Gratula nekik! Igazán megérdemlik *-*
Aki nem hallott róluk, az nem tudja miből maradt ki. Tényleg tehetségesek, és csak mert nem tudjátok, hogy kik ők, még nem kell szarnak ítélni őket.^^
A B.A.P. Németországban is tarolt
2012. december 22. 10:36
|
|
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 340 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 offline
|
2012. december 22. 13:35
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
Gratulálok a fiúknak.
Óriási Baby vagyok már a kezdetek óta, és ez megtiszteltetés számomra, hogy Baby-nek hívhatom magam már egy éve. Szép munka volt fiúk.^^ Amúgy egy apró megjegyzést a cikk írójának a csapat nem februárban debütált, hanem január 26.-án.
Na igen, vannak ilyen emberek is olyanok is. Egyszerűen nem érdekel bármit mit mond, de mostanában úgy vagyok vele, hogy nem érdekelnek mások véleményei. No, de a B.A.P egy kivételes példa erre. Már nem kérkedésnek mondom a dolgot, de a Magyar Baby-k között azért ott vagyok valamilyen téren az élen, hisz mielőtt debütáltak volna, már azelőtt tudtam róluk, és vártam mit hoz a jövő. Szánalmas néhány ember az oldalon, már bocsánat.
És igen, ők tudtak tarolni. 1 éves lesz januárban a csapat és már több helyen is a számaik a listák élén vannak. A fiúk egy különleges stílust képviselnek, a rock-pp keveréket összekovácsolva a rappel. Na igen, drágaságom, őt tudtak tarolni.
Hallgass meg egy Selena Gomez-t élőben, vagy más egyéb szennyt, és utána őket. Akkor nyilváníts véleményt.
B.A.P mostani élő fellépése. - ajánlom.
Idézet (Tina0407 @ 2012.12.22. 09:06)
Ezek?Nem tudom róluk elképzelni hogy taroljanak bárhol is
Na igen, vannak ilyen emberek is olyanok is. Egyszerűen nem érdekel bármit mit mond, de mostanában úgy vagyok vele, hogy nem érdekelnek mások véleményei. No, de a B.A.P egy kivételes példa erre. Már nem kérkedésnek mondom a dolgot, de a Magyar Baby-k között azért ott vagyok valamilyen téren az élen, hisz mielőtt debütáltak volna, már azelőtt tudtam róluk, és vártam mit hoz a jövő. Szánalmas néhány ember az oldalon, már bocsánat.
És igen, ők tudtak tarolni. 1 éves lesz januárban a csapat és már több helyen is a számaik a listák élén vannak. A fiúk egy különleges stílust képviselnek, a rock-pp keveréket összekovácsolva a rappel. Na igen, drágaságom, őt tudtak tarolni.
2012. december 22. 14:02
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
Idézet (DeTTaH @ 2012.12.22. 14:00)
wiky96 X"DD ez nagy volt! xdd
Jaj ez tényleg óriási volt.
2012. december 22. 20:52
|
|
Esmee0001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 158443 offline
|
Kommentelőkhöz, akik nem szeretik őket: Legalább annyi tisztesség lett volna bennetek, hogy meghallgattok tőlük legalább egy számot..
A cikkhez: Gratulálok a srácoknak! Nagyon tehetségesek, imádom őket! <3
A cikkhez: Gratulálok a srácoknak! Nagyon tehetségesek, imádom őket! <3
2012. december 22. 20:58
|
|
Yorikovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 152849 offline
|
Gratula nekik*-* Hihetetlen mit elértek.A kezdetektől imádom őket és és wáá*-*
Köszi a cikket amúgy^^ néhány kommentező meg...nem értem ha nem tudja miről van szó mit arcoskodik...Magát minősíti...de a fiúknak elmondhatatlanul örülök
Köszi a cikket amúgy^^ néhány kommentező meg...nem értem ha nem tudja miről van szó mit arcoskodik...Magát minősíti...de a fiúknak elmondhatatlanul örülök
2012. december 22. 20:59
Ha nem tetszik az ázsiai zene akkor minek kommentelsz baszki? Meg minek nézegeted ezeket a posztokat? -.- Én se szidom a te kedvenceidet akkor megtehetnéd,h te se baszogatod őket úgy,h nem is tudsz róluk semmit...
Amúgy a fiúknak meg gratulálok *-* Imádom őket csak így tovább!!<33333
Amúgy a fiúknak meg gratulálok *-* Imádom őket csak így tovább!!<33333
1 felhasználónak tetszik:
Saranghae
2012. december 23. 09:46
|
justkekszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 192124 offline
|
Az ilyeneknek úgy beleverném betonba a fejüket, hogy nem bírnak állni a pofájukon..
Ez a KPOP egy műfaj, pontosabban Hallyu. Ha nem érted a műfajt, nem érted a zenét, de divatkurva vagy, akkor minek pofázol? Takarodjál a szobádba táncolni a Gangnam Stlye-t, és próbáld megfejteni, hogy miről szól ez a zene.. Mert ha ahhoz van eszed, hogy fikázd ezt a műfajt, és más KPOP banda sikerét, akkor ahhoz is legyen, hogy befogod a pofádat.
Elnézést az obszcén szavakért, de ezt már nem tudtam szó nélkül hagyni..
Mindenesetre, én örülök, hogy Baby lehetek, és hogy a kedvenc bandám ekkora sikert elért.♥
Ez a KPOP egy műfaj, pontosabban Hallyu. Ha nem érted a műfajt, nem érted a zenét, de divatkurva vagy, akkor minek pofázol? Takarodjál a szobádba táncolni a Gangnam Stlye-t, és próbáld megfejteni, hogy miről szól ez a zene.. Mert ha ahhoz van eszed, hogy fikázd ezt a műfajt, és más KPOP banda sikerét, akkor ahhoz is legyen, hogy befogod a pofádat.
Elnézést az obszcén szavakért, de ezt már nem tudtam szó nélkül hagyni..
Mindenesetre, én örülök, hogy Baby lehetek, és hogy a kedvenc bandám ekkora sikert elért.♥
2012. december 23. 12:27
Én csak a lány bandákat birom de amióta megismertem A B.A.P-t azóta őket is nagyon birom sőt a 2ne1 után nálam ők második legkedveltebb bandám.
2012. december 23. 13:07
Minek kommentelsz ide, ha nem ismered/szereted őket? Ezt nem tudom megérteni. Mert az ilyen hülye némbereknek ez a szokásuk... mert ez olyan menő... ja tudom. Ha nem tetszik, el lehet húzni a jó büdös tudod hova. Senki nem kíváncsi a hülyeségeidre. Mi nem szidjuk a ti kedvenceiteket, ti se szidjátok a mieinket. Ennyi!
Amúgy meg gratulálok a srácoknak ♥ Nagyon tehetségesek, megérdemlik, csak így tovább! ♥
Amúgy meg gratulálok a srácoknak ♥ Nagyon tehetségesek, megérdemlik, csak így tovább! ♥
Saranghae
2012. december 24. 19:27
|
|
Sayaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.13. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 127021 offline
|
Magyarország én így szeretlek! Fikázod, de nem ismered? Én büszke vagyok arra, hogy Baby lehetek, és korábbról is ismerem őket (YongGuk és YoSeob közös klippjével kezdődött minden *-*) Gratulálok ehhez és ahhoz is, hogy ők lettek a Nike új arca és még egy csomó minden máshoz
Akik meg úgy fikázzák a másik ízlését, hogy nem is hallottak egyetlen egy számot sem, azok mind szánalmasok. Gratulálok emberek a sok észhez!
Bár szétdurran az agyam, hogy mekkora ökrök vannak, nem zavar, hogy fikázzák, ők nem tudják miről maradnak le! xD HAgyjuk őket K-popperek, hadd maradjanak az örökös tudatlanságban. ><
Saranghae
2012. december 25. 15:22
|
i love K-popúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.06. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 189231 offline
|
egyet értek Sayaa-val és én is úgy szint büszke vagyok arra hogy Baby lehetek és rájuk is mert ennyre jó eredményeket értekel egy év alatt!
2012. december 25. 16:25
|
|
JunBiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.22. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 192114 offline
|
Utálom azokat akik elitélik a Kpop-ot úgy, hogy nem is ismerik szóval az ilyeneknek üzenem, hogy ha nem ismeritek,nem is hallottatok tőlük egy számot sem akkor inkább halgassatok.
Am nagyon örülök, hogy sikerük van a fiúknak és sok sikert kivánok nekik a továbbiakban is!!!!♥
Am nagyon örülök, hogy sikerük van a fiúknak és sok sikert kivánok nekik a továbbiakban is!!!!♥
Saranghae
2012. december 27. 20:18
|
i love K-popúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.06. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 189231 offline
|
Hatalmas gratula nekik.Valamint köszi a cikket.
Akik pedig leszolát őket vagy meg sajnálták Németországot azoknak meg említem hogy előbb hallaganak meg töllük egyszámot és az után alkoson véleményt.Ha utánna sem tetszik az sem gond mert mindannyian különbözünk.
2012. december 27. 20:21
|
i love K-popúj tag |
|
huppsz észre se vettem hogy már kommenteltem na mindegy:)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.