A hiphopsztár nem titkolja marihuána iránti szeretetét, de legújabb interjújában elárulta, születendő gyermeke a kábítószer világában fog nevelkedni!
A teljes cikkhez kattints ide!
Drogok közt fog nevelkedni Wiz Khalifa kisfia
2012. december 23. 12:33
2012. december 23. 12:36
ez most komoly?
azért úgy gondolom,hogy van egy kis eltérés az alkohol és a drogok között..mármint..
azért az teljesen más ha az apád sörözik,borozik,mint az,hogy ide oda drogozik
azért úgy gondolom,hogy van egy kis eltérés az alkohol és a drogok között..mármint..
2012. december 23. 12:37
Már az anyja kinézetéből le lehet következtetni a dolgokat.
Amúgy sajnálom hogy nem adatik meg a szegény gyereknek hogy normális szülők között nevelkedjen és nőjön fel, mert ez mindenkinek járna...
2012. december 23. 12:40
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Rendben van, de akkor a veszélyeit is tisztázzák már a gyereknek... Amúgy szerintem nem lenne nagy kérés, hogy ha már tudja, hogy ilyen káros a gyerekre, esetleg leszokjon róla miatta...? Nem, ez még csak fel sem merül, nem igaz?
2012. december 23. 12:44
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Őszintén szólva,én ezt olvasva kicsit ledöbbentem.Érdekes felfogásuk van,annyi szent.
Az pedig felmerülhetett volna egyikükben,h mondjuk a gyereke kedvéért kicsit visszavesz ebből az életvitelből.De ezek szerint akkor ez csak nekem jutott eszembe...
Az pedig felmerülhetett volna egyikükben,h mondjuk a gyereke kedvéért kicsit visszavesz ebből az életvitelből.De ezek szerint akkor ez csak nekem jutott eszembe...
2012. december 23. 12:54
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Ez borzalmas!!!!!!!!!!!!!!!
2012. december 23. 13:45
Jézusom!
Amúgy ezek normálisak? Meg sem érdemlik hogy gyerekük szülessen.-.-"
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: