Tate Stevens nyerte az amerikai X Factort
2012. december 21. 16:27
Kösz a spoilert.
Tegnap pont nem tudtam megnézni a műsort.
2012. december 21. 16:28
|
|
bbetti99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 72 Csatolások: 14 Azonosító: 177970 offline
|
Tate megérdemelted.! Nem néztem minden részt, csak néha belepillantottam, de őrá határozottan emlékszem. Remálem a country volnalban folytatja, mert szerintem az állt neki jól.
2012. december 21. 16:35
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Szerintem akárhogy is vesszük nem egy versenyképes popsztár ... Ugyanúgy elfog evszni , mint Melanie Amaro a verseny előző nyertese... Félreértés ne essen , nem a tehetségét akarom megkérdőjelezni ,de Amerikának az American Idolon kívül nemigazán van oylan tehetségkutató ,ami akkora lökést adna egy énekesnek , hogy ,,SZTÁR,, legyen ... Hiába nézett műsor az X-Factor , avgy éppen a The Voice , a mentorokon kívül nem igazán ragyog ki belőle senki ...
2012. december 21. 16:45
Jó helyre került az 5 millió dolláros lemezszerződés, Tate megérdemli, nagyon tehetséges és színpatikus. Igaz jobban örültem volna ha Carly Rose nyeri mert ahogyan a kis csaj énekel, 13 évesen arra nagyon kevesen képesek, de a második hely se rossz.
Ami meg a 3 évadot illeti, remélem Brit inkább az új albuma megjelenésére koncentrál.
Ami meg a 3 évadot illeti, remélem Brit inkább az új albuma megjelenésére koncentrál.
2012. december 21. 17:22
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
Akármennyire nem szeretem Tate stílusát, azt el kell ismernem hogy nagyszerű hangja van. Carly Rose is fantasztikus, de még van ideje beérni. Nem hiszem, hogy Tate-nek van jővője a zeneiparban. Tehetségesek mindketten!!!
2012. december 21. 17:25
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Őszintén, szerintem igen is megérdemelte, végre olyan ember nyert, aki meg is érdemelte. Elárulom, hogy csak miatta nézem/néztem az idei X-Factort, másba nem láttam semmi olyat, hogy felül tudjanak kerekedni rajta(még a mentorok sem). Ezzel Amerika nagyon is jó döntést hozott.
2012. december 21. 17:28
|
|
Remika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 172008 offline
|
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
MÉRT NEM CARLY NYERT???ROHADÉK AMERIKAIAK!!!
és most már nem lesz izgi hétvégén a coolon.
MÉRT NEM CARLY NYERT???ROHADÉK AMERIKAIAK!!!
és most már nem lesz izgi hétvégén a coolon.
2012. december 21. 17:30
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Hát sajnos ő nyerte meg.. :/
2012. december 21. 17:40
Hát,nem ő volt a legjobb véleményem szerint. Inkább Vino Alannak kellet volna győznie, mert ő tényleg tud énekelni.De őt kiütötte Britney mentoráltja az a kis hülye Diamond. Nem volt rossz, de Vino sokkal jobb volt
2012. december 21. 17:55
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Teljesen megérdemelte,bár én a Fifth Harmonynak szurkoltam mert a country nem az én stílusom de végül is jó hogy ő nyert..
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: