Összefoglalás 2012: a legnagyobb villantások (18+)
2012. december 25. 14:58
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Ez van . mindenkivel megesik!
2012. december 25. 18:12
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Emma-nál nem is olyan nagy ..
és amúgy meg Heidi szerintem nem villantott hanem így napozott vagy valami ..
2012. december 25. 18:37
|
|
Cressivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 286 Csatolások: 0 Azonosító: 154454 offline
|
Szegény Rita, ezt a lesifotósok jól elkapták. ://
Rihannától valami nagyobb durranást vártam... lehet,hogx direkt rakta fel a netre a fotót. :3
Madonna és Heidi elég gusztustalan.. ˇˇ a többin látszik,hogy véletlen..
Rihannától valami nagyobb durranást vártam... lehet,hogx direkt rakta fel a netre a fotót. :3
Madonna és Heidi elég gusztustalan.. ˇˇ a többin látszik,hogy véletlen..
2012. december 25. 19:42
|
|
Phoebe.disneyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 176565 offline
|
bárkivel előforrrdul..://
2012. december 25. 22:06
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
rihannának nincs is melle
2012. december 25. 22:38
|
|
Juniior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 645 Csatolások: 0 Azonosító: 174046 offline
|
Heidi Klum undorító, hogy nő létére így járkál és legalább szép melle lenne
Madonna amikor megláttam a képet hányinger fogott el öreg és még hozzá egy anya..milyen kínos lehet ez a lányának..szánalmas vén szi.....
Madonna amikor megláttam a képet hányinger fogott el öreg és még hozzá egy anya..milyen kínos lehet ez a lányának..szánalmas vén szi.....
2012. december 26. 13:14
|
|
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline
|
cím: "legnagyobb villantások"
Rihannának alig látszik valami. Ez az egyik legnagyobb villantás?
Rihannának alig látszik valami. Ez az egyik legnagyobb villantás?
2012. december 26. 21:05
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Hát meg esik az ilyen...De pl:Rihanna direkt csinálja már ezeket a villantásokat rajta már meg se lepődöm.Madonna róla meg már ne is beszéljünk nem elég hogy öreg de mellé még egy anya is szegény gyetrekei hogy szégyelhetik őt...
2012. december 26. 21:51
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Skylar.The.Best. @ 2012.12.24. 23:25)
Ui.: Ha nem lett volna a kép fölé.írva hogy az Katy akkor azt hittem volna, hogy egy,nála sokkal idősebb nő az...ez is csak arról árulkodik, hogy mennyi retusáláson mennek keresztül a sztárok képei
Nem csak az övéké, hanem minden sztár képét sz*rrá retusálják, aminek az okát aligha értem. A véleményeid nagyjával egyetértek, csupán csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy a vörösszőnyegre nem a sztárok választják ki a ruhát. Vannak stylistek, akik ráaggatnak valami hacukát, még akkor is, ha sz*rul áll, mert az adott sztár azzal a ruhatervező céggel áll szerződésben. XY sztár kap egy rakatnyi pénzt, hogyha pl. az Oscarra felveszi pár óra erejéig a ruháját. Ezért van az, hogy néhány sztár úgy néz ki a vörös szőnyegen, mint akit telibe hánytak. A retusálást meg én is rühelltem mindig is. Miért kell? Egy sztárt a tehetsége miatt szeretek, és nem azért, ahogyan kinéz. Nekem aztán oly mindegy, hogy most tíz centivel vékonyabb vagy vastagabb az a derék. Modelleknél meg egyenesen szánalmasnak titulálom azt is, hogy PS-t használnak. Tönkreteszik azt a rengeteg fiatal lányt, mert azt hiszik, hogy a PS által elért gebeség a szép! Heidi tényleg sz*rul néz ki, bár lassan a negyedik X-et tapossa, szóval ahhoz képest egész korrektül néz ki, viszont a stúdióképei valóban hatalmas PS tortúrán mennek keresztül minden alkalommal. Már nem azért, de így te is, én is, vagy bárki lehetne modell.
2012. december 27. 09:05
|
Beyhive004új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 192387 offline
|
Rihanna nagyot villantott ;Đ
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: