mint a környezetem, mégsem gubózódom be a szobámban és nézek sorozatokat nagy magányomban egész nap
Szerintem ez egy olyan dolog, hogy nem lehet segíteni azon aki maga sem akarja.. mindenki tud magának legalább egy jóbarátot szerezni, csak akarni kell..
Amúgy meg szerintem hülyeség így beskatulyázni az embereket, hogy ha ő Star Trek-et néz akkor ő geek, ha ő disney csatornát néz akkor éretlen p*csa, ha sokat olvas akkor könyvmoly, idiótaság .. -.-
Amúgy meg szerintem hülyeség így beskatulyázni az embereket, hogy ha ő Star Trek-et néz akkor ő geek, ha ő disney csatornát néz akkor éretlen p*csa, ha sokat olvas akkor könyvmoly, idiótaság .. -.-
teljesen egyetértek

0 felhasználónak tetszik: