A dél-koreai fiúbanda hazájuk után most Európában is egyre magasabbra tör, amit nemrég a 2012-es Remarkable Awardson megnyert díjuk is bizonyít.
A teljes cikkhez kattints ide!
A B.A.P. Németországban is tarolt
2012. december 21. 18:30
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Hát igen!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. december 21. 18:36
|
|
SmileEndCallúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 191805 offline
|
Hát simán lehet , Németországban sokkal nyitottabbak az emberek az zene felé
1 felhasználónak tetszik:
Saranghae
2012. december 21. 18:44
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Grat nekik. Örülök, hogy a KPOP-ot ott is szívesen fogadják.
Saranghae
2012. december 21. 19:27
|
|
Angel98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.07. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 187366 offline
|
ercsi2000 :a másik cikknél ott oppa gangnam stylozol, itt meg semmibe veszed az egyik legjobb kpop bandát...Innen látszik mennyire tudatlan is vagy...Amikor megláttam azt a kommentedet, azthittem fejbecsapom magam a billenytűzettel, hogy te is tipikusan olyan vagy, aki ott szajkózza a gangnam stylet ,a kpopról meg sz*rt se tud...
Nem veszekedést akarok kezdeményezni...semmi ilyesmi...csak kifejtettem a véleményemet, és kiadtam az indulataimat... Angel98 balra el
Nem veszekedést akarok kezdeményezni...semmi ilyesmi...csak kifejtettem a véleményemet, és kiadtam az indulataimat... Angel98 balra el
Saranghae
2012. december 21. 19:28
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Nagyon-nagyon örülök, hogy végre a dél-koreai zene kezd tejeszkedni. Lassan-lassan már mindenki belátja, ez a zenei stílus az egyik LEGJOBB!!!!!!
2012. december 22. 02:21
Először is Nagyon nagyon nagy köszi a cikk-ért GomNaNa.
A b.a.p az a banda akik miatt igazán megszerettem a k-pop-ot és aki miatt mindig is örökké birni is fogom legfőképpen a 2ne1-t és őket. És persze csak gratulálni tudok nekik hiszen apszolúte de megérdemlik ,hogy az Amerika és Eurúpa kpop fanok őket birják a leginkább az idén indult bandák közül.
A b.a.p az a banda akik miatt igazán megszerettem a k-pop-ot és aki miatt mindig is örökké birni is fogom legfőképpen a 2ne1-t és őket. És persze csak gratulálni tudok nekik hiszen apszolúte de megérdemlik ,hogy az Amerika és Eurúpa kpop fanok őket birják a leginkább az idén indult bandák közül.
2012. december 22. 02:52
Ja és aki még látni szeretné ,hogy a többi csapat milyen helyezést ért el az megnézheti ezen a linken itt. http://www.youtube.com/watch?v=i53S5J9iEE8
2012. december 22. 09:06
Ezek?Nem tudom róluk elképzelni hogy taroljanak bárhol is
2012. december 22. 10:27
|
|
LadyAlexa#protectTonyStark |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 435 Azonosító: 166600 offline
|
Még mindig januárban debütáltak, nem februárban.
Nagyon örülök nekik, hiszen tehetségesek, persze ezt lehet annak mondani, aki nem tudja elviselni/meghallgatni a koreai énekeseket.
Saranghae
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.