Idézet (ophely88 @ 2012.12.24. 09:06)
Nem érdemes leállni vele vitázni vagy megpróbálni megmagyarázni neki az igazat, mintha egy ablak nélküli szobában állnál, ahol látod az ajtót de mindig falba ütközöl és nem tudsz rajta kimenni. Én igazából több, az övéhez hasonló hozzászólásra számítottam így kimondottan szerencsésnek érzem a helyzetet hogy csak egy ennyire negatív hozzászólás érkezett ebben a témában. Szerintem az 1D miatt nevezte szánalmasnak de persze amúgy sem tudja hogy David kicsoda, nagyon sokan nem tudják és ebből a képből automatice arra asszociálnak hogy barátunk hülye és nem normális ami csak félig igaz.
A humorérzékről pedig annyit hogy valaki díjazza az ilyet, valaki nem, Davidnek érdekes humora van, ha rábízták volna a színdarabot, több 'skót' vicc lett volna benne és perverzebb előadás lenne, kétértelmű, burkolt célzásokkal és egy szonikus csavarhúzóval.

Igazad van, de néha kiakasztó, mennyire tudatlanok egyesek. Különösen a Mitch Luckert gyalázó directionereknél szakadt el nálam a cérna, de ott nagyon... Ilyenkor kicsit furán érzem magam, mert a korombeliekkel ellentétben én utánanézek a dolgoknak, mielőtt véleményt alkotnék. Érdekes, mennyire lebutították a korosztályomat, íme az eredménye...Amúgy tetszik a hasonlatod
Persze, én se ismerem még olyan behatóan Davidet, de gyűjtögetem a videókat
Kíváncsi vagyok, milyen lett volna egy szonikussal a műsor...
A bandanevek így is nagyon jók lettek

Gods and Moses, Ac/BC, no meg a szülési hangok