Ez így nem jó! Lehet hogy jól néznek ki eggyütt, de mostanában egy mosolygós képet se lehet látni Harryről! NEM BOLDOG! csak nem veszi észre...
Ha Taylor miatt szétmegy a banda, akkor személyesen folytom meg!
Harry Styles mellé költözik Taylor Swift?
2012. december 25. 13:53
|
|
KristenForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 191846 offline
|
2012. december 25. 20:23
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Ez kicsit sok, nem? Én nem jósolok nekik nagy jövőt, és ha szakítanak még gázabb, ha szomszédok... bár Tay mindig az ilyenekről volt híres. Nem hiszem amúgy, hogy egy ilyen világhírű amerikai énekesnő meglesz egy eldugott villában.
2012. december 27. 12:49
|
|
Emcsuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 159144 offline
|
Taylor ♥ you .... Ja bocs te Harry mellett akarsz lakni ...??? Hát ... én Harry helyébe már rég elköltöznék mellőle ... *.* a " mosolygós képekről " látott már valaki olyan srácot aki mosolygott Taylor mellett ???
mert sztem olyan nincs
2012. december 27. 15:24
|
lilike11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.09. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 185728 offline
|
na idefigyeljetek! tudjátok miért nem mosolyog mostanában Harry? mert ti állandóan kritizáljátok Taylort. Ne nézzétek már le ennyire! Gondolom ti is szívesen járnátok Harryvel, de akkor titeket is annyira kritizálnának, Taylort.Nektek ez jól esne?Mert nekem nem. Ha együtt akarnak lenni, hát akkor legyenek, de NE TI DÖNTSÉTEK EL helyettük! A kor pedig mit számít? Amúgyis vannak olyan emberek akik közt van vagy 20-30 év.Szóval leszállhatnátok már Taylorlól!
2012. december 28. 08:24
|
R0123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 191107 offline
|
Maradjon csak a picsáján Amerikában! lilike11 mindenkine szive joga h mit csinál de ha nem tetszik valami, annak hangot adok. nem fogok csak azért halgatni mert te azt mondod. Taylornak feltünési viszketeksége van. Sok a foga, rá kell segiteni h kipotyogjanak neki. Am meg azt irta ki Twitterre h "fuck you directioners" ennyit az ártatlan szende kislányrol...
2012. december 28. 10:06
|
lilike11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.09. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 185728 offline
|
1.Evvel csak Harrynek ártatok, hogy piszkáljátok Taylort.
2.Miért, inkább ne legyen egyetlen foga se?
3.Na nehogy már mindent elhiggyetek! Arra nem gondoltok hogy csak egy hamis Taylor?
2.Miért, inkább ne legyen egyetlen foga se?
3.Na nehogy már mindent elhiggyetek! Arra nem gondoltok hogy csak egy hamis Taylor?
2012. december 28. 12:17
|
zayn malikfansúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 192537 offline
|
szerintem nagyon cukik együtt... és Taylort se kéne állandóan fikázni. ti mit szólnátok hozzá hogyha valaki a ti kapcsolatotokat fikázná???? a korkülönbség meg nem számít!!!!!!!
2012. december 28. 18:31
|
|
lilu1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.30. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 179095 offline
|
szerintem ez egy kicsit gyors és úgy is tudom mi lesz a vége......járnak két hónapig Taylor halál szerelmes lesz mint mindig majd szakítanak és ír egy számot h mennyire megbántották.....ja és persze a dal iszonyat sikeres lesz és kb ez lesz a címe:Goodbye Harry....(am bocsi ha valakit megbántottam)
2012. december 28. 19:41
|
|
Petra20000115új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.10. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 179927 offline
|
Most már jó lenne ha szakítanának. Szegény Harry... Egyáltalán nem boldog Taylor mellett!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: