A dél-koreai fiúbanda hazájuk után most Európában is egyre magasabbra tör, amit nemrég a 2012-es Remarkable Awardson megnyert díjuk is bizonyít.
A teljes cikkhez kattints ide!
A B.A.P. Németországban is tarolt
2012. december 21. 18:30
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Hát igen!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. december 21. 18:36
|
|
SmileEndCallúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 191805 offline
|
Hát simán lehet , Németországban sokkal nyitottabbak az emberek az zene felé
1 felhasználónak tetszik:
Saranghae
2012. december 21. 18:44
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Grat nekik. Örülök, hogy a KPOP-ot ott is szívesen fogadják.
Saranghae
2012. december 21. 19:27
|
|
Angel98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.07. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 187366 offline
|
ercsi2000 :a másik cikknél ott oppa gangnam stylozol, itt meg semmibe veszed az egyik legjobb kpop bandát...Innen látszik mennyire tudatlan is vagy...Amikor megláttam azt a kommentedet, azthittem fejbecsapom magam a billenytűzettel, hogy te is tipikusan olyan vagy, aki ott szajkózza a gangnam stylet ,a kpopról meg sz*rt se tud...
Nem veszekedést akarok kezdeményezni...semmi ilyesmi...csak kifejtettem a véleményemet, és kiadtam az indulataimat... Angel98 balra el
Nem veszekedést akarok kezdeményezni...semmi ilyesmi...csak kifejtettem a véleményemet, és kiadtam az indulataimat... Angel98 balra el
Saranghae
2012. december 21. 19:28
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Nagyon-nagyon örülök, hogy végre a dél-koreai zene kezd tejeszkedni. Lassan-lassan már mindenki belátja, ez a zenei stílus az egyik LEGJOBB!!!!!!
2012. december 22. 02:21
Először is Nagyon nagyon nagy köszi a cikk-ért GomNaNa.
A b.a.p az a banda akik miatt igazán megszerettem a k-pop-ot és aki miatt mindig is örökké birni is fogom legfőképpen a 2ne1-t és őket. És persze csak gratulálni tudok nekik hiszen apszolúte de megérdemlik ,hogy az Amerika és Eurúpa kpop fanok őket birják a leginkább az idén indult bandák közül.
A b.a.p az a banda akik miatt igazán megszerettem a k-pop-ot és aki miatt mindig is örökké birni is fogom legfőképpen a 2ne1-t és őket. És persze csak gratulálni tudok nekik hiszen apszolúte de megérdemlik ,hogy az Amerika és Eurúpa kpop fanok őket birják a leginkább az idén indult bandák közül.
2012. december 22. 02:52
Ja és aki még látni szeretné ,hogy a többi csapat milyen helyezést ért el az megnézheti ezen a linken itt. http://www.youtube.com/watch?v=i53S5J9iEE8
2012. december 22. 09:06
Ezek?Nem tudom róluk elképzelni hogy taroljanak bárhol is
2012. december 22. 10:27
|
|
LadyAlexa#protectTonyStark |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 435 Azonosító: 166600 offline
|
Még mindig januárban debütáltak, nem februárban.
Nagyon örülök nekik, hiszen tehetségesek, persze ezt lehet annak mondani, aki nem tudja elviselni/meghallgatni a koreai énekeseket.
Saranghae
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.