Idézet (num1Kolosszus @ 2012.12.26. 19:06)
Ja, és azt is megjegyezném hogy szerintem nincs olyan, hogy "divat geek". Vannak, akik jobban szeretik a geek-es dolgokat mint mások, de ettől még senki nem lesz fake. Különben is, nincsen senki akinek lenne autoritása meghatározni hogy ki geek és ki nem, elvégre, senki sem a "geekdom" királya.
[/size]
Nekem sem tetszik ez a kifejezés amúgy. Nem is magyaros, sehogyan sem hangzik, ha úgy vesszük, viszont a köztudatban így hangzik (hallottam már) és magam sem tudom hogyan fejezném ki másképpen. Ha ismerem Határosy Bözskét aki délután azzal foglalkozik tanulás helyett hogy Yodának öltözik be, csokornyakkendővel és szonikussal a kezében szaladgál a plázában, fényképezi magát a tükörben, 16 alkalommal, kiteszi a kiraknivalót és vesz még hozzá 'divatos' geek szemüveget is amit használ, az az én szótáramban igen csak fake és nem sorolom a geekek, stréberek vagy akármik na
Idézet (num1Kolosszus @ 2012.12.26. 19:06)
Szerk.: Apróbetűkben megjegyzem, én is tegnap kezdtem el nézni a DW-t, és még csak a nyolcadik epizódnál tartok, de máris szanaszéjjel tépte a lelkemet. XD

2 felhasználónak tetszik: