Előre megbélyegzitek a kisgyerek életét, te is kenusmajom hogy jösz ahhoz, hogy azt írd, 16-18 évesen meg fog halni a drog miatt.
Tudod vannak olyan emberek, akik el tudják dönteni, hogy akarnak füvezni, vagy nem. Igen, tudni fogja a gyerek, hogy mi az a fű. Na és akkor mi van? Látni fogja az apját, és majd elrettentő példa lesz neki. (mert szerintetek egy füves apukának az agya egy szeglete mindig máshol fog járni. ez is hülyeség!)
Tudom, hogy milyen hatásai vannak a fűnek, nem kell mondani. Lehet, hogy majd ezután a vélemény után egy csomó "felnőtt" fog nekem írkálni, hogy kis taknyos vagyok még ne szóljak bele, de lesz*rom. Igen is képes lesz a gyerek érdekeit nézni majd a későbbiekben. Nem tudom mi mondott Wiz, amin így kiakadtok, hisz ha elgondolkoztok nincs benne semmi nagy dolog.. Amúgy is múltkor kimentem a parkba, ahol volt egy csomó kisgyerek, játszótér stb. Beleszippantottam a levegőbe, és képzeljétek minek a szagát éreztem..Fűét :ooo Jééé!
Attól, hogy ti nem tudjátok, a közeletekben lehet, hogy füveznek, és azt ti is beszívjátok, szóval majdnem minden ember életében szerepel a fű. Erről ennyit. Lehet írogatni, örömmel várom az "ellenem irányuló" kommenteket.
Drogok közt fog nevelkedni Wiz Khalifa kisfia
2012. december 23. 18:22
|
|
xo.Lona.xo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 695 Csatolások: 348 Azonosító: 171167 offline
|
2012. december 23. 18:58
|
|
Taylor.123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 61 Csatolások: 41 Azonosító: 192159 offline
|
hát.. eléggé sajnálom a kisfia sorsát.
2012. december 23. 19:08
|
|
Grell Sutcliffeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.02. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 170462 offline
|
._____. okééé....
2012. december 23. 19:26
nem nagyon adnék riportot erről de a kisfiú nem fogja ott sokáig húzni..a gyerekvédelmisek elveszik vagy nagyszülőknél fog nevelkedni..én meg azt hittem h normálisabb..de ettől független imádom a zenéjét:''DDDDDDDD
2012. december 23. 19:42
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
xo.Lona.xo : Jaj, hát lehet az alkoholista apuka sem iszik a gyereke mellett, de attól függetlenül igenis baj, ha alkoholista. Egy füves apukával mért más a helyzet? Szobrot emelni nem akarsz a pasinak, amiért kibírja, hogy ne a gyereke mellett csinálja?
2012. december 23. 19:55
|
|
NinaSceneBitch please, I'm Boss! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 0 Azonosító: 172971 offline
|
Nem azt mondta h a gyereket rászoktatja a drogra, csak h tudni fogja h miaz.Ebből nem tudom miért lenne hatalmas nagy baj.Bár szerintem jobb lenne ha Wiz letenne, de ő tudja.
2012. december 23. 20:01
NinaScene: De eltanulja a gyerek amit a szülei csinálnak.
Szegényke,rossz kezekben lesz
Szegényke,rossz kezekben lesz
2012. december 23. 20:08
Szerintem akkor is be volt szívva mikor ezt nyilatkozta.
NinaScene egyet értek.
2012. december 23. 20:37
|
|
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline
|
szegény gyerek.. :S amúgy meg lehet hogy "a felnőttek ihatják" illetve felnőttek szívhatják, de szerintem nincs undorítóbb dolog annál mint ha valaki be van rúgva / tépve...
2012. december 23. 20:42
Öhmm...szeretem Wiz Khalifát, de ez nem normális...
2012. december 23. 20:43
őszintén én ezen nem lepődök meg...akinek ez az élete része nem fog "egy gyerek" miatt leszokni róla, ha az a saját kölyke...
2012. december 23. 21:41
Gratulálok.
Az ilyeneket amúgy szíves örömest megjutalmaznám egy büdös nagy pofonnal. Az egy dolog, hogy az apja a kábítószer felé sodródott, de a még meg sem született(!)fiának miért kell ártania ezzel? Jobb lenne, ha más vizek felé sodródna, megemberelné magát, és leendő apaként viselkedne. Vagy ha ez nem is következne be, akkor maradjon csöndben, és ne nyilatkozgasson össze-vissza. Ha mindenképp el akarja rontani az életét, nos csak tessék..magánügy. De a gyerekéét ne!
Az ilyeneket amúgy szíves örömest megjutalmaznám egy büdös nagy pofonnal. Az egy dolog, hogy az apja a kábítószer felé sodródott, de a még meg sem született(!)fiának miért kell ártania ezzel? Jobb lenne, ha más vizek felé sodródna, megemberelné magát, és leendő apaként viselkedne. Vagy ha ez nem is következne be, akkor maradjon csöndben, és ne nyilatkozgasson össze-vissza. Ha mindenképp el akarja rontani az életét, nos csak tessék..magánügy. De a gyerekéét ne!
2012. december 23. 21:49
|
|
xo.Lona.xo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 695 Csatolások: 348 Azonosító: 171167 offline
|
Ciel neked nyilván nincs ilyen emléked, tapasztalatod. Tudom mit beszélek, akkor is ha neked hülyeségnek hangzik.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: