1 milliárd megtekintésnél jár a Gangnam Style
2012. december 22. 13:54
Na ne már ez az ócska szemét az első legnézettebb videó, valami vicc hogy ennyi ember kíváncsi erre a videóra.
Én még mindig amondó vagyok, hogy Michael Jackson érdemelte volna meg a legnézettebb videó címet.
Én még mindig amondó vagyok, hogy Michael Jackson érdemelte volna meg a legnézettebb videó címet.
2012. december 22. 16:16
|
|
Selenator_32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.19. Hozzászólás: 346 Csatolások: 0 Azonosító: 190048 offline
|
nem tudom megunni! xd
2012. december 22. 19:34
|
|
Tengeri lányúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.16. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 180547 offline
|
én is segítettem 21-én
2012. december 22. 19:36
|
|
Tengeri lányúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.16. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 180547 offline
|
de nem tom mi a jó benne
2012. december 22. 20:01
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Büszke vagyok magamra , h én még most se néztem meg az egész videot ,se TV-ben ,sem a neten ...Az a pár másodperc amit véleltlenül maghallottam belőle éppen elég volt
eGY NAGY RAKÁS SZ*R AZ EGÉSZ ZENE ...mÁR BOCS A KIFEJEZÉSÉRT ,MEG AZÉRT is h ZENÉNEK neveztem ...
2012. december 22. 20:30
én imádom:D mind a zenét a táncot magát PSY-t szerintem igen kreatív ember:D lehet hogy most hülyének tartotok mert h tetszik ez az általatok leminősített szar de nekem bejön:D
2012. december 23. 08:24
|
|
andris4721új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 167169 offline
|
én vagy 500-szor
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: