Fatima nélkül folytatódik a Voice!
2012. december 22. 12:38
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Idézet (TheDanush @ 2012.12.22. 11:22)
Azért, mert még nem mindenki szerepelt, Ő majd a következő pénteken fog! Nyugi!
Fatima hangjával volt valami gikszer és csupán ezért teljesített kicsit az átlagalattin, nekem mindenesetre tetszett, de tény, hogy így lesz neki a legjobb. Majd jövőre! 
ööö.. ja jó. o.o" már az élő adásokat is külön adják?! -.- ha érted h értem.. mindegy, köszi h szóltál, már féltem h nincs benne a Voice-ba o.o
2012. december 22. 12:46
|
|
Popcorn007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 191189 offline
|
hát... sajnálom, hogy kiesett. bár nem volt valami óriási nagy tehetség, de azért nem kellett volna kiejteni.
2012. december 22. 12:50
nagyon jó volt élőben látni, egy felejthetetlen élmény, és igen én egyetértek fatima kiesésével
az égvilágon semmivel sem fogott meg, jó hangja van de vhogy semmi nem jött át nekem élőben, és hát gyenge volt
szabó k. tomi pedig egy eszméletlen aranyos ember, a tévén nekem sosem jött át h ennyire aranyos vicces, pedig nagyon is az, örülök h erre rájöttem, nagyon bírom a srácot
Berkes Olivért is nagyon megszerettem, és nekem bár gömbölyded Schwarcz Dávid ahogyan írtad Freeze O_O, de nála éreztem azt a legjobban h ez nagyon jó, ez nagyon szórakoztató szóval nálam ő vitte a prímet az este, egyértelmű volt h továbbjut. Neki ez nagyon megy. És sok sikert neki
Misi is nagyon jó volt, a kritikái is megállták a helyüket
és igazából az x faktorhoz nem is lehet hasonlítani, mert ott a látványra mennek rá , arra h eladható legyen, míg a voice ban a tehetség sokkal jobban jelen van, és onnan kikerülve kell majd magukat fenntartani, ami sztem nekik jobban fog menni mint a faktorosoknak, én így látom
az égvilágon semmivel sem fogott meg, jó hangja van de vhogy semmi nem jött át nekem élőben, és hát gyenge volt
szabó k. tomi pedig egy eszméletlen aranyos ember, a tévén nekem sosem jött át h ennyire aranyos vicces, pedig nagyon is az, örülök h erre rájöttem, nagyon bírom a srácot
Berkes Olivért is nagyon megszerettem, és nekem bár gömbölyded Schwarcz Dávid ahogyan írtad Freeze O_O, de nála éreztem azt a legjobban h ez nagyon jó, ez nagyon szórakoztató szóval nálam ő vitte a prímet az este, egyértelmű volt h továbbjut. Neki ez nagyon megy. És sok sikert neki
Misi is nagyon jó volt, a kritikái is megállták a helyüket
és igazából az x faktorhoz nem is lehet hasonlítani, mert ott a látványra mennek rá , arra h eladható legyen, míg a voice ban a tehetség sokkal jobban jelen van, és onnan kikerülve kell majd magukat fenntartani, ami sztem nekik jobban fog menni mint a faktorosoknak, én így látom
2012. december 22. 13:04
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.12.22. 09:16)
A ti agyonistenített Voice-otok sem jobb,mint az X-faktor.A tegnapi adás ezt tükrözte.
Bocs, de mi egy műsort nézünk? A Voice fényévekre van az X-Faktortól - pozitív értelemben. Itt nincs Jimmy Junior vagy P.J.Z., de akár a Like-ot is megemlíthetném. Itt olyan emberek vannak, akik ha kinyitják a szájukat, nem böszmeség áramlik ki belőlük.
Agyonistenítésről meg szó sincs. Sajnos még mindig ott tartunk, hogy az RTL-nek nagyobb nézettsége van a TV2-nél, a Voice pedig jócskán alulmarad a nézettségben. De nem azért, mert az X-Faktor a minőséget nyújtja. Éppen ellenkezőleg! Bulvárral volt megtöltve, minden számított, csak nem a hang, hanem az, hogy Jimmy fia volt az egyik versenyző. Holott a Voice egyfajta minőséget szolgál azzal, hogy a hangot adja el, nem azt, hogy Fatima, a Fekete Vonat énekesnője, akkor neki mindenféleképpen benne kell lennie a döntőben.
Szerintem hatalmas respect a TV2-nek, hogy ilyen műsort ilyen formában hozott ide Magyarországra. Az már más kérdés, hogy a nézők többsége nem vevő erre. A értelmi szint jócskán lesüllyedt az X-Faktor manipulálásának köszönhetően.
2012. december 22. 13:12
Idézet (prézli @ 2012.12.22. 13:04)
Bocs, de mi egy műsort nézünk? A Voice fényévekre van az X-Faktortól - pozitív értelemben. Itt nincs Jimmy Junior vagy P.J.Z., de akár a Like-ot is megemlíthetném. Itt olyan emberek vannak, akik ha kinyitják a szájukat, nem böszmeség áramlik ki belőlük.
Agyonistenítésről meg szó sincs. Sajnos még mindig ott tartunk, hogy az RTL-nek nagyobb nézettsége van a TV2-nél, a Voice pedig jócskán alulmarad a nézettségben. De nem azért, mert az X-Faktor a minőséget nyújtja. Éppen ellenkezőleg! Bulvárral volt megtöltve, minden számított, csak nem a hang, hanem az, hogy Jimmy fia volt az egyik versenyző. Holott a Voice egyfajta minőséget szolgál azzal, hogy a hangot adja el, nem azt, hogy Fatima, a Fekete Vonat énekesnője, akkor neki mindenféleképpen benne kell lennie a döntőben.
Szerintem hatalmas respect a TV2-nek, hogy ilyen műsort ilyen formában hozott ide Magyarországra. Az már más kérdés, hogy a nézők többsége nem vevő erre. A értelmi szint jócskán lesüllyedt az X-Faktor manipulálásának köszönhetően.
jobban nem mondhattam volna
2012. december 22. 13:23
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Ez durva -.-! Neki volt a legjobb hangja
2012. december 22. 13:51
Hiába van jó hangja Fatimának, amit tegnap este teljesített, az igen kevés volt, lehet még pár adás erejéig benne kellett volna maradnia, de Caramel úgy döntött hogy haza küldi.
Viszont az egész adás annyira unalmas volt.
Nekem egyáltalán nem tettszett az első élő adás.
Viszont az egész adás annyira unalmas volt.
Nekem egyáltalán nem tettszett az első élő adás.
2012. december 22. 15:18
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Szerintem Fatima unalmas volt, be se kellett volna jutnia.
Volt hangja, az biztos, de van egy olyan érzésem, hogy Caramel csak azért juttatta be Őt, mert régen szerette a zenéjüket. Azért azt sajnálom, hogy már most kiesett a kedvencem Gyöngyösi Tamás.
Nem neki volt a legjobb hangja, de nagy arc, és egy csomót lehetett röhögni rajta.
Igazából nem tudom, hogy fogom e továbbra is nézni, annyira nem vagyok elájulva, de még mindig jobb, mint az X-Faktor.
2012. december 22. 15:20
Nem kellett volna sem neki, sem a Tamásnak kiesni. Szerintem Tamásnak van egy egyénisége, én imádom az ilyen embereket... de én amúgy az ikreknek szurkolok.
A műsor meg nagyon színvonalas volt, főleg az élőzene miatt.
A műsor meg nagyon színvonalas volt, főleg az élőzene miatt.
2012. december 22. 15:40
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Jaj, hát ez a Fatima nagyon nagyképűnek tűnt Nekem!
Alig volt paraszt mikor megtudta, hogy nem ő jut tovább, pedig nagyon unalmas volt tegnap. Én Nádor Dávidnak és Szécsi Böbének szurkoltam tegnap
2012. december 22. 15:54
hat...szerintem eleg unalmasra sikereddett ez a musor...de azert van par tehetseg benne
2012. december 22. 16:03
én Fatimát egy nagyon nagyon ethetséges énekesnőnek tartom, én nagyon nagyon sajnáltam, amikor ő esett ki!
....hihetetlen tehetség!
a további adásokban is szívesen láttam volna! ő volt az egyik legnagyobb kedvencem!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: