Kristen Stewart vetélytársra lelt Katy Perryben
2012. december 30. 09:43
Érdekes lenne Katyt látni színészkedni... XDDDD a végén a nulla Grammyje mellé legalább beszerez egy Oscart!! Amúgy szerintem nem igazán való egyikük se a szerepre. Akármennyire szeretem Gagát, szerintem ő el tudná játszani, de most csak dolgozzon az új albumán. Kristen meg nem tud színészkedni. Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Reese Witherspoon, Jennifer Morrison alkalmasabb lenne a szerepre... Ha meg énekesnőt akarnak, akkor ott van JLo.
2012. december 30. 09:47
Amúgy Gaga simán el tudná játszani mert van színpadi gyakorlata. Inkább ő játszaná el szerintem, mint Katy.
2012. december 30. 21:49
|
|
Barbi vagyok 95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 183253 offline
|
Hajrá Kristen !!!
2013. január 02. 16:16
|
sziszikkee2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 193038 offline
|
KRISTEN a LEGJOBB
Neki kelleljátszania mer ŐŐŐŐ a LEGJOBB
Neki kelleljátszania mer ŐŐŐŐ a LEGJOBB
2013. január 25. 19:20
Hajrá Kristen!
Fuj,fuj, Lady Gaga.
Katy, Katy ne győzd meg.
Fuj,fuj, Lady Gaga.
Katy, Katy ne győzd meg.
2013. január 31. 17:18
|
|
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
Kristen a legborzalmasabb színésznő, akit valaha láttam. Azt nem tudom, Katy és Gaga milyen színészi adottságokkal rendelkeznek, de Kristentől bárki jobb lehet. Emellett Kristen rémátlagos, a másik kettőben viszont megvan az a bizonyos plusz, ami sikerre visz egy filmet.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: