A sztár szereti a zenét és tud énekelni, néha boltban vagy interjúkban is énekel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Michael Fassbender csinálja a fesztivált
2012. december 19. 15:35
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Én is megnézném azt a filmet és ha jó hangja van hát énekeljen nyugodtan!
2012. december 19. 16:15
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet
Michael nehezen, de támogatás nélkül jött le a színpadról, majd megmasszírozta Gosling nyakát
Ophely, Running Fool, nem kéne szétcsapni köztük még időben?
1 felhasználónak tetszik:
Running Fool
2012. december 19. 16:42
Köszönöm a cikket!
Épp azon gondolkodtam ,hogy jöhetne valami új cikk róla ,mert a régieket már rengetegszer átolvastam és itt van.
Kíváncsian várom a filmet ,megnéztem jó pár videó összeállítást és jó hangja van.
Épp azon gondolkodtam ,hogy jöhetne valami új cikk róla ,mert a régieket már rengetegszer átolvastam és itt van.
Kíváncsian várom a filmet ,megnéztem jó pár videó összeállítást és jó hangja van.
2012. december 19. 18:01
Idézet (janet7 @ 2012.12.19. 16:15)
Ophely, Running Fool, nem kéne szétcsapni köztük még időben? 
Jelentem, szétcsaptam köztük a nagymuter sodrófájával, de véletlenül melléütöttem, és kiütöttem Goslingot, Fassy meg azóta a meggyfa társaságát élvezi
No de hogy nemcsak az ökörködésről szóljon a hozzászólásom: aki meg akar bizonyosodni afelől, hogy ez a dalia tényleg olyan jól tud énekelni, ahogy a cikk állítja... tessék parancsolni
2012. december 19. 18:43
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Ez jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. december 20. 08:17
|
klauszyszaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 191813 offline
|
valaki szereti ha a közzépontban van .. :)de ez nem mindig rossz
2012. december 20. 11:29
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Hát, szerintem meg tök jó fej, hogy ilyen bulikat rendez.
Pont az a jó, hogy ő is élvezi a forgatásokat és még mindezek mellett is énekel. Szerintem ezen nincs semmi kivetnivaló. Hogy jó színész, azt meg eddig is tudtam.
2012. december 20. 16:25
Eddig is imádtam ezt a pasit,de most már még jobban belopta magát a szívembe
Alig várom a filmet,tuti megnézem
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.