Csalódásokkal ért véget a Házasodna a gazda
2012. december 20. 13:30
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Tegnap rávettem magam arra, hogy végignézem ezt a barbárságot. Hát, most sem csalódtam Magyarországban.
Ettől a Lilutól teljességben rosszul vagyok, olyan szépen játsza magát a kameráknak. És a gazdákról nem is beszéltem... Én örülök, hogy vége van ennek a majomkodásnak.
2012. december 20. 15:39
Na végre vége van ennek a hülyeségnek is, utálom az ilyen műsorokat és már a reklámja is az agyamra ment. De most már vége hála, de szerintem e helyett úgyis kitalálnak valami hülyeséget megint.
2012. december 20. 19:06
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Na végre vége!!!!!!!!!!!!!
2012. december 20. 19:09
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Végre.
Amúgy azthittem lesz még valami, olyan lezáratlan lett az egész. Nem mintha bánnám, csak olyan fura.
Hamarosan tuti jön a második évad, vagy valami ehhez hasonló baromság.
2012. december 20. 19:12
Végre vége van.Amúgy se néztem,de annyira örülök,hogy már vége lett!
2012. december 20. 19:28
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
hát.. hálelújá hogy vége ...
)
2012. december 20. 20:16
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Én végig néztem, mivel haverom apja benne volt ebbe a műsorba. Nem kell mondanom, András gazdának a fia
Sajnálom, hogy csalódás érte a két legf@szább embert,(András és Szilveszter)dehát a jó, az értelmes nem kell,a jóképű és a döntésképtelen, szülőktől nem elszakadó szerencsétlen pedig igen! Nem igazán értem a mai nőket, ezeket meg pláne nem...Minek jelentkeztek egy társkereső műsorba, ha nem lesz belőle semmi, vagy visszamegy a nagy szerelméhez? Kalandvágy?Vagyon?Szereplés? Ha',az utóbbira voksolnék! Azért kíváncsi lennék, hogy azok a nők, akik megnyerték a férfiak szívét(és persze azt a variációt is megemlíteném, hogy megnyerték,és ott is hagyták),mit kaptak ezért?
Elgondolkodtató!
2012. december 20. 21:28
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Én sajnálom hogy vége (ellentétben veletek), mert szerintem izgalmas volt. Nagyon sajnálom Andrást és Szilvesztert, nekik is kijárt volna a boldogság. Remélem, még megtalálják!
2012. december 21. 13:15
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Jobb is,hogy vége lett!
mondjuk én nem néztem,de akkor is!!!
mondjuk én nem néztem,de akkor is!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: