Megérkezett a Girls’ Generation legújabb klipje
2012. december 21. 22:38
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Sose voltak nagy kedvenceim a lányok, de van egy-két számuk, amiket kimondottan szeretek. Szerintem aranyos kis videoklip lett (csak annyira fura Sunny-t megint hosszú, barna hajjal látni, mert szerintem egyáltalán nem áll jól neki) és dal sem lett rossz. Nem tudom mi baja egypár embernek a dallal, de hát kinek a pap, kinek a papné. Mellesleg már én is kiváncsi vagyok, hogy mivel fognak majd előrukkolni a lányok jövőre. A klip végén HyoYeon haja nagyon tetszik.
2012. december 22. 09:18
|
|
pillango117F*ckedUpWorld |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 1150 Csatolások: 14 Azonosító: 156257 offline
|
ohh ez nagyon jóó szám lett és a video is nagyon aranyos ♥
2012. december 23. 11:28
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
Szerintem frappáns kis ötlet az, hogy visszaidézik a múltat a klipben. A Gee korszakot.
Szerintem nem jó lett így Duffy Mercy számának háttérzenéjével is. Frappáns. A lányok gyönyörűek, főleg Seohyun és Hyoyeon, na meg Taeyeon. A klip is aranyos.
2012. december 23. 18:50
Imádom őket és ez a szám is nagyon jó lett
*________* Attól,hogy Duffy zenei alapja van alatta,attól még nem csórtak el semmit.Csomóan dolgoznak fel számokat
2012. december 24. 16:11
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
Idézet (Cinna @ 2012.12.21. 15:59)
Szeretem őket, de konrkétan lecsórták a zenei alapot. És a dallamot. Nem hinném, amúgy, hogy 2008ban így ölteztek volna az emberkék.
Nos nem védeni szeretném őket, de 100%-ban biztos vagyok abban, hogy a lányok nem 'csorták' el Duffy zenei alapját. A másik meg, az Dél-Korea ez meg Magyarország, van egy kis különbség itt és ott. Az ázsiai teljesen más helyzetben látják a dolgokat, ahogyan a divatot is.
1 felhasználónak tetszik:
FruFruChan
2013. január 02. 18:13
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY!+w+ Hát ez rohadt jó lett! OwO És mikor ott visszautaztak 2008-ba.. hát nagyon emlékeztek hogy akkor milyen ruhák voltak.
YAY, és 2013-ban vagyis idén olyan jó ruhájuk lesz!
2013. február 24. 07:47
Nekem nagyon tetszik.. bár Az "igazi" jobb de ez is meglett csinálva azért!!
És az i got a boy meg egy FANTASIC
És az i got a boy meg egy FANTASIC
2013. július 04. 19:19
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ <3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.