Öngyilkosságot kísérelt meg Macaulay Culkin
2012. december 22. 21:57
Ez nem vicces! Valóban nem szép dolog, hogy drogozik. De lehet csak ebben talál menekvést a lelki fájdalmaira... Ő tudja, ő érzi, hogy mit miért csinál... Tehát ne ítélje el senki.
2012. december 22. 21:57
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
hát ez hülye xd ő cseszte el a saját életét, amúgy meg járt Mila Kunissal?!?!
omg szegény lány xd
2012. december 22. 22:02
Sírhatnékom van.
Annyira drukkoltam Milának,hogy tudjon rajta segíteni (talán ő az egyetlen akit valóban érdekel hogy mi van vele),de úgy tűnik már nem lehet
Még mindig remélem hogy Macaulay túljut ezen az egészen,de közben a legrosszabbtól is tartok...Ahogy előttem is írták,a Reszkessetek betörőkön idén karácsonykor nem tudok majd nevetni...
2012. december 22. 22:07
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Ettől félek, ha csak Macaulay-ra gondolok, hogy bármikor képes lenne valami hülyeséget csinálni.Azért szomorú, hogy ilyen fiatalon véget akar vetni az életének, hisz koránt sem élt annyit, hogy ezt megítélje. Hihetetlen, hogy abból a kisgyerekből, aki anno beleszerettünk, ez lett belőle. Remélem, hogy még időben helyre jön az esze, bár nincs sok esély rá. Ide olyan ember kell, aki őszinte szeretettel lenne körülötte, nem úgy, mint a családja vagy a barátai.
2012. december 22. 22:20
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Idézet (Rekka2 @ 2012.12.22. 21:41)
Nem csodálkozom, már (megint) mindenhonnan a Reszkessetek Betörők megy.. 
Megint egy roppant érdekes és okossággal teli hozzászólás.Felfogtad,hogy itt most egy ember életéről van szó?
2012. december 22. 22:24
|
|
szmarianna1993új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.17. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 110359 offline
|
Ha én híres Hollywood-i sztár lennék, tuti h nem mondanék olyat h az életem hiábavaló.
2012. december 22. 22:34
Hiábavaló az élete, tán kellene valami elfoglaltság, a heroin nem olcsó dolog még is mi a fenéből van pénze rá, hogy nem a Reszkesetek betörők eladásaiból az biztos. Nem egy star volt/van, aki karrierje után elment a civil életbe dolgozni. (Vagy mielött híres lett csinált valami hasznosat zum Beispiel Sterling Hayden, aki OSS ügynök volt a 2.vh alatt.) Igen lejebb kell adni az igényeket, a droghoz hozzá sem kellett volna nyúlni, meg még sok jó tanácsot lehetett volna osztani neki, de csodák hiányában ennek már csak egy iránya van. Nem értek hozzá, de mégis mitől érezheti az ember hiábavalónak az életét. Szerencsére olyan szakmát tanulok, aminek látom az értelmét, mert tudom, hogy az emberek el sem tudnák képzelni nélküle az életüket. Legalább is én így fogom fel, és szerintem ez a normális. Ha valaki érzet már hasonlót és megosztá velem, annak nagyon örülnék, nem vagyok perverz, csak szeretném ismerni mások mozgatórugóit és az utat amin végig jártak. Mert számomra ez ismeretlen és érthetetlen.
2012. december 22. 22:35
|
vaniiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 186953 offline
|
Sajnálom hogy ezt teszi magával de ha neki ez az élet hogy belövi magát akkor sajnálom de az ilyenekért nem szakad meg a szívem,más örülne ha kapna lehetőséget hogy éljen de belehal ilyen olyan betegségekbe ő pedig teljesen egészséges lenne ha nem lőné magát nekem ez a véleményem erről!!!
2012. december 22. 23:03
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Ő a legtökéletesebb példa arra, hogy az embereknek nem tesz jót a túl korán jött rivaldafény. Félreértés ne essék, imádom a Reszkessetek betörőket, de most nézzük meg, hogy mit tett magával. Én sajnálom, remélem, valamikor, valahogyan összeszedi magát.
2012. december 22. 23:11
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (szmarianna1993 @ 2012.12.22. 22:24)
Ha én híres Hollywood-i sztár lennék, tuti h nem mondanék olyat h az életem hiábavaló.
Ezt tárgyaljuk újra akkor, amikor a családod és a barátaid csak kihasználnak téged a pénzedért és a hírnevedért, és nincs senkid, akiben megbízhatsz vagy akire számíthatsz.
2012. december 22. 23:14
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
A szívem szakad meg érte...annyira nem ezt érdemli, utálom, hogy ez van vele és senki nem tesz vagy nem tehet semmit. Iszonyatos belegondolni, hogy így érez.
Annyira édesek egyesek ezekkel az egydimenziós kommenteikkel, ha szerintetek olyan egyszerű az élet, hogy ha sztárrá válsz onnantól kezdve minden jó, ha meg heroinozni kezdessz, azt kizárólag magadnak köszönheted és a te hibád, én tényleg nem kívánom, hogy megtapasztaljátok, hogy mennyire nem így megy ez. SENKI sem akar heroinfüggő lenni, ezt jegyezzétek meg.
Annyira édesek egyesek ezekkel az egydimenziós kommenteikkel, ha szerintetek olyan egyszerű az élet, hogy ha sztárrá válsz onnantól kezdve minden jó, ha meg heroinozni kezdessz, azt kizárólag magadnak köszönheted és a te hibád, én tényleg nem kívánom, hogy megtapasztaljátok, hogy mennyire nem így megy ez. SENKI sem akar heroinfüggő lenni, ezt jegyezzétek meg.
2012. december 22. 23:28
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Istenem, hogy mi lett vele! Egyszerűen számomra hihetetlen, hogy senki sem akar vele törődni, nemhogy a barátai, de még a saját anyja sem, aki egykoron megszülte őt! Legyen akárhány éves a gyermekem, akkor is az enyém fog maradni, és akkor is az én kicsikém. Már egy jó ideje én is azt firtattam, hogy sajnos lesz egy olyan hír a médiában, amiben a halálát fogják taglalni. Kéne szerencsétlennek a segítség, hogy valaki megfogja a kezét és egyszerűen csak segítsen rajta. De nem - mindenki végig nézi a halálát, pedig annyira, de annyira nem érdemli meg! Hibázott, ez igaz, hiszen droghoz nyúlt, ahelyett, hogy talpra állt volna, de a heroin az nem olyan. Erős pszichotikus drog, aminek használatától első alkalom adtán is a függője tudsz lenni.
Vannak gyenge jellemű emberek. Én speciel soha nem nyúlnék droghoz, még akkor sem, hogyha mindent és mindenkit elveszítenék, de sajnos vannak olyanok, akik nem bírják a lelki stresszt. Valóban nem kellett volna gyereksztárt csinálni belőle, mert itt látszik az, hogy mennyire nem volt gyermekkora, s ezzel próbálja meg a kimaradt korszakát pótolni. Hasogat a szívem, hogy hol van. Akarom, hogy rendbe jöjjön, akarom, hogy a sztárok között éljen boldogan, egészségesen és családapaként, de úgy érzem, hogy közeledik a halál számára. Ha nem is próbálja meg az öngyilkosságot, akkor előbb vagy utóbb, de a belső szervei le fognak állni a túlzott kábszer használat miatt. Aki lenézi őt, az erősen szégyellje el magát! Macaulay beteg, segítségre van szüksége, de mindenki sz*rik magasról a fejére. Kívánom, hogy jöjjön rendbe, mert egy k*rva jó ember, aki ennyire lecsúszott. Megérdemli azt, hogy éljen!
Vannak gyenge jellemű emberek. Én speciel soha nem nyúlnék droghoz, még akkor sem, hogyha mindent és mindenkit elveszítenék, de sajnos vannak olyanok, akik nem bírják a lelki stresszt. Valóban nem kellett volna gyereksztárt csinálni belőle, mert itt látszik az, hogy mennyire nem volt gyermekkora, s ezzel próbálja meg a kimaradt korszakát pótolni. Hasogat a szívem, hogy hol van. Akarom, hogy rendbe jöjjön, akarom, hogy a sztárok között éljen boldogan, egészségesen és családapaként, de úgy érzem, hogy közeledik a halál számára. Ha nem is próbálja meg az öngyilkosságot, akkor előbb vagy utóbb, de a belső szervei le fognak állni a túlzott kábszer használat miatt. Aki lenézi őt, az erősen szégyellje el magát! Macaulay beteg, segítségre van szüksége, de mindenki sz*rik magasról a fejére. Kívánom, hogy jöjjön rendbe, mert egy k*rva jó ember, aki ennyire lecsúszott. Megérdemli azt, hogy éljen!
7 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
janet7,
Vegas,
Black Hearth2,
Im a SlaveForBritney,
Pöttömke,
Luckie
2012. december 22. 23:36
|
|
Pannaxoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 167082 offline
|
Nagyon is egyetértek Beylával.Nem értem miért nem segít neki valaki
Borzasztó
Nagyon sajnálom őt. Nem érdemli ezt meg. Remélem valaki észhez tér és segít neki,mert ha nem megint egy csodálatos embert,színészt veszitünk el..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.