Rebecca Black a minap szülővárosában, Anaheimben lépett fel, ahol bebizonyította, hogy igenis tud énekelni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szülővárosában lépett fel Rebecca Black
2012. december 26. 13:56
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Elismerésem, egész jó hangja van. Az It's too cold outside rész ugyan picit sok volt neki, de alapból tényleg nincs rossz hangja. Csak nem olyan Friday típusú dallal kellett volna kezdenie.
2012. december 26. 13:59
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Én tudom, hogy tud énekelni, az új dala ami pár hete készült nagyon bejövős.
Szerintem a Friday egy olyan dal volt, hogy...na szóval nem azzal a dallal kellett volna indítania, ha egy normálisabb dalt írnak neki, nem lett volna ennyi utálója. De hála Istennek egyre több rajongója van és pozitív visszajelzéseket kap!
2012. december 26. 14:19
Már nem rosszból de ennyi énektudással minden 3.-dik ember rendelkezik. Kevés ez ide...nekem legalábbis.
2012. december 26. 14:31
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Nem rossz, nálam már jobb
de elég átlagos
2012. december 26. 14:33
Egyszerűen nincs hangja a csajnak! Én jobb vagyok nála könyörgöm!
2012. december 26. 14:57
|
|
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline
|
Annyira nem rossz. Például ÉLŐBEN selenát megelőzi : D
2012. december 26. 15:07
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Nem is rossz!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. december 26. 15:15
Jesszusom, mikor megláttam a videó címét, azt hittem hátradőlök...(Ed Sheeran-t énekelni kész kihívás) de nem olyan rossz, fejlődik kiscsaj,bár ez még mindig kevés...
2012. december 26. 15:28
Nem olyan rossz,de szerintem ez kevés.
DreamGir11- igaz,hehe:DD
DreamGir11- igaz,hehe:DD
2012. december 26. 15:55
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Akármilyen jó fénybe feltüntethetik, már szerintem sose lesz kedvelt személy. Akármilyen jó(?) hangja lehet Neki, de ő rá mindig is úgy fognak gondolni, hogy "Figyeld, ez az a lány, aki megfertőzte a világot a Frájdéj című számával". Ha nem jelenít meg egy ilyen borzadályt, akkor lehet, hogy egy nagyon icicpici, de valamennyi sikert be tudhatott volna magának. De nem fog.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: