Aláírta első lemezszerződését a Union J
2012. december 23. 12:00
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Idézet (pixie1013 @ 2012.12.23. 11:51)
Vicc ami itt megy. Tudom, sőt elhiszem, hogy sokkal könnyebb fél perc alatt bepötyögni azt, hogy "nyálasak", vagy hogy "1D utánzatok", de fogadjuk, hogy ezek a hozzászólok most hallottak életükben először erről a bandáról. Akkor meg nem értem, hogy miért nem lehet 3 percet áldozni arra, hogy csak azután mondjon valaki véleményt, hogy megnézett volna egy videót. Elismerem van némi hasonlóság, köztük, és a One Diretion között, de mostantól akkor nem is lehet más fiúcsapat csak az 1D, vagy ha lesz is, akkor azok karrierjük végéig megfogják kapni, hogy One Direction klónok?
A jóindulatotok határtalan.
A jóindulatotok határtalan.
Ne aggódj, én tudom milyen érzés, hogyha a kedvencedet fikázzák. Sz*rd le és kész. Én is ezt teszem. Vagy csak nyugodtan irkálj vissza mindenkinek, hogy mekkora egy b*lf*sz, hogy ilyet ír róluk. Én meghallgattam tőlük azt a dalt, amit az X-Faktor közben énekeltek (Kelly Rowland egyik számát, ha jól tudom), nekem csak annak a mély hangú pasasnak tetszett a hangszíne. És igen, nekem kicsit nyálasnak és melegnek tűnnek. Na és? Az érdekel jobban, hogy milyen cd-t adnak ki, vagy az, hogy mi a véleményük róla az embereknek?
2012. december 23. 12:56
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Ez jó!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. december 23. 13:08
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Tök jó, hogy még nem jelent meg számuk, nem volt lehetőségük kibontakozni, de máris 1D utánzat, meg nyálasak, meg melegek - ami részben igaz, mert Jaymi meleg, szóval csak óvatosan azokkal a szavakkal, ilyen esetben már egyáltalán nem vicces valakit leb.zizni. Egyébként valóban, az X Factorban 1D-t akartak belőlük kreálni, de ez nem jelenti azt, hogy a későbbiekben is leragadnak ennél a stílusnál. Szóval szerintem senki se ítélkezzen előre.
2012. december 23. 14:13
Nem lehet igaz!! Miért kell megint egy új One Direction???!!!!
2012. december 23. 14:22
1.Miért irnak ide akik nem szeretik öket?
2. Szeretem őket jó banda
3.Örülök neki:)
2. Szeretem őket jó banda
3.Örülök neki:)
2012. december 23. 14:43
|
|
mikella007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 151921 offline
|
Dejó!! Én nagyon örülök neki,imádom őket! #HappyFace
Már alig várom hogy megjelenjen az első számuk! Wouh..
)
2012. december 23. 15:06
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
én még régebben megnéztem néhány fellépésüket,és valami eszméletlenek! (: nagyon jó hangjuk van,és jól is néznek ki (: azt hiszem,a kedvencem George,ő a leghelyesebb
egyébként miután véget ért az angol X-faktor megijedtem,hogy mi lesz velük,mert sehol nem találtam róluk infót,de most megnyugodtam,hogy megkapták a lemezszerződést. gratulálok,srácok,és csak így tovább!
egyébként miután véget ért az angol X-faktor megijedtem,hogy mi lesz velük,mert sehol nem találtam róluk infót,de most megnyugodtam,hogy megkapták a lemezszerződést. gratulálok,srácok,és csak így tovább!
2012. december 23. 15:41
|
|
starxxxlive your life• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.10. Hozzászólás: 1453 Csatolások: 12 Azonosító: 152674 offline
|
Nagyon várom hogy milyen lemezzel fognak készülni,mert figyelemmel követtem az idei angol X-Factort és ők voltak a kedvenceim.És nagyon jó hangjuk van.
2012. december 23. 16:32
|
|
zivi1996 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 537 Csatolások: 763 Azonosító: 80774 offline
|
A nap jó híre.Végig nekik szurkoltam a műsor alatt,elképesztően tehetségesek.Jaymi hangja egyenesen zseniális,de a többiek sem panaszkodhatnak.Alig várom,hogy megjelenjen az albumuk
2012. december 23. 16:43
|
|
barbyjudoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 161570 offline
|
Én többek között nekik is szurkoltam az X-Factorban, és örülök hogy lesz saját lemezük. Kíváncsian várom már!
De amúgy meg ONE DIRECTIONBÓL CSAK EGY VAN ÉS SOSEM LESZ TÖBB, SZÓVAL NEM KELL ŐKET HOZZÁJUK HASONLÍTANI!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: