Spoilert veszély! Azérte z nem ártott volna..
Na ,de ezen kívűl nagyob örülnék,ha lenne kilencedik évad,hiszen ez a kedvenc műsorom!
Zöld utat kapott az Így jártam anyátokkal
2012. december 22. 19:10
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Remélem folytatják
Nagyon örülök Robinnak és Barneynak,csak félek,hogy a végén nem házasodnak össze,mert ugye ebben a sorozatban semmi sem biztos.Csak remélni tudom,hogy Tednek nem Robin lesz a felesége.
Nagyon örülök Robinnak és Barneynak,csak félek,hogy a végén nem házasodnak össze,mert ugye ebben a sorozatban semmi sem biztos.Csak remélni tudom,hogy Tednek nem Robin lesz a felesége.
2012. december 22. 19:48
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
nagyon szeretem ezt a sorozatot! remélem lesz 9. évad
♥
2012. december 22. 19:48
|
BubuMaci6277új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 182131 offline
|
Idézet (justcreatesomething @ 2012.12.22. 19:01)
A spoilert lehet hogy jobb lett volna kihagyni a cikkből, de végülis elfogadható, hiszen már 5 napja lement a rész Amerikában. A 8x11-12 volt a sorozat egyik legjobb epizódja, ez kétségtelen. Micsoda romantikus volt a befejezés, hihetetlen. Végre!
Egyébként szerintem már évadok óta eléggé híg a sztori, akkor kezdtem besokallni amikor Ted sokadjára is rájött hogy mégis Robint szereti. Jó lenne ha ezt már nem játszanák el többször. A Lily&Marshall szál nagyon hidegen hagy, sőt az se érdekel ki lesz Mrs. Mosby, a lényeg számomra már megvan : Barney és Robin hivatalosan is egy pár
Egyébként szerintem már évadok óta eléggé híg a sztori, akkor kezdtem besokallni amikor Ted sokadjára is rájött hogy mégis Robint szereti. Jó lenne ha ezt már nem játszanák el többször. A Lily&Marshall szál nagyon hidegen hagy, sőt az se érdekel ki lesz Mrs. Mosby, a lényeg számomra már megvan : Barney és Robin hivatalosan is egy pár
Amikor írtam a cikket, jeleztem, hogy spoiler rész jön. A szerkesztőknek azonban joguk van belenyúlniuk a cikkekbe és ezt meg is tették... de sebaj
1 felhasználónak tetszik:
Vampire Lady
2012. december 22. 20:04
Nagyon örülök ennek a hírnek. Reménykedtem a folytatásban.
2012. december 22. 21:03
ritkán nézem , de örülök neki
főleg azért , mert a fanok örülnek neki
2012. december 22. 21:36
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Reméltem, hogy folytatják, alig várom!
2012. december 22. 21:59
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
én nagyon szeretem ezt a sorozatot, remélem nem lesz hamar vége, de jó lenne már tudni ki lesz ted felesége:D
2012. december 22. 22:08
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
Nagyon szeretem ezt a sorozatot, de már kicsit kezdem unni, hogy Ted mennyit kínlódik a nőivel és szerintem itt lenne már az ideje, hogy lezárják vagy akkor a 9. évad már a házas életét mutassa be, ne pedig az legyen, hogy a 8. évad utolsó részében 1 percre láthatjuk a jövendőbeli feleségét és majd a 9. évadot meg húzzák megint, amíg el nem jut az esküvőig, mert ha így lesz én biztos, hogy befejezem.
2012. december 22. 22:20
a 8. évad 11-12 végén elakadt a lélegzetem
Amikor Robin olvassa a listát és Barney azt mondja fordítsd meg ! az van rá írva "Reméld hogy igent mond", mire Robin mire igen? és akkor ránéz Barney-ra aki térden állva kéri meg a kezét
2012. december 22. 22:20
a 8. évad 11-12 végén elakadt a lélegzetem
Amikor Robin olvassa a listát és Barney azt mondja fordítsd meg ! az van rá írva "Reméld hogy igent mond", mire Robin mire igen? és akkor ránéz Barney-ra aki térden állva kéri meg a kezét
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.