Starity

Szülővárosában lépett fel Rebecca Black

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 26. 20:34 #41
Nomiii
Nomiii
visszatérő vendég

Státusz~no reason to stay is a good reason to go~
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 447
Csatolások: 0
Azonosító: 154155
jobb mint a friday c. klipjében az biztos!!! nem annyira rossz!! smileeee.gif szerintem jobb élőben mint selena gomez!!! pedig selfan vagyok smileeee.gif
2012. december 26. 20:34 #42
- törölt felhasználó -    
Tessék? ohmy.gif Ezen nektek mi a fantasztikus? Ha jól értem, most mi komolyan behódolunk előtte, mert 'ÉNEKES' létére MEGPRÓBÁLT ÉNEKELNI? Ez vicc! Hát még jó hogy! Illetve, persze, a Frájdéj után ez egy isteni szikra számunkra, na de ne csináljunk már hülyét egymásból és saját magunkból..semmi extra nem volt az 'előadásában', ha az utcáról behívnánk egy civilt, ugyanilyen, vagy esetleg talán jobban is el tudna így vinnyogni pár perc erejéig.
2 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Misao
2012. december 26. 20:49 #43
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Idézet (Beyla @ 2012.12.26. 18:08)
Én úgy gondolom, hogy ez a csaj tud annyira énekelni, mint a mai nagy sztárnak nevezett képződmények, pölö Selena Gomez vagy Taylor Swift. Mert mindkettőért annyira oda vannak a tinikék, köbö élő fellépéseken ezt a szintet hozzák, az milyen jó, király, tehetséges, ez meg milyen gáz, milyen hamis, mennyire sz*r hangja van stb.

Rebeka Blek és Szelénkével ellentétben Taylor - ha nem is neki van a legerősebb hangja a világon - de ért ahhoz amit csinál,bizonyítja ezt hogy összes eddigi számát ő maga írta, valamint sose látom vagy csak nagyon ritkán hangszer nélkül. Gitár mindig van a kezében egy-egy fellépés folyamán,ha az nem zongorázni,sőt még dobolni is láttam. Sok mindent lehet rá mondani például több pasija volt mint 3 nőnek összesen,mégis Rebekácska énektudását összehasonlítani az övéjével merő túlzás - szerintem. Persze ezzel nem kioktatni vagy ráeröltetni akarom kedvencemet bárkire is csak egy vélemény miszerint a két énekesnő ég és föld. pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: Porcicca, Lady Suzy
2012. december 26. 21:00 #44
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3078
Azonosító: 143593
Azért annyira nem volt rossz, szépen fejlődik smileeee.gif Különben is a Friday-ben szerintem nagyot torzítottak a hangján...
2012. december 26. 21:12 #45
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Misao @ 2012.12.26. 20:49)
Rebeka Blek és Szelénkével ellentétben Taylor - ha nem is neki van a legerősebb hangja a világon - de ért ahhoz amit csinál,bizonyítja ezt hogy összes eddigi számát ő maga írta, valamint sose látom vagy csak nagyon ritkán hangszer nélkül. Gitár mindig van a kezében egy-egy fellépés folyamán,ha az nem zongorázni,sőt még dobolni is láttam. Sok mindent lehet rá mondani például több pasija volt mint 3 nőnek összesen,mégis Rebekácska énektudását összehasonlítani az övéjével merő túlzás - szerintem. Persze ezzel nem kioktatni vagy ráeröltetni akarom kedvencemet bárkire is csak egy vélemény miszerint a két énekesnő ég és föld. pardon.gif

Én nem a zenei kvalifikáltságról alkottam véleményt, hanem a hangjaikról, ami nekem szvsz, egy kaptafára megy. Szerintem Taylor Swift sem ér egy kalap szamócát sem, és nem megbántani akarlak, de az sem tud kiénekelni két oktávot sem, különben hangszálgyulladása lesz. Persze, lehet valaki a zenében magasan kvalifikált egyén, de a felháborodásodat akkor érteném meg, ha Miss Swift konzervatóriumba járt volna, és esetleg papírja lenne arról, hogy ő zenét tanult. Tud gitározni - na és? Ez nem változtat azon, hogy sz*r a hangja. Persze, mint sokszor hangoztatom mindenkinek más tetszik, de úgy gondolom, hogy nem kéne ezt a nőt az egekig magasztalni, mert közel sem akkora durranás, mint ahogyan az elő van adva. És ezt a csajt meg őt összehasonlítva (természetesen élőben), nem sok különbséget hallok. A hangi adottság valahol Whitney Houstonnál vagy Alicia Keysnél kezdődik. Számomra Taylor Swift is ugyanolyan tehetségtelen nyikhaj, mint a társai. Lehet utálni, de nekem ez a véleményem.

Persze, nem is vettem kioktatásnak, hisz te is csak a véleményedet írtad le, ami természetes. Ezért vagyunk itt, hogy mindezt megvitassuk.
1 felhasználónak tetszik: Misao
2012. december 26. 21:12 #46
PinkBarbie
PinkBarbie
Little Butterfly

StátuszXiumin-ka tánca ♥ https://www.youtube.com/watch?v=mTFJlkDw6yk
Hozzászólás: 1975
Azonosító: 177766
Nézzétek meg, még az America's Got Talent-ben is fellépett idén és egész jó élőben! smileeee.gif
http://www.youtube.com/watch?v=j9y810VEaG0
2012. december 26. 21:31 #47
Misao
Misao
dracarys™

Idézet (Beyla @ 2012.12.26. 21:12)
Én nem a zenei kvalifikáltságról alkottam véleményt, hanem a hangjaikról, ami nekem szvsz, egy kaptafára megy. Szerintem Taylor Swift sem ér egy kalap szamócát sem, és nem megbántani akarlak, de az sem tud kiénekelni két oktávot sem, különben hangszálgyulladása lesz. Persze, lehet valaki a zenében magasan kvalifikált egyén, de a felháborodásodat akkor érteném meg, ha Miss Swift konzervatóriumba járt volna, és esetleg papírja lenne arról, hogy ő zenét tanult. Tud gitározni - na és? Ez nem változtat azon, hogy sz*r a hangja. Persze, mint sokszor hangoztatom mindenkinek más tetszik, de úgy gondolom, hogy nem kéne ezt a nőt az egekig magasztalni, mert közel sem akkora durranás, mint ahogyan az elő van adva. És ezt a csajt meg őt összehasonlítva (természetesen élőben), nem sok különbséget hallok. A hangi adottság valahol Whitney Houstonnál vagy Alicia Keysnél kezdődik. Számomra Taylor Swift is ugyanolyan tehetségtelen nyikhaj, mint a társai. Lehet utálni, de nekem ez a véleményem.

Nyugivan,senki sem fog utálni - nálam legalábbis az utálat nem ott kezdődik,hogy más véleményen vagyunk egy énekesnőröl. cool.gif Nyílván nem egy Whitney Houston,de - szerintem - Rebeka Blackel össze se lehet hasonlítani. Továbbra is hangsúlyozom: ez csak az én véleményem. Nem vitát akartam elindítani,pláne hogy legtöbbször egyet értek majdnem minden hozzászólásoddal - pusztán arra céloztam,hogy Black kisasszonynál már Bíbőr és a Dájreksön fiúk is színpadképesebbek. fear.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2012. december 26. 21:37 #48
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Misao @ 2012.12.26. 21:31)
Nyugivan,senki sem fog utálni - nálam legalábbis az utálat nem ott kezdődik,hogy más véleményen vagyunk egy énekesnőröl. cool.gif Nyílván nem egy Whitney Houston,de - szerintem - Rebeka Blackel össze se lehet hasonlítani. Továbbra is hangsúlyozom: ez csak az én véleményem. Nem vitát akartam elindítani,pláne hogy legtöbbször egyet értek majdnem minden hozzászólásoddal - pusztán arra céloztam,hogy Black kisasszonynál már Bíbőr és a Dájreksön fiúk is színpadképesebbek. fear.gif

Jól van.XD Csak innentől szoktak általában elküldeni a retekbe.XD Persze, én ezt nem is vitatom, hogy bárki színpadképesebb, csak a hangi adottságokat firtattam, hogyha bármelyik mai "énekest" is vesszük, nem sokkal jobb, mint Rebecca Black. Bár, ha engem kérdezel, köbö Selena Gomez is ennyit tud nyújtani a színpadon - őt akkor miért nem hordják le a sárgaföldig?

Taylor nekem egyáltalán nem nagy kedvencem, sőt egyáltalán nem kedvelem a csajt. Valahol ott kezdtem rühellni, amikor Jake-re rámászott, az meg költötte rá a milliókat, Taylor meg szokásához híven kirakta, mert új kuki kellett neki, vagy éppen híresebb. Előtte sem tartottam a csajt valami nagy ásznak, de nem volt vele semmi bajom. Elvegetáltam vele. Félreértések elkerülése végett, nem akartalak megbántani, mert általában nem ez szokott a célom lenni, hogy a kissé - néha sokszor - bunkó véleményemmel másokat megbántsak. Szóval sorry, ha esetleg valami ilyesmi történt, sokszor nem tudok csomót kötni a számra, és olyanok is kiömlenek rajta, aminek bent kéne maradnia.
2 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Misao
2012. december 26. 21:57 #49
Misao
Misao
dracarys™

Idézet (Beyla @ 2012.12.26. 21:37)

Taylor nekem egyáltalán nem nagy kedvencem, sőt egyáltalán nem kedvelem a csajt. Valahol ott kezdtem rühellni, amikor Jake-re rámászott, az meg költötte rá a milliókat, Taylor meg szokásához híven kirakta,

Egy pasival nem igen lehet kapcsolatot kezdeni úgy hogy "rámásznak",tehát bármennyire is bírom Jake-et (mert amúgy hatalmas színész a csávó) - nehogy már ő legyen a szegény áldozat akit kihasználtak. Lehet ő szakított Tay-el,bár ez már sose derül ki. rohog.gif Btw,hogy lehet egy hímnemű celeb letudott már egy tucat csajt mégis mindig a nők szívják meg utána,a csávó meg még menő is lesz tőle? Most itt nem az előbb említett két személyre gondoltam csak úgy általában. think.gif Kissé igazságtalanak tartom,mert ugye nem mindig feltétlenül a nők hibája... Csak érdekesnek találom,hogy ők a r*nygók a pasi meg macsó lesz tőle,meg cool...stb. És ez speciel nem csak a sztárok között van így. No mindegy nem OFFolok. biggrin.gif

Idézet (Beyla @ 2012.12.26. 21:37)
Félreértések elkerülése végett, nem akartalak megbántani, mert általában nem ez szokott a célom lenni, hogy a kissé - néha sokszor - bunkó véleményemmel másokat megbántsak. Szóval sorry, ha esetleg valami ilyesmi történt, sokszor nem tudok csomót kötni a számra, és olyanok is kiömlenek rajta, aminek bent kéne maradnia.

No problemo. cool.gif Nemcsak te vagy megáldva ezzel a tulajdonsággal. rohog.gif Mellesleg hozzá vagyok már szokva,legalábbis mostani cikkeket visszaolvasva (már azokat ahol Taylor is csatolva van) elég 50/50% azon emberek aránya akik szeretik illetve utálják őt. Negatív kommentből is van ott elég szval az USA-ban biztos,de itt a Starytin nem igen ajnározzák Miss Swift-et. x"D
2012. december 26. 22:07 #50
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
Beyla:
"...hogyha bármelyik mai "énekest" is vesszük, nem sokkal jobb, mint Rebecca Black."

Nana! =D Beyonce, Lady Gaga, Lana Del Rey, Marina And The Diamonds, Christina Aguilera, Pink, Alexandra Burke, Nicole Scherzinger, stb...

Ezek úgy kb istenek Rebecca Black-hez képest. =D
2012. december 26. 22:39 #51
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Nahát, ez tényleg nem is olyan rossz. smileeee.gif
2012. december 26. 22:45 #52
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Amúgy ez mi, hogy egy RB cikknél leálltok Tayloron vitatkozni? biggrin.gif Nem csoda, hogy mindenki unja már a témát, hogyha mindig felhozzátok. Btw, Team Swiftie smileeee.gif
2012. december 26. 22:58 #53
bubblegum..
bubblegum..
hivatásos boszorkány

Státuszsometimes you have to fake it to make it
Hozzászólás: 2173
Csatolások: 14
Azonosító: 175571
csak egy rosszul megcsinált első klipp miatt ítélkezünk felette szigorúan, de én akármi is lesz akkor sem fogom bírni nem az én stílusom amit csinál xP
2012. december 26. 23:15 #54
- törölt felhasználó -    
hmm ez elég jó.
2012. december 27. 09:18 #55
PoseidonXD
PoseidonXD

Státusz:) Bulii az all Time-ban :)
Hozzászólás: 677
Csatolások: 186
Azonosító: 192186
Mondjuk hogy ez meg elmegy!!!
2012. december 27. 09:49 #56
kinx
kinx
visszatérő vendég

Státusz♥♥ ♥ ♥ popcorn for ♥♥ ♥ ♥
Hozzászólás: 481
Csatolások: 11
Azonosító: 183483
mondjuk hogy ez nem nyerte el a tetszésem rohog.gif
2012. december 27. 09:53 #57
- törölt felhasználó -    
Fejlődik, fejlődik. Bár még mindig nem az igazi.rohog.gif
2012. december 27. 11:02 #58
- törölt felhasználó -    
Na, azért valljuk be nem rossz ez. Még nem az igazi, de hisz előtte az egész élet, van ideje fejlődni. Az egyetlen szerencsétlensége az, hogy pont egy olyan klippel és számmal kellett ismertté válnia, minta friday. Lehet hogy úgy érezte, hogyha egy borzasztó számot csinál úgy könnyebben berobban a köztudatba, minthogy ha egy rendeset. És valljuk be azt is őszintén, hogy ez igaz. Nézzük meg pl. PSY, amit az a japán pasas összehozott, kicsit sem lehet nevezni zenének, mégis már megvan az egymilliárdos nézettsége.
2012. december 27. 11:29 #59
- törölt felhasználó -    
Fúj de utálom ezt a nőt!!
2012. december 27. 12:48 #60
peabody
peabody
új tag
Hozzászólás: 76
Azonosító: 155166
jajj sok ökör... biggrin.gif volt egy baklövése amiatt utálják, pedig szerintem jó hangja van...smileeee.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok