Aláírta első lemezszerződését a Union J
2012. december 26. 11:07
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Next Big Boyband=One Direction
2012. december 26. 11:48
|
united kingdomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 191322 offline
|
most baszus mi a bajotokm velük ?????????????? jó én sme szeretem ok van a one directio banda és van a union j abanda más bandák is vannak például a blue és a the wanted lehet van még más bandák is többet nem tudok na és sztárok lettek a v ilágon nem lehet egy banda szánalmas mindenki
2012. december 26. 16:13
|
|
halidirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 188773 offline
|
Miért jobbak a 1D-nél? Nincs egy számuk se,nem nyertek még semmit,azért gondolkozzatok!! Nem utálkozok,mert tényleg tehetségesek főleg jaymi aki meleg!!
2012. december 26. 20:29
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
One Direction vol 2???? Na majd adok nekik egy esélyt..
2012. december 27. 03:02
|
|
RainbowRawrr.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 187209 offline
|
Nem másolják az 1D-t! Ők jobbak.^^
2012. december 27. 09:22
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
En azert meghallgatom oket!!! Elso ranezesre szimpik!!!
Majd meglatjuk!
2012. december 27. 11:25
|
ItsMilanvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.04.04. Hozzászólás: 243 Csatolások: 0 Azonosító: 148670 offline
|
Akkor elárulom mindenkinek, hogy a One Direction 2.0 alatt mit értenek az emberek (legalábbis jobb esetben):
Nem arról van szó, hogy koppintják a 1D-t, hanem arról, hogy ugyanazzal a jelenséggel találkozhatunk majd, mint most az 1D-s homároknál: minden lány nedvesedik majd tőlük, megveszik a lemezüket, mert "jajjdecukimukik" meg azzal töltik a megkeseredett napjaikat, hogy twitteren naponta trendelnek valami baromságot.
Nem arról van szó, hogy koppintják a 1D-t, hanem arról, hogy ugyanazzal a jelenséggel találkozhatunk majd, mint most az 1D-s homároknál: minden lány nedvesedik majd tőlük, megveszik a lemezüket, mert "jajjdecukimukik" meg azzal töltik a megkeseredett napjaikat, hogy twitteren naponta trendelnek valami baromságot.
2012. december 27. 12:48
|
|
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline
|
Idézet (ItsMilan @ 2012.12.27. 11:25)
Akkor elárulom mindenkinek, hogy a One Direction 2.0 alatt mit értenek az emberek (legalábbis jobb esetben):
Jobb, mint ha azzal töltenék megkeseredett napjaikat, hogy minden cikkhez odaböfögnek valami irdatlan nagy baromságot. Dehát kinek mi.
2012. december 27. 20:37
Jó h-lye fejük van. Remélem hasonlóak lesznek, mint a Vandájreksön
2012. december 30. 21:43
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Kedves Luckie..
A Directionerek csak megvédik magukat, mert nem azért, de ennek az Union J-nek még egyetlen számuk sincs és nincs miért rajongani ráadásul, mégcsak most alakult szedettvedett társaság. Igen, én is Directioner vagyok, de lehet én is szeretni fogom az Union J-t. Meg a többi is. És be kell látni, ez egy koppintás és igenis el van fogadva, hogy nem csak a 1D létezik.Nem biztos, hogy féltékenységröl van szó..ha olvasgatod sok olyan van aki szereti öket.
A Directionerek csak megvédik magukat, mert nem azért, de ennek az Union J-nek még egyetlen számuk sincs és nincs miért rajongani ráadásul, mégcsak most alakult szedettvedett társaság. Igen, én is Directioner vagyok, de lehet én is szeretni fogom az Union J-t. Meg a többi is. És be kell látni, ez egy koppintás és igenis el van fogadva, hogy nem csak a 1D létezik.Nem biztos, hogy féltékenységröl van szó..ha olvasgatod sok olyan van aki szereti öket.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: