A sztár szereti a zenét és tud énekelni, néha boltban vagy interjúkban is énekel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Michael Fassbender csinálja a fesztivált
2012. december 19. 15:35
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Én is megnézném azt a filmet és ha jó hangja van hát énekeljen nyugodtan!
2012. december 19. 16:15
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet
Michael nehezen, de támogatás nélkül jött le a színpadról, majd megmasszírozta Gosling nyakát
Ophely, Running Fool, nem kéne szétcsapni köztük még időben?
1 felhasználónak tetszik:
Running Fool
2012. december 19. 16:42
Köszönöm a cikket!
Épp azon gondolkodtam ,hogy jöhetne valami új cikk róla ,mert a régieket már rengetegszer átolvastam és itt van.
Kíváncsian várom a filmet ,megnéztem jó pár videó összeállítást és jó hangja van.
Épp azon gondolkodtam ,hogy jöhetne valami új cikk róla ,mert a régieket már rengetegszer átolvastam és itt van.
Kíváncsian várom a filmet ,megnéztem jó pár videó összeállítást és jó hangja van.
2012. december 19. 18:01
Idézet (janet7 @ 2012.12.19. 16:15)
Ophely, Running Fool, nem kéne szétcsapni köztük még időben? 
Jelentem, szétcsaptam köztük a nagymuter sodrófájával, de véletlenül melléütöttem, és kiütöttem Goslingot, Fassy meg azóta a meggyfa társaságát élvezi
No de hogy nemcsak az ökörködésről szóljon a hozzászólásom: aki meg akar bizonyosodni afelől, hogy ez a dalia tényleg olyan jól tud énekelni, ahogy a cikk állítja... tessék parancsolni
2012. december 19. 18:43
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Ez jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. december 20. 08:17
|
klauszyszaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 191813 offline
|
valaki szereti ha a közzépontban van .. :)de ez nem mindig rossz
2012. december 20. 11:29
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Hát, szerintem meg tök jó fej, hogy ilyen bulikat rendez.
Pont az a jó, hogy ő is élvezi a forgatásokat és még mindezek mellett is énekel. Szerintem ezen nincs semmi kivetnivaló. Hogy jó színész, azt meg eddig is tudtam.
2012. december 20. 16:25
Eddig is imádtam ezt a pasit,de most már még jobban belopta magát a szívembe
Alig várom a filmet,tuti megnézem
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.