Starity

Aláírta első lemezszerződését a Union J

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 12. 11:52 #121
Dorykaaa
Dorykaaa
Crystal Sky
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1145
Csatolások: 53
Azonosító: 161375
1D rendben lehet hogy koppintás de nem az 1D ről.Az éveg aladt anyi fiúbanda volt .Olvastam egy olyan komentet ,hogy Jamyt nem szereti mert meleg . Kérdem én azt ,hogy a magánélete érint minket ? Nem !.És az ,hogy ilyen hamar aláírták a lemezszerződést azt elkel ismerni . Remélem sokra fogják vinni,és szerintem egyébként Jaminek van a legjobb hangja smileeee.gif
2013. január 29. 18:17 #122
- törölt felhasználó -    
Jó nem mondom azt hogy nincs jó hangjuk mert hazudnék igen DIRECTIONER VAGYOK de nekem ezektől az tete be a lapátot hogy azt mondták ők lesznek a következő 1D hát az sajnálom mert ezek a majmok sosem lesznek olyanok mint ők mert az ONE DIRECTION az egyedi sikeresebb és ilyet én nem halottam tőlűk (mármint az 1D-től)hogy olyanok akarnak lenni mint xy... na mind1 de ez nekem nem tecik de nem érdekel én DIRECTIONER VAGYOK AZ IS MARADOK
2013. május 25. 10:11 #123
susyhs98
susyhs98
visszatérő vendég

StátuszHoping for the best, but expecting the worst.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 319
Csatolások: 0
Azonosító: 194889
ancsa12.. ők nem lesznek a kövi 1d, csak ahhoz hasonlítsák őket, de ha tetszik a hangjuk meg a stílusuk, akk ne bántsad már meg őket!! én is Directioner vok és őket is szeretem.. tudod, tudsz egyszerre kettő is lenni, ehhez pedig nem kell lemajmozni őket
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok