Öngyilkosságot kísérelt meg Macaulay Culkin
2012. december 23. 10:32
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
A legszörnyűbb ezt a cikket olvasni,főleg,hogy imádom/imádtam!És a cikkből is kitűnik,hogy már teljesen elkeseredett,tényleg csak egy emberre lenne szüksége,hogy a jó útra terelje.Ez a Milla Kunis-os példán is látszik.A szerelem virágoztat,de ha nincs aki virágoztasson(és függő is vagy)ez történik!Szívből kívánom,hogy találjon valakit,aki noszogatja egy kicsit és kívánom,hogy találjon vissza ahoz az énjéhez akit a Reszkesetek betörőkben megismertem,mielőtt a haláláról olvashatunk!
2012. december 23. 10:59
Szörnyű látni, hogy abból az életvidám kis srácból aki annak idején volt egy ilyen felnőtt lett. Rettenetesen sajnálom ami vele történt és remélem még van kiút ebből, mert ez így nem mehet tovább. Nem is értem, hogy történhetett ez. Hol vannak a barátok, a hol van a családja?! Komolyan ennyire kegyetlenek, hogy csak addig voltak mellette, amíg ki tudták őt használni, aztán amikor neki lett volna szüksége rájuk elmentek?! Undorító ez a világ.
2012. december 23. 11:18
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
annyira sajnálom, hogy így elhagyta magát
kár, hogy a kapcsolata Milával véget ért, de Mila helyzetét is meg lehet érteni, mert nem lehet könnyű egy olyan emberrel lenni, aki utálja a saját életét és azon töri a fejét, hogyan végezhetne magával.
most szerencsére megtalálták, de nem lesz mindig mellette valaki, szóval szerintem előbb utóbb ez lesz a végzete...
most szerencsére megtalálták, de nem lesz mindig mellette valaki, szóval szerintem előbb utóbb ez lesz a végzete...
2012. december 23. 11:21
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
O, istenkém! Annyira sajnálom, hogy ide jutott.. őt is magába szippantotta Hollywood, mint sokan másokat.
2012. december 23. 11:26
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Sajnálom őt, de nagyon. A szülei hátba veregethetik magukat, hogy Culkin nem találja a helyét a világban. Ahogy a filmvilág is...kicsiként imádták, foglalkoztatták, milliókat fizettek érte, kész hisztéria volt körülötte. Aztán mikor elérte a tini kort mehetett a kukába. Pedig ő nem lett csúnyább vagy tehetségtelenebb, csak felnőtt. Mila Kunis jó hatással volt rá, elég sokáig jártak, nagy kár, hogy szakítottak. Az, hogy a barátai körében lőtte túl magát rémes..milyen társasága lehet szegénynek? Még jó, hogy ők maguknál voltak és segítettek, de vajon legközelebb?
2012. december 23. 11:38
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Hogy jutott el idáig ? . ..
Nagyon sajnálom!
2012. december 23. 11:49
Na most valami összetört bennem. Egy picit még a szemem is könnybe lábadt. Elmondani nem tudom, hogy mennyire sajnálom, hogy idáig fajultak nála a dolgok. Nagyszerű színész volt és nem is rossz ember. Egyáltalán nem érdemli meg ezt. Azt meg pláne nem, hogy ennyire nem figyelnek oda rá. Borzasztó szomorú lennék, ha meghalna. Mint azt már korábban egy hasonló róla szóló cikkben is írtam: az amcsik csak úgy nyomatják a gyerekszínészeket, ahelyett, hogy tanultak volna mondjuk Macaulay esetéből. Igen, vannak emberek, akik nem bírják elviselni a hírnevet és az azzal járó stresszt. Lenne innen még talán visszaút, ha valaki ott lenne neki és segítene rajta, de még az anyja is lesz*rja.. Egyre rosszabbodni fog az állapota és utána már attól félek, hogy a halálhíréről fogunk olvasni. Teljes szívemből kívánom, hogy ez a nap még sokáig ne jöjjön el és hogy jöjjön rendbe. Mert az élete minden, csak nem hiábavaló.
2012. december 23. 11:54
Idézet (ercsi2000 @ 2012.12.23. 10:31)
nem értem miért akarná megölni magát..igaz,hogy már nem olyan híres a szakmában,de attól még tehetséges, és a normális életben is boldog lehetne.. 
Benne van a cikkben is: kisgyerekként betolták a szülei a filmiparba, onnan kezdve pedig mást sem csináltak vele csak kihasználták. Senkije sincs, akire számíthatna és ilyenkor tényleg jogosan fordul meg az ember fejében az öngyilkosság.
2012. december 23. 11:55
Mac,ne
Kitartást és erot! Megtudom érteni,már a haláláról cikkeznek és azt tippelgetik mikor hal meg...ez szánalmas. Segítség kell neki.. :/
2012. december 23. 12:00
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Ezen én nem is csodálkozom. Tönkre tette magát teljesen...
2012. december 23. 12:07
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Örülök, hogy nem sikerült végezni az életével!!! Annyira sajnálom, hogy úgy gondolja, hogy nincs miért élnie, mert ez nem igaz. Remélem sikerül össze szednie magát, hisz megérdemli, hogy boldog legyen!!
1 felhasználónak tetszik:
Luckie
2012. december 23. 12:08
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Segítség kéne neki, egykor annyira szerettem ezt a srácot, valahol mélyen még biztos ma is ott van a kissrác akinek mindenki megismerte és szerette...
2012. december 23. 12:10
|
|
S.Knoxvilleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 180407 offline
|
jaaj ne már. régen ő volt a kedvencem. mért kell ezt tennie magával??
2012. december 23. 12:10
|
|
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline
|
Sajnos van kis igazság, hogy onnan ahol ő van már igazán nincs kiút. De valahogy mégis bízom benne, hogy valaki tényleg segítene neki, remek színész, sőt mint minden másik ember ő is érdemelne támogatást. Mert ez amit ő tesz, tragédia. Őszintén remélem minél hamarabb felépül, ha nem is rögtön teljesen, mégis olyan mértékben, hogy ne forduljon meg fejében az öngyilkosság rémisztő gondolata.
2012. december 23. 12:17
|
|
jucuuusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.23. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 162551 offline
|
tényleg segítségre lenne szüksége, mert ezt egyedül nemtudja helyrehozni. Elvonókúrák, pszichológus, a család, barátok nagy segítségére lennének. Remélem sikerül kiutat találni ebből a helyzetből, mert én még reménykedem hogy visszatér az a "gyerek" akit a reszkessetek betörőkben láttunk .
2012. december 23. 12:22
|
|
Mrs.Marsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.08. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 187413 offline
|
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.