Kiss Ramóna meg Sp?
Az év nőjét keresi a Glamour
2012. december 25. 22:18
Palvin Barbara,Kiss Ramóna,Muri Enikő,Iszak Eszter és Vastag Csaba.
Szerintem Ők az esélyesek.
Szerintem Ők az esélyesek.
2012. december 25. 22:24
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Én meg remélem, hogy Axente Vanessa végre lesöpri a színről Barbarát.
Olyan unalmas, hogy most már két éve szinte borítékolható a győzelme.
Egyébként csalódott vagyok, hogy Mihalik Enikőt, és Rajzák Kingát, Magyarország két legjobb modelljét idén még csak nem is jelölték.
2012. december 26. 10:19
Én Enikőnek drukkolok, szerintem ő megérdemelni, hogy győzzön.
2012. december 26. 23:54
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Gratulàlok a cikk írònak,mivel ezek a tavalyi jelölések -.-'' az ideiben nagy részt màsokat jelöltek. Bizonyíték rà,hogy a You Tube-on az összefoglalò kisfilmeket meg kell nézni!!
2012. december 27. 10:17
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Idézet (SHSophie2000 @ 2012.12.26. 23:54)
Gratulàlok a cikk írònak,mivel ezek a tavalyi jelölések -.-'' az ideiben nagy részt màsokat jelöltek. Bizonyíték rà,hogy a You Tube-on az összefoglalò kisfilmeket meg kell nézni!!
Ezek az idei jelöltek, biztosíthatlak. Nézd meg a tavalyi jelölteket, hogy tavaly például ott volt a jelöltek között Rajzák Kinga, és Mihalik Enikő is pl.. Idén nincsenek. Nézz kicsit már utána a dolgoknak mielőtt lehurrogod más munkáját.
2012. december 27. 16:51
|
|
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline
|
Mihalik Enikőt meg Rajzák Kingát már nem is jelölték...batbikát már nagyon túl szzárolják, pedig sehol sincs a másik kettőhöz képest.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. december 27. 18:29
|
|
Emcsuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 159144 offline
|
Enikő
Eszti ..... És Caramel ..Nem értem , hogy Vastag Csaba miért akkora " durranás " vannak nálat helyesebb srácok is .... De még mindig jobb ,mint Sp
És elég gáz , hogy Mihalik Enikőt idén már nem is jelölték
De remélem Barbit végre lesöpri Vanessa vagy akárki .... Csak ne ő nyerjen
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. december 27. 21:40
hát SP-én csodálkozom...
mert őt majdnem mindenki utálja...de ez nem utálat kérdése...xD..hát nagy részét nem ismerem de grat nekik...xD
2012. december 28. 03:27
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Hajrá MURI ENIKŐ! ^^ <33
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.