1 milliárd megtekintésnél jár a Gangnam Style
2012. december 21. 20:27
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Én is dolgozom egy hasonlón. XD Csak az nem Gángám Sztájl lesz, hanem Motkány Sztájl.
2012. december 21. 20:32
Nem hiszem el, hogy ez a nyomorék PSY baromkodik egy sz*r klipben sz*r zenével és ez a YouTube legnézettebb videója, a gyerekek pedig ezzel voltak/vannak megáldva!
Hol maradnak az igazi tehetségek, gyönyörű dalokkal és igazi hanggal? A 100-as listán alig vannak normális előadók, Justin Bieber és Nicki Minaj persze ott virít minden második dalával.
Én szégyellem magam ahelyett aki ilyen trágya dalt meghallgat. Sosem indítottam be önszántamból és nem is fogom, úgy érzem. Hihetetlen, hogy van aki erre vevő, nem is egy.
2012. december 21. 20:44
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.12.21. 20:32)
Nem hiszem el, hogy ez a nyomorék PSY baromkodik egy sz*r klipben sz*r zenével és ez a YouTube legnézettebb videója, a gyerekek pedig ezzel voltak/vannak megáldva!
Hol maradnak az igazi tehetségek, gyönyörű dalokkal és igazi hanggal? A 100-as listán alig vannak normális előadók, Justin Bieber és Nicki Minaj persze ott virít minden második dalával.
Én szégyellem magam ahelyett aki ilyen trágya dalt meghallgat. Sosem indítottam be önszántamból és nem is fogom, úgy érzem. Hihetetlen, hogy van aki erre vevő, nem is egy.
Egyetértek. Ebből is látszik, hogy az elmebetegség a levegőn és a neten keresztül terjed.
2012. december 21. 20:55
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Mi az ami ennyire érdekes ezekben az ugráló kiskínaikban meg a hülye dumájukban? Nem tudom mit eszik rajta mindenki. Hülyék az emberek na.
2012. december 21. 20:59
És én még mindig nem láttam.
2012. december 21. 21:02
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2012.12.21. 20:59)
És én még mindig nem láttam.
Ne aggódj, csak abból maradtál ki, hogy egy pasas eszeveszettül lovagol, meg makog hozzá, hogy "Oppan Gángnám Sztájl", aztán még sz*r*s közben is ez megy (lásd, vécénülősrész)!
2012. december 21. 21:06
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Törpemókus @ 2012.12.21. 21:02)
Ne aggódj, csak abból maradtál ki, hogy egy pasas eszeveszettül lovagol, meg makog hozzá, hogy "Oppan Gángnám Sztájl", aztán még sz*r*s közben is ez megy (lásd, vécénülősrész)! 
Fájt a röhögés (garatgyulladás és fejfájás), de megérte
2012. december 21. 21:09
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Törpemókus x'DDDD Igazad van :') Már vártam hogy mikor írnak erről cikket
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.