Az Alkonyat lett minden idők legrosszabb filmje
2012. december 21. 20:20
|
|
Popcorn007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 191189 offline
|
Destiny015- igazad van. akkor minek nézik annyian????
2012. december 21. 20:21
Idézet (Betti90 @ 2012.12.21. 19:26)
Na jó én már nem értem. Az Alkonyat utolsó része is nagy siker lett. Rengeteg ember nézte meg az újabb és újabb részeket. Akkor miért lenne a legrosszabb film?! Elismerem láttam már jobb filmet is, de az Alkonyat, főleg az első része nem rossz film. Még a Napfogyatkozás rész sem pedig az már súrolja a határt.
Tökre nem számít hogy hányan nézik meg, az nem dönti el hogy egy film jó vagy mégsem.
Egyébként ha tudom hogy nem lehet megváltoztatni a felhasználónevet, én sem ezzel regisztráltam volna... akkoriban én is ettem ezen valamit, de nem tudom hogy mit. A könyv még elviselhető volt, de ne mondjuk már a Twilight-ra hogy minden idők legjobb filmje, mert ez hatalmas tudatlanságra vall a filmek terén.
2012. december 21. 20:22
|
|
Bia_20So now I'm getting change, people looking at me strange. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.26. Hozzászólás: 1124 Csatolások: 69 Azonosító: 188375 offline
|
Sztem lehet h jogos... Hisz lehet h az egész világon pont mint nálunk egész nap erről dumálnak és máár nagyon idegesítőő -.-"
2012. december 21. 20:27
Hát ez egyáltalán nem igaz! ugyanis aki ezt a cikket felrakta és felmenne a facebookra jóó nem őt hibáztatom de akkor is menjen fel és nézzem meg hogy egyes alkonyat rajongói oldalakon 1-2 millió lájk van!!
ezt üzenem.
2012. december 21. 20:30
Kristen basszus de naiv vagy
A nagy közösségek is feloszlanak egyszer, a Twilight-őrületnek is vége lesz. Én szeretem a filmet, de akkor is ezt gondolom. Egyszer azt hiszem, Nikki Reed vagy Ashlee Green nyilatkozta, hogy nem lesznek együtt örökké.
2012. december 21. 20:31
Nem vagyok alkonyat fan de ez nem túlzottan igazságos.
2012. december 21. 20:37
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
ez jó :DDDD
egyetértek!!!
egyetértek!!!
2012. december 21. 20:47
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
ez most komoly???
Csak viccelnek, ez nem igaz
tisztázzuk : AZ ALKONYAT MINDEN IDŐK LEGJOBB FILMJE (negatívat nem kérek a komment miatt én imádom,te lehet, hogy nem, nem vagyunk egyformát!!)
Csak viccelnek, ez nem igaz
tisztázzuk : AZ ALKONYAT MINDEN IDŐK LEGJOBB FILMJE (negatívat nem kérek a komment miatt én imádom,te lehet, hogy nem, nem vagyunk egyformát!!)
2012. december 21. 20:47
|
|
Petruuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.05. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 177249 offline
|
Szerintem hülyeség. Alkonyat Forever!! <3
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.