Harry Styles mellé költözik Taylor Swift?
2012. december 28. 21:40
Istenem és mit fognak csinálni?!Bámulják egymást az ablakból,vagy mi?o_O
2012. december 29. 00:45
|
|
jennifer45633új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 191230 offline
|
NNyomul Taylor
ez egykicsit gyors vagy csak szerintem?De ök tudják
2012. december 29. 10:17
|
|
karmenkataúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 176032 offline
|
Lassan a nyála a lábára folyik ha így folytatja... csak mert nagyon gáz...:/
2012. december 29. 10:31
vivus00girl sztem is -.- " Taylor teljesen megváltozott és ... :///
2012. december 29. 12:36
|
|
littlevamp103visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 178367 offline
|
Istenem mit nyávogtok már ennyit ezen a kapcsolaton?
Nektek van a legkevesebb beleszólásotok ebbe az egészbe, most nem mindegy nektek, hogy Taylor és Harry kivel járnak?1D rajongók térjetek már észre, Harry úgy sem fog veletek járni, ő angol szupersztár, ti pedig magyarok vagytok, még az is valószínűtlen, hogy angol/amerikai rajongóra figyelne fel. Akkor nem mindegy, hogy kivel jár addig ameddig boldog?
Komolyan, szerintem egy igazi rajongónak az a dolga, hogy örüljön a kedvence örömének...
Ne haragudjon az, akit megbántottam, de vegye magára az, akinek inge.
Abban viszont egyetértek, hogy túlságosan gyorsan haladnak. Még csak most vállalták föl a kapcsolatukat a nyilvánosság előtt és már egymás mellé akarnak költözni...Persze egy új ház nekik semmiség.
Nektek van a legkevesebb beleszólásotok ebbe az egészbe, most nem mindegy nektek, hogy Taylor és Harry kivel járnak?1D rajongók térjetek már észre, Harry úgy sem fog veletek járni, ő angol szupersztár, ti pedig magyarok vagytok, még az is valószínűtlen, hogy angol/amerikai rajongóra figyelne fel. Akkor nem mindegy, hogy kivel jár addig ameddig boldog?
Komolyan, szerintem egy igazi rajongónak az a dolga, hogy örüljön a kedvence örömének...
Ne haragudjon az, akit megbántottam, de vegye magára az, akinek inge.
Abban viszont egyetértek, hogy túlságosan gyorsan haladnak. Még csak most vállalták föl a kapcsolatukat a nyilvánosság előtt és már egymás mellé akarnak költözni...Persze egy új ház nekik semmiség.
2012. december 31. 00:10
2012. december 31. 03:35
|
|
fanni02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 184621 offline
|
aki azt meri állítani, hogy Taylor nagyon megváltozott...hadkérdezzem már meg,hogy honnan a szép életből tudtad te eddig h milyen ember volt?! ismered?! személyesen? ha igen mutass be neki kérlek..megszeretném én is ismerni.. szerintem senki nem ismeri..azt tudod amit lehoz a tv,net,rádió stb... nem ismered.. akkor miért mondod azt hogy megváltozott??? és az hogy hova költözik ő dolga:) jaaa és az hogy Harry nagyon boldogtalan
nem hiszem h akkora pancser lenne,hogy ha boldogtalan lenne nem szakítana vele:)))
2013. január 03. 16:32
|
|
Réxykee00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 231 Csatolások: 110 Azonosító: 156744 offline
|
Ha boldogok, akkor az az ő dolguk, az már más, ki mit gondol a kapcsolatukról. Szerintem semmi baj nincs velük addig, amíg Taylor nem használja ki Harryt, és remélem, nem fogja.
2013. január 09. 21:51
|
|
Julcsii1211új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.09. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 193693 offline
|
Mért piszkáljátok őket? Ennyire féltékenyek vagytok Taylorra?
Inkább örüljetek hogy Harry boldog-.-
Inkább örüljetek hogy Harry boldog-.-
2013. január 15. 06:54
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Idézet (Petra200115 @ 2012.12.28. 19:41)
Most már jó lenne ha szakítanának. Szegény Harry... Egyáltalán nem boldog Taylor mellett!
te már csak tudod mi? pff
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: