Aláírta első lemezszerződését a Union J
2012. december 24. 14:00
|
trinaheart attack. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 2325 Csatolások: 0 Azonosító: 130399 offline
|
Nagyon örülök a hírnek, főleg hogy eléggé ment a huzavona hogy kivel mit írnak alá, stb...Azt mondjuk nem értem, hogy miért mondják sokan hogy koppintják a One Directiont. Ezentúl minden fiúbandára azt fogják mondani az emberek hogy 1D koppintás? Ennyi erővel az 1D-re lehet mondani, hogy ők meg a JLS-t koppintották, és így tovább. Itt a fő probléma az szerintem, hogy egy okos mondd valamit, a csorda meg megy utána, gondolkodás nélkül. Pluszba még saját számuk sincs, ami alapján lehetne ezzel az érvvel dobálózni. Amibe bele lehetne kötni, az a hangszín, de akinek egy kicsit is van füle, az hallja, hogy teljesen más két banda hangzása. A kinézet pedig? Igen, mindegyik srácnak a két füle közé szorult a feje. Az meg egyenesen röhejes, hogy mindenki azzal jön, hogy jön a meleg áramlat stb...Rendben, az egyik srác tényleg meleg. Na bumm. A többi pedig azért lett melegnek bélyegezve, mert kinéz valahogy? Eleve milyen dolog, egy ilyen állítással pocskondiázni valakit? Itt lenne az ideje annak, hogy mindenki egy kicsit észbe kapjon.
1 felhasználónak tetszik:
pixie1013
2012. december 24. 14:03
|
szilagyifruzsina.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 192199 offline
|
Nagyon örülök ennek,hiszen hihetetlen tehetséges csapat!
2012. december 24. 14:07
Kik ezek a srácok. Újabb őrült csajok fognak utánuk rohangálni? Mert akkor merényletet követek el magam ellen...
2012. december 24. 16:21
|
|
halidirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 188773 offline
|
Union j?? Az mi?? Sok sikert a további utánzásba,bár olyanok ugyse lesznek!! A zenéjükre kiváncsi leszek!! Mondhattok akármit ezek másolatok,de nagyon elcseszett másolatok!! A directionerek mind a 1D-nél maradnak!! Nem olvastam sokat róluk,mert nem érdekelnek puszi!
2012. december 24. 16:28
halidirectioner - ugye ezt most jól olvastam...másolatok ? mert szerinted a világon csak 1 fiú banda lehet ?? Hát nem szóval nemtudom miről beszélsz ..
2012. december 24. 17:42
Annyira bírom, hogy egyesek a kinézet alapján ítélnek. Ráadásul még nem is bizonyíthattak igazán, nem értem mire fel ez a nagy felhajtás. Arra meg, hogy sokan lebuz.zták őket nem tudok mit mondani. Vagyis de. Jaymi tényleg meleg, szóval ez így már nem is olyan jó poén. Egyébként szerintem tehetségesek, az X-Factorban elég jók voltak, én nagyon szurkolok nekik, hogy sikerüljön valóra váltani az álmukat.
2012. december 24. 20:45
|
|
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline
|
Nagyon várom!
2012. december 24. 21:17
|
|
Kittike1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 158724 offline
|
Már várooooom♥
2012. december 24. 23:34
Ne hasonlítsátok oket a One Directionhoz..ezt nagyon tudom unni.. O.o
2012. december 24. 23:50
|
|
Laura_hehe_1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 186940 offline
|
Lassítsatok picikéim habár úgy se fogtok az 1D-vel felérni!!
2012. december 25. 00:04
És akkor mivan ha tobb ezer csaj a nyálukat fogja csorgatni rájuk?rohadtul semmi.Ha nem kell nektek a Union J-bol akkor ne foglalkozzatok veluk és ne hordjátok le oket mert erre senki sem kíváncsi
2012. december 25. 01:46
|
|
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline
|
Fuu várom már.
2012. december 25. 07:31
|
|
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline
|
Én meg nem jósolok nekik fényes kariert.
2012. december 25. 11:00
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
A közös bennük és a 1D-ben, hogy mindkettő fiúcsapat, ami fiatal, menő srácokból áll. Nem a 1D volt az első fiúbanda, nem ők teremtették meg ezt az irányt, szóval koppintásról nem beszélhetünk. Én szeretem mind a kettőt, ezért utálom a két tábor közti harcot...
Amúgy a Union J-ről... Aki csak ránézésre tud fikázni, annak ajánlom, hogy hallgasson utánuk, mert nagyon nagy hangok is vannak a csapatban. Én remélem jó lesz a lemez és népszerűek lesznek, akinek meg nem tetszik, nem muszáj hallgatni/nézni...
Amúgy a Union J-ről... Aki csak ránézésre tud fikázni, annak ajánlom, hogy hallgasson utánuk, mert nagyon nagy hangok is vannak a csapatban. Én remélem jó lesz a lemez és népszerűek lesznek, akinek meg nem tetszik, nem muszáj hallgatni/nézni...
2012. december 25. 14:14
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Azt hittem hogy ezen a képen az One Direction van .__."
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.