Harry Styles mellé költözik Taylor Swift?
2012. december 22. 14:25
Fú a .... életbe... Taylor olyan, mint egy pióca.. De ha megbántja Harry - t, én kicsinálom!!!!!
2012. december 22. 14:26
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
mindjárt kiderül hogy még elis fogja venni harry
2012. december 22. 14:34
Taylor nem érdemli meg Harryt nem bírom a csajt folyamatosan ott lóg rajta és Harryn sem az látszik,hogy tetszene neki, nagyan de nagyon megfogja bánni Harry!!!!!eggyet értek Bibi XD
2012. december 22. 15:09
|
|
Mimi12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.22. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 167724 offline
|
szerintem kicsit túlzásba viszi..ha együtt vannak,oké elfogadom.De az,hogy már pár hónap után költözködik,főleg oda mellé,szerintem kissé NAGYON gyors.Legközelebb mi jön? Pár hét után a hírek meg azok lesznek,hogy Taylor gyereket akar?! olyan,mint egy pióca.Megértem,hogy keresi a boldogságot,de az Istenért..könyörgöm,lenne esze hozzá!!!
2012. december 22. 15:22
Eljegyeztetni nem akarja magát? Még csal két hete vannak együtt az isten szerelmére! Egy hónap múlva úgyis szakítanak, fölösleges ennyire beleélniük magukat -.-"
2012. december 22. 15:37
|
|
papptamiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 187222 offline
|
ez a csaj látványosabban már nem is nyomulhatna Harryre.-.- szegény Harry majd Taylor jól kihasználja, mint anno Caroline és Taylornak lesz sikere a szakítós dalával..
O
2012. december 22. 15:48
|
|
xo.Lona.xo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 695 Csatolások: 348 Azonosító: 171167 offline
|
Egy kicsit azért ez gyors..megértem, ha szeretik egymást, de kellene egy kis idő, hogy jobban megismerjék a másikat..
2012. december 22. 16:50
|
|
kenusmajomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.11. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 191379 offline
|
na kezdjuk ott h mar meg is vette a starity eleg elmaradott...es mar Taylor is bemutatta az anyukajanak Harryt ezek kb. mar 1 honapja tortentek...szoval lehetne kicsit mostani hireket irni nem tobb heteset honaposat.....
2012. december 22. 16:58
Ez már fárasztó. Pontosan annyira, mint a másik drámás sztárpár élete. És nem úgy volt amúgy, hogy nincsenek együtt? A cikkre annyit, hogy nyugodtan költözzön mellé, annyira sokat úgysem lesznek otthon gondolom szal...szal nekem 8
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: