Starity

Öngyilkosságot kísérelt meg Macaulay Culkin

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 22. 21:57 #21
- törölt felhasználó -    
Ez nem vicces! Valóban nem szép dolog, hogy drogozik. De lehet csak ebben talál menekvést a lelki fájdalmaira... Ő tudja, ő érzi, hogy mit miért csinál... Tehát ne ítélje el senki.
2012. december 22. 21:57 #22
bubblegum..
bubblegum..
hivatásos boszorkány

Státuszsometimes you have to fake it to make it
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2173
Csatolások: 14
Azonosító: 175571
hát ez hülye xd ő cseszte el a saját életét, amúgy meg járt Mila Kunissal?!?! ohmy.gif omg szegény lány xd
2012. december 22. 22:02 #23
- törölt felhasználó -    
Sírhatnékom van. sad.gif Annyira drukkoltam Milának,hogy tudjon rajta segíteni (talán ő az egyetlen akit valóban érdekel hogy mi van vele),de úgy tűnik már nem lehet sad.gif Még mindig remélem hogy Macaulay túljut ezen az egészen,de közben a legrosszabbtól is tartok...Ahogy előttem is írták,a Reszkessetek betörőkön idén karácsonykor nem tudok majd nevetni...
2012. december 22. 22:07 #24
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Ettől félek, ha csak Macaulay-ra gondolok, hogy bármikor képes lenne valami hülyeséget csinálni.Azért szomorú, hogy ilyen fiatalon véget akar vetni az életének, hisz koránt sem élt annyit, hogy ezt megítélje. Hihetetlen, hogy abból a kisgyerekből, aki anno beleszerettünk, ez lett belőle. Remélem, hogy még időben helyre jön az esze, bár nincs sok esély rá. Ide olyan ember kell, aki őszinte szeretettel lenne körülötte, nem úgy, mint a családja vagy a barátai.
3 felhasználónak tetszik: Luckie, MadHatter, Pöttömke
2012. december 22. 22:11 #25
Dyra
Dyra
új tag

StátuszNapfény játszik arcomon, lassan égnek fordítom, hiányzol nagyon.
Hozzászólás: 80
Csatolások: 1
Azonosító: 128472
Nagyon sajnálom.sad.gif szerintem nagyszerű élete lehetne,ha ki tudná használni minden pillanatát.
2012. december 22. 22:20 #26
Vampire Lady
Vampire Lady
kiss me or kill me.

Státuszfootball.
Hozzászólás: 2397
Csatolások: 151
Azonosító: 156029
Idézet (Rekka2 @ 2012.12.22. 21:41)
Nem csodálkozom, már (megint) mindenhonnan a Reszkessetek Betörők megy.. biggrin.gif

Megint egy roppant érdekes és okossággal teli hozzászólás.Felfogtad,hogy itt most egy ember életéről van szó? 110.gif mega_shok.gif
3 felhasználónak tetszik: Luckie, Pöttömke, Im a SlaveForBritney
2012. december 22. 22:24 #27
szmarianna1993
szmarianna1993
új tag
Hozzászólás: 19
Csatolások: 0
Azonosító: 110359
Ha én híres Hollywood-i sztár lennék, tuti h nem mondanék olyat h az életem hiábavaló.
2012. december 22. 22:25 #28
linna
linna
♥ Brian&Justin ♥

Státusz~Oberyn was dead, but I never forget him!~ ♥♥♥
Hozzászólás: 4901
Azonosító: 164721
Nem érne semmit az élete, ha tenne az érdekében. De úgy látom ő már feladta, hogy küzdjön érte! sad.gif
2012. december 22. 22:34 #29
- törölt felhasználó -    
Hiábavaló az élete, tán kellene valami elfoglaltság, a heroin nem olcsó dolog még is mi a fenéből van pénze rá, hogy nem a Reszkesetek betörők eladásaiból az biztos. Nem egy star volt/van, aki karrierje után elment a civil életbe dolgozni. (Vagy mielött híres lett csinált valami hasznosat zum Beispiel Sterling Hayden, aki OSS ügynök volt a 2.vh alatt.) Igen lejebb kell adni az igényeket, a droghoz hozzá sem kellett volna nyúlni, meg még sok jó tanácsot lehetett volna osztani neki, de csodák hiányában ennek már csak egy iránya van. Nem értek hozzá, de mégis mitől érezheti az ember hiábavalónak az életét. Szerencsére olyan szakmát tanulok, aminek látom az értelmét, mert tudom, hogy az emberek el sem tudnák képzelni nélküle az életüket. Legalább is én így fogom fel, és szerintem ez a normális. Ha valaki érzet már hasonlót és megosztá velem, annak nagyon örülnék, nem vagyok perverz, csak szeretném ismerni mások mozgatórugóit és az utat amin végig jártak. Mert számomra ez ismeretlen és érthetetlen.
2012. december 22. 22:35 #30
vaniii
vaniii
új tag
Hozzászólás: 14
Azonosító: 186953
Sajnálom hogy ezt teszi magával de ha neki ez az élet hogy belövi magát akkor sajnálom de az ilyenekért nem szakad meg a szívem,más örülne ha kapna lehetőséget hogy éljen de belehal ilyen olyan betegségekbe ő pedig teljesen egészséges lenne ha nem lőné magát nekem ez a véleményem erről!!! sad.gif
2012. december 22. 23:03 #31
Im a SlaveForBritney
Im a SlaveForBritney
ʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ

Státusznyugállományba vonult
Hozzászólás: 4352
Csatolások: 409
Azonosító: 186761
Ő a legtökéletesebb példa arra, hogy az embereknek nem tesz jót a túl korán jött rivaldafény. Félreértés ne essék, imádom a Reszkessetek betörőket, de most nézzük meg, hogy mit tett magával. Én sajnálom, remélem, valamikor, valahogyan összeszedi magát. sad.gif
4 felhasználónak tetszik: MadHatter, Misao, Pöttömke, Luckie
2012. december 22. 23:11 #32
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (szmarianna1993 @ 2012.12.22. 22:24)
Ha én híres Hollywood-i sztár lennék, tuti h nem mondanék olyat h az életem hiábavaló.

Ezt tárgyaljuk újra akkor, amikor a családod és a barátaid csak kihasználnak téged a pénzedért és a hírnevedért, és nincs senkid, akiben megbízhatsz vagy akire számíthatsz.
3 felhasználónak tetszik: Misao, Luckie, Pöttömke
2012. december 22. 23:12 #33
Pink99
Pink99

StátuszJOHANNA WAS STRIPPING IN AN ELEVATOR! fml.
Hozzászólás: 551
Csatolások: 1
Azonosító: 160993
Én imádtam őt, főleg a reszkessetek betörőkben, de Im a SlaveForBritney-nek igaza van, nem tett neki túl jót ez az egész...
2012. december 22. 23:14 #34
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
A szívem szakad meg érte...annyira nem ezt érdemli, utálom, hogy ez van vele és senki nem tesz vagy nem tehet semmit. Iszonyatos belegondolni, hogy így érez.
Annyira édesek egyesek ezekkel az egydimenziós kommenteikkel, ha szerintetek olyan egyszerű az élet, hogy ha sztárrá válsz onnantól kezdve minden jó, ha meg heroinozni kezdessz, azt kizárólag magadnak köszönheted és a te hibád, én tényleg nem kívánom, hogy megtapasztaljátok, hogy mennyire nem így megy ez. SENKI sem akar heroinfüggő lenni, ezt jegyezzétek meg.
4 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Black Hearth2, Pöttömke, Luckie
2012. december 22. 23:28 #35
olívia005
olívia005

StátuszStay TRUE! Stay YOU! ♥
Hozzászólás: 1390
Csatolások: 215
Azonosító: 155353
A gyerekkori énje nem lenne büszke rá.... sad.gif
2012. december 22. 23:28 #36
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Istenem, hogy mi lett vele! Egyszerűen számomra hihetetlen, hogy senki sem akar vele törődni, nemhogy a barátai, de még a saját anyja sem, aki egykoron megszülte őt! Legyen akárhány éves a gyermekem, akkor is az enyém fog maradni, és akkor is az én kicsikém. Már egy jó ideje én is azt firtattam, hogy sajnos lesz egy olyan hír a médiában, amiben a halálát fogják taglalni. Kéne szerencsétlennek a segítség, hogy valaki megfogja a kezét és egyszerűen csak segítsen rajta. De nem - mindenki végig nézi a halálát, pedig annyira, de annyira nem érdemli meg! Hibázott, ez igaz, hiszen droghoz nyúlt, ahelyett, hogy talpra állt volna, de a heroin az nem olyan. Erős pszichotikus drog, aminek használatától első alkalom adtán is a függője tudsz lenni.

Vannak gyenge jellemű emberek. Én speciel soha nem nyúlnék droghoz, még akkor sem, hogyha mindent és mindenkit elveszítenék, de sajnos vannak olyanok, akik nem bírják a lelki stresszt. Valóban nem kellett volna gyereksztárt csinálni belőle, mert itt látszik az, hogy mennyire nem volt gyermekkora, s ezzel próbálja meg a kimaradt korszakát pótolni. Hasogat a szívem, hogy hol van. Akarom, hogy rendbe jöjjön, akarom, hogy a sztárok között éljen boldogan, egészségesen és családapaként, de úgy érzem, hogy közeledik a halál számára. Ha nem is próbálja meg az öngyilkosságot, akkor előbb vagy utóbb, de a belső szervei le fognak állni a túlzott kábszer használat miatt. Aki lenézi őt, az erősen szégyellje el magát! Macaulay beteg, segítségre van szüksége, de mindenki sz*rik magasról a fejére. Kívánom, hogy jöjjön rendbe, mert egy k*rva jó ember, aki ennyire lecsúszott. Megérdemli azt, hogy éljen!
7 felhasználónak tetszik: Jolie_77, janet7, Vegas, Black Hearth2, Im a SlaveForBritney, Pöttömke, Luckie
2012. december 22. 23:31 #37
Esztycica
Esztycica

Státusz"Valami irtó menő és pont ide /nem/ passzoló idézet"
Hozzászólás: 938
Azonosító: 181973
szegény... sajnálom :'(
2012. december 22. 23:32 #38
Nomiii
Nomiii
visszatérő vendég

Státusz~no reason to stay is a good reason to go~
Hozzászólás: 447
Azonosító: 154155
pont most nèztem tőle a Home Alone 1-et...( Reszkessetek betörők 1-et) :////. remélem hogy összeszedi magát!!! smileeee.gif
2012. december 22. 23:36 #39
Pannaxoxo
Pannaxoxo
új tag

StátuszI love so much THG!!
Hozzászólás: 9
Azonosító: 167082
Nagyon is egyetértek Beylával.Nem értem miért nem segít neki valaki sad.gif Borzasztó sad.gif Nagyon sajnálom őt. Nem érdemli ezt meg. Remélem valaki észhez tér és segít neki,mert ha nem megint egy csodálatos embert,színészt veszitünk el..
2012. december 22. 23:43 #40
- törölt felhasználó -    
cry.gif borzalmas
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok