Januárban érkezik Justin Bieber új albuma
2012. december 21. 17:29
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Majd meglátjuk,hogy milyen lesz...!
2012. december 21. 17:38
Ó, Bieber, hogy a büdös rossebb vinne el téged, már kezdtem örülni, hogy túléltem a világvégét, erre meg bejelented burkoltan, hogy már gyúrhatunk a következőre
De ha már mindenképpen azt szeretnéd, hogy terjesszük az igét... hát jó, nem vagyok semmi jónak az elrontója:
„Jaj a földnek és a tengernek, mert lejött hozzátok Bieber nagy haraggal (és kiadott egy újabb albumot), mert tudja, hogy rövid ideje van. Öltsétek fel az istentől való teljes fegyverzetet, hogy képesek legyetek szilárdan ellenállni a kreált sztárocskák és menedzsmentjeinek mesterkedéseivel szemben; mert nem vér és test ellen van viaskodásunk, hanem a zeneszerető nép ellen felesküdött pénzes nagykutyák ellen..."
„Jaj a földnek és a tengernek, mert lejött hozzátok Bieber nagy haraggal (és kiadott egy újabb albumot), mert tudja, hogy rövid ideje van. Öltsétek fel az istentől való teljes fegyverzetet, hogy képesek legyetek szilárdan ellenállni a kreált sztárocskák és menedzsmentjeinek mesterkedéseivel szemben; mert nem vér és test ellen van viaskodásunk, hanem a zeneszerető nép ellen felesküdött pénzes nagykutyák ellen..."
2012. december 21. 17:44
nóra0328: ha ennyire nem bírod,akkor miért van kint neked képnek?
2012. december 21. 17:47
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Én màr alig vàrom!! Biztos kiràly lesz!!
2012. december 21. 17:56
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
ha ma lett volna világvége, akk ezt sikeresen megúsztuk volna... de ííígy
:'( XD
2012. december 21. 18:58
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
Még a rendes albumot se hallottam. xD
2012. december 21. 19:01
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
Jujj nagyon de nagyon vár bíztos hogy ez is olyan szuper lesz mindt az összes többi ebbe bíztos vagyok Imádlak Justin Bieber
2012. december 21. 20:27
A "Believe" fantasztikus lett,ez is az lesz biztos vagyok benne!:')$
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: