1 milliárd megtekintésnél jár a Gangnam Style
2012. december 23. 10:38
|
|
csibuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.15. Hozzászólás: 445 Csatolások: 0 Azonosító: 183631 offline
|
És ebből a nyomorék zenéből sikerült meggazdagodnia.vicc az egész
Én is kitalálok egy táncot...piacra dobom és meglátjuk mi lesz!!
SE:'D
1 felhasználónak tetszik:
Kyra1999
2012. december 23. 15:49
|
|
neszi2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 157822 offline
|
Talán idazatok van egy nagy rakás... de szetem azért tetszik agy srácnak mert a csajának tetszik a csaj barátnőjének meg azért mert az unoka tesójánek Mindenki azt hiszi ha szereti menőőő lesz ez baromság...Amugyis töröt csipővel jobban táncolok... JA ÉS SOK SIKERT A VIDEOHOZ CSIBU REMÉLEM TE IS ILYEN HIRES LESZEL..IGÉREM 1000000 MEGNÉZEM.. XD
2012. december 24. 14:09
|
|
fannika6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 184299 offline
|
oh my god!!!psy????ez szánalom...szégyen emberek!!!!ezt nevezik zenének,előadóművésznek???jesszus.....mi a szöveg?? op op oppa gangam style????ez komoly??a videó idióta és nevetséges ahogy ez trotty is!!mit ugrándozik a színpadon???a végén még szívrohamot kap!!úúú..nem fog érdekelni!!!
2012. december 24. 14:22
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Most már én is végignéztem a videóját is, az 1 milliárdos nézettségen nem vagyok meglepve, aki eddig nem szerette, megkedvelte (tisztelet a kivételnek) mert mindenhol ezt nyomják és lássuk be, a dallam fülbemászó, ami sok embernek elég ahhoz hogy megszeressen egy dalt. Szerintem oly mindegy hogy Gaga hülye vagy Psy gagyi videója a legnézettebb a Youtube-on.
2012. december 25. 22:19
Fúúúj,de utálom,még most is!Ez egy idióta lárma...fúj...
2012. december 25. 22:20
Idézet (csibu @ 2012.12.23. 10:38)
2012. december 25. 22:21
Értelmét nem látom ennek a Gangnam Style őrületnek. Remélem jövő Februárra lecseng ez a téma. Bár nem reménykedek, hiszen lesz majd egy újabb baromság, mint a Nyan Cat és társai.
2012. december 25. 22:24
Idézet (csibu @ 2012.12.23. 10:38)
Szerintem a származása is közrejátszik az illetőnek. Gondolj bele, ha amerikai lenne a férfi, a kutyát nem érdekelni mit halandzsázik össze-vissza. Nem rasszizmusból írom, ezek tények, sajnálatosak ugyan, de azok.
2012. december 26. 18:23
Most komolyan?:'D ez nem ZENE! az zene amibe van hangszer. hogy ez méert nagy szám foggalmam sincs:D az osztályba mindenki ezt hallgatjaO.o értelme eggyenlő a nullával.
2012. december 26. 18:31
|
|
csibuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.15. Hozzászólás: 445 Csatolások: 0 Azonosító: 183631 offline
|
Ahha segíthetsz !!
Így is meg úgy is pocsék ez a szám
http://www.youtube.com/watch?v=wcLNteez3c4 ez is egy hulladék, hallgassátok meg
Így is meg úgy is pocsék ez a szám
http://www.youtube.com/watch?v=wcLNteez3c4 ez is egy hulladék, hallgassátok meg
2012. december 28. 10:40
hát én már megnéztem a youtube-on vagy 60-szor de még mindig nem untam meg és már az egész táncmozdulatot tudom belőle.PSY-nak van még más száma nem tudjátok?
2013. január 01. 12:03
|
|
orsi_cool_lol_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.07. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 160196 offline
|
Szerintem a Gangnam Style jo szam azert de azert miert kel ijen sok felhajtas?ez csak egy szam a sok kozul hiaba jo meg minden megis...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.