Lezárultak a tárgyalások az Így jártam anyátokkal sorsát illetően, melyek a folytatásról, azaz a kilencedik évad berendeléséről szóltak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zöld utat kapott az Így jártam anyátokkal
2012. december 22. 17:46
|
BubuMaci6277új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 182131 offline
|
2012. december 22. 17:50
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Most már sajnos egyre unalmasabb! 7. és 8. évad már abszolút nem olyan jó mint az elődei! Én már csak azért nézem, hogy számomra is kerek legyen a történet, de ritkán van ,hogy viccesnek tartom
2012. december 22. 17:51
Lehet, hogy könnyesre röhögöm magam, vagy épp sírok a jelenetekbe fektetett szentimentalizmus miatt, de én már nem akarom még egy évadon át nézni a sorozatot. A nyolcadik évad az eddigi legjobb, de úgy érzem, hogy már le kéne zárni.
2012. december 22. 18:06
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
egyetértek Courtneyyval! tényleg hatalmas sorozat, de ha húzzák azzal csak lerontják a színvonalat
inkább legyen egy normális, kidolgozott befejezés, minthogy még évekig elhúzzák.
2012. december 22. 18:14
Imádom a sorozatot, de már kezd kissé vontatott lenni. A legújabb epizódot viszont nagyon jól megcsinálták. Szerintem ezzel az évaddal már jó lenne befejezni.
2012. december 22. 18:16
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
De örülök neki :3
2012. december 22. 18:33
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Örülök !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. december 22. 18:42
Szavakkal nem tudom leírni,hogy mennyire örülök neki, a kedvenc sorozatom
Remélem,hogy Jason is benne lesz!
Remélem,hogy Jason is benne lesz!
2012. december 22. 19:00
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Imàdom ezt a sorozatot,de màr tudni akarom nagyon-nagyon a végét,és egyet értek Courtneyyval!!
2012. december 22. 19:01
A spoilert lehet hogy jobb lett volna kihagyni a cikkből, de végülis elfogadható, hiszen már 5 napja lement a rész Amerikában. A 8x11-12 volt a sorozat egyik legjobb epizódja, ez kétségtelen. Micsoda romantikus volt a befejezés, hihetetlen. Végre!
Egyébként szerintem már évadok óta eléggé híg a sztori, akkor kezdtem besokallni amikor Ted sokadjára is rájött hogy mégis Robint szereti. Jó lenne ha ezt már nem játszanák el többször. A Lily&Marshall szál nagyon hidegen hagy, sőt az se érdekel ki lesz Mrs. Mosby, a lényeg számomra már megvan : Barney és Robin hivatalosan is egy pár
Egyébként szerintem már évadok óta eléggé híg a sztori, akkor kezdtem besokallni amikor Ted sokadjára is rájött hogy mégis Robint szereti. Jó lenne ha ezt már nem játszanák el többször. A Lily&Marshall szál nagyon hidegen hagy, sőt az se érdekel ki lesz Mrs. Mosby, a lényeg számomra már megvan : Barney és Robin hivatalosan is egy pár
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: