Fatima nélkül folytatódik a Voice!
2012. december 22. 09:52
|
|
MeNeverMindúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 174470 offline
|
szegényke nekem ő volt a kedvencem olyan szépen énekelt és nagyon jól reppelt:(
2012. december 22. 09:57
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
Én Dávidot szeretem nagyon,de az azért egy kicsit túlzás,hogy Quan is jobb volt Fatimánál.Fatit én biztos tovább jutattam volna,hiszen gyönyörű és különleges hangja van,de ez az adás a hangja miatt nem teljesen úgy sikerült ahogy szerette volna.A produkció élvezhető volt és nem hiszem hogy többet ki tudott volna hozni a hangjából,hiszen figyelembe kell vennünk,hogyha tovább eröltette volna,énekhangja se lett volna!
2012. december 22. 09:58
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Annyira hülyeség ez a Voice. Nagyon unalmas.
Mellesleg ezen meglepődtem, mert Fatimának nagyon jó hangja van.
Mellesleg ezen meglepődtem, mert Fatimának nagyon jó hangja van.
2012. december 22. 10:09
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Nem értem, hogy miért maradt bennt a két ikerlány?! Jó, van hangjuk, de akkor is! A jók meg kiesnek? Áhh...
Örülök, hogy Berkes Olivér továbbjutott.
Viszont még jó volt Quan és Heni is. Akik kiestek, azokat sajnálom.
Örülök, hogy Berkes Olivér továbbjutott.
2012. december 22. 10:12
Caramelnek nincs füle, Fatima ezerszer jobb, mint az a kínai gyerek.
2012. december 22. 10:28
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Ezt a "nagy művésznő" Fatimát már az elején páros lábbal kellett volna kirúgni, egy nagy hulladék volt mindhárom előadása. Szőke ciklont is vihette volna magával, az is csak egy nagyképű szerencsétlenség, aki a párbajnál egy egyéniséget ejtett ki a nagy pofájával. Ha már itt tartunk én Mónikát is utánuk dobtam volna - ezt még Fehér Adriért.
Amit piszkosul sajnálok, hogy Gyöngyösi Tamás búcsúzott, aki abszolút megérdemelte volna, hogy továbbjusson. Hatalmas arc, a legelső adásban se a szememnek, se a fülemnek nem akartam hinni, baromi kevés van az olyanokból, mint ő, de ugye minek megbecsülni, inkább az üvöltözős egyarcú Nika rázza magát minden héten a tévémben, ófkórsz.
Amit piszkosul sajnálok, hogy Gyöngyösi Tamás búcsúzott, aki abszolút megérdemelte volna, hogy továbbjusson. Hatalmas arc, a legelső adásban se a szememnek, se a fülemnek nem akartam hinni, baromi kevés van az olyanokból, mint ő, de ugye minek megbecsülni, inkább az üvöltözős egyarcú Nika rázza magát minden héten a tévémben, ófkórsz.
2012. december 22. 10:54
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Fatimát sajnálom.Kár,hogy most volt beteg.Leénekelte volna társait.Caramel adhatott volna neki egy dobást.A szőke hölgynek jó hangja van,de úgy érzem a mozdulatain,mimikáin ,hogy annyira magabiztos hogy ő nem eshet ki.De ez csak egy érzés.Viszont alig vártam hogy vége legyen,annyira lassúnak tűnt,pedig nem húzták az időt az eredményhirdetésnél sem.A zsűri tagok véleményei néha nagyon furcsák voltak.Következő alkalommal inkább utólag fogom megnézni a neten.Úgy gyorsabb.
2012. december 22. 11:05
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Kár,hogy kiesett!...
2012. december 22. 11:09
|
|
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline
|
Henit még mindig nem szívlelem, nem értem miért maradt egyáltalán bent. Fatima viszont megérdemelte volna a helyét, de innen is találkozunk a most már újabban legjobb tv-s barátunkká avatott gyöngyszemmel, a bundával.
2012. december 22. 11:11
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hát, én örülök,hogy Dóra,Fatima,Erik és Tamás ki esett.Náluk sokkal jobbak is vannak.Nagyon remélem,hogy Berkes Olivér vagy Veres Mónika nyeri meg.
2012. december 22. 11:11
Én nem szoktam nézni, csak amikor a válogatás volt, akkor néztem. Inkább néztem az X-Faktort. Jobban lekötött. Amúgy én is Fatima miatt néztem...
2012. december 22. 11:14
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
KARAI ANNA FEL SE LÉPETT
egyébként nagy kár h ő esett ki, szerintem voltak nála rosszabbak is..
egyébként nagy kár h ő esett ki, szerintem voltak nála rosszabbak is..
2012. december 22. 11:22
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet
CrazyHeartx3
KARAI ANNA FEL SE LÉPETT...
KARAI ANNA FEL SE LÉPETT...
Azért, mert még nem mindenki szerepelt, Ő majd a következő pénteken fog! Nyugi!
2012. december 22. 11:26
Sajnálom hogy Fatima kiesett , nagyon szeretem a hangját.
2012. december 22. 11:34
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (OceanSoul @ 2012.12.22. 09:38)
selenataylorfan - Mi az hogy a ti Voice-otok? Nem egy Tv2-es műsorról van szó?
Tegnap este Fatima alulteljesített, még a vietnámi srác is jobb volt nála szóval nem értem miért puffogsz, pont a teljesítményt figyelembe véve azok estek ki akik a leggyengébbek voltak. Ha nem tudnánk mire képes Fatima akkor nem is lenne most visszhangja a kiesésének, mert az egyértelmű hogy milliószor jobb annál mint amit tegnap este hallottunk tőle. Még mindig fenntartom hogy Caramel hatalmasat vétett, nem szabadott volna élő adásba engednie, valaki mást kellett volna helyette betenni harmadiknak.
Tegnap este Fatima alulteljesített, még a vietnámi srác is jobb volt nála szóval nem értem miért puffogsz, pont a teljesítményt figyelembe véve azok estek ki akik a leggyengébbek voltak. Ha nem tudnánk mire képes Fatima akkor nem is lenne most visszhangja a kiesésének, mert az egyértelmű hogy milliószor jobb annál mint amit tegnap este hallottunk tőle. Még mindig fenntartom hogy Caramel hatalmasat vétett, nem szabadott volna élő adásba engednie, valaki mást kellett volna helyette betenni harmadiknak.
1.Az "agyonistenített Voice-otok"-at úgy értettem,hogy sokan annyira el vannak ájulva tőle.Pedig egyáltalán nem annyira jó.
2.Igen,Fatima tegnap tényleg nem volt jó.De neki az egyértelműen jobb hangja van,mint a srácnak.És itt tudtommal a hang számít.Most tényleg gyenge volt,de alapjában véve jó hangja van:nézd vissza a válogatót vagy akár a párbajt.Úgyhogy kaphatott volna még egy esélyt.
2012. december 22. 11:57
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
ne már
Ő volt a kedvencem, gyönyörű a hangja, megérdemelt volna még egy esélyt
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: