Lezárultak a tárgyalások az Így jártam anyátokkal sorsát illetően, melyek a folytatásról, azaz a kilencedik évad berendeléséről szóltak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zöld utat kapott az Így jártam anyátokkal
2012. december 22. 17:46
|
BubuMaci6277új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 182131 offline
|
2012. december 22. 17:50
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Most már sajnos egyre unalmasabb! 7. és 8. évad már abszolút nem olyan jó mint az elődei! Én már csak azért nézem, hogy számomra is kerek legyen a történet, de ritkán van ,hogy viccesnek tartom
2012. december 22. 17:51
Lehet, hogy könnyesre röhögöm magam, vagy épp sírok a jelenetekbe fektetett szentimentalizmus miatt, de én már nem akarom még egy évadon át nézni a sorozatot. A nyolcadik évad az eddigi legjobb, de úgy érzem, hogy már le kéne zárni.
2012. december 22. 18:06
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
egyetértek Courtneyyval! tényleg hatalmas sorozat, de ha húzzák azzal csak lerontják a színvonalat
inkább legyen egy normális, kidolgozott befejezés, minthogy még évekig elhúzzák.
2012. december 22. 18:14
Imádom a sorozatot, de már kezd kissé vontatott lenni. A legújabb epizódot viszont nagyon jól megcsinálták. Szerintem ezzel az évaddal már jó lenne befejezni.
2012. december 22. 18:16
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
De örülök neki :3
2012. december 22. 18:33
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Örülök !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. december 22. 18:42
Szavakkal nem tudom leírni,hogy mennyire örülök neki, a kedvenc sorozatom
Remélem,hogy Jason is benne lesz!
Remélem,hogy Jason is benne lesz!
2012. december 22. 19:00
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Imàdom ezt a sorozatot,de màr tudni akarom nagyon-nagyon a végét,és egyet értek Courtneyyval!!
2012. december 22. 19:01
A spoilert lehet hogy jobb lett volna kihagyni a cikkből, de végülis elfogadható, hiszen már 5 napja lement a rész Amerikában. A 8x11-12 volt a sorozat egyik legjobb epizódja, ez kétségtelen. Micsoda romantikus volt a befejezés, hihetetlen. Végre!
Egyébként szerintem már évadok óta eléggé híg a sztori, akkor kezdtem besokallni amikor Ted sokadjára is rájött hogy mégis Robint szereti. Jó lenne ha ezt már nem játszanák el többször. A Lily&Marshall szál nagyon hidegen hagy, sőt az se érdekel ki lesz Mrs. Mosby, a lényeg számomra már megvan : Barney és Robin hivatalosan is egy pár
Egyébként szerintem már évadok óta eléggé híg a sztori, akkor kezdtem besokallni amikor Ted sokadjára is rájött hogy mégis Robint szereti. Jó lenne ha ezt már nem játszanák el többször. A Lily&Marshall szál nagyon hidegen hagy, sőt az se érdekel ki lesz Mrs. Mosby, a lényeg számomra már megvan : Barney és Robin hivatalosan is egy pár
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: