Justin Bieber és Selena Gomez újra együtt
2012. december 25. 16:52
Kit érdekel ez? De úgy komolyan , engem untat ez az egész , nemcsak Gomezék hanem ezek a sztárpárok , én Selenát szeretem Biebert nem , de ez az ő magánéletük , a sajtó írhatna valami értelmesebb hírről , még ha sztárhír is.
2012. december 25. 17:37
komolyan! elegem van a justin és selena közötti viszonyból! folyamatosan ez meg a sajtóban! :| döntsék már el végre!!! :@@ kurvára leszarom amúgy hogy mit csinálnak és mit írnak ki a twitterre! ha justinnak is annyira hiányozna selena akkor azt nem a twitterre írná ki hanem elmegy hozzá és elmondja neki! komolyan... selena meg ha szereti akkor bocsásson meg neki és kész! nem kell itt olyanokat csinálni hogy flörtölök valakivel hogy féltékennyé tegyem! justin meg eleve nem csinált semmi rosszat, csak elkezdett barátkozni barbival! amúgy meg ha lenne hátsó szándéka barbival akkor nem hiányolná selenát!!! :| :| -.-" idegesítő!!!!
2012. december 25. 17:46
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Ez már nagyon uncsi
2012. december 25. 18:17
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
döntsék már el könyörgöm ..
2012. december 25. 18:39
|
|
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline
|
Sokkal jobban megéri így mindkettőjüknek. Több a pénz több a napi cikk. Szánalmasak komolyan.
2012. december 25. 19:22
|
|
Petrawooklittle dhampir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.26. Hozzászólás: 1030 Csatolások: 46 Azonosító: 188362 offline
|
ÁÁ! megőrülöök döntsék már el!!! néha istenítem Selt amiért kirakta JB-t és akkor kiderül h ˝se veled, se nélküled˝ ÁÁÁ! ez már kezd rosszabb lenni mint egy szappanopera..
2012. december 25. 22:07
Én is örülök.^^
De ezt már ezelőtt tudtam vagy 3 napja,de nem baj.
De ezt már ezelőtt tudtam vagy 3 napja,de nem baj.
2012. december 25. 22:16
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Kezd unalmas lenni, hogy egyszer szakítanak egyszer meg összejönnek. Selena az örök kedvencem és Justin az akit mióta meghallottam a nevét utálom. De ha Selena boldog vele nekem mindegy
2012. december 25. 22:22
|
|
vivienn.mirella 15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 189143 offline
|
Unalmas mindig csak róluk hallani ,hogy egyszer vége egyszer meg nem :/ döntsék már el mit szeretnének .. :@
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: